בוקר טוב

shaharhakmon

New member
בוקר טוב

האם מישהו/מישהי מטופלים באיכילוב/תל השומר? אני ממשיך להציק במטרה לאסוף מידע. נ.ב. מתי אמרתם שדר' בור יתארח בפורום?

שחר, אנחנו מטופלים באיכילוב

וגם רחליקה והירוקה. (אלה הניקים שלהן בפורום) מקצועית אנחנו מאוד מרוצים למרות שהרופאים שם לא יותר מדי ידידותיים לסביבה... אבל עם לחץ פיזי מתון... הם מסבירים הכול. ב"דנה", איכילוב, מנהל את האורטופדיה פרופ' ויינראוב שהוא מומחה בעל שם עולמי בתחום הקלאב פוט ואליו הלכתי לשיחה כשהייתי בהיריון. הוא דאג לבן שלי באופן בלתי רגיל. הוא נחמד לתינוקות ולילדים אבל פחות סבלני להורים. בכל מקרה, מבחינת הטיפול המסור אנחנו מאוד מרוצים. יעל

shaharhakmon

New member
../images/Emo127.gifסחתיין על מהירות התגובה

א.פחות מעניין אותי איך הוא יתייחס אליי,הכי חשוב איך הוא מתייחס לילדים. ב.הוא מטפל בשיטת פונזטי או בשיטה אחרת?(אני לא מצליח לעקוב מי מטופל בשיטת פונזטי ומי בשיטה אחרת. ג.כמה זמן אתם כבר בטיפול ושוב סליחה על הבורות!

שחר, מספיק להתנצל../images/Emo88.gif

בחייאת רבאק, שחר, בשביל זה אנחנו כאן ואתה לא בור, אתה חדש בעסק הזה ורוצה לשמוע וזהנפלא ונהדר וחשוב. כך צריך להיות. וינטראוב אכן מטפל בשיטת פונזטי אבל אם התייחסות אינדבידואלית לכל ילד ודרגת הקלאבפוט שלו, כך שיש גם שינויים לפעמים. הבן שלי הוא בן שש, לכן לגבי תינוקות, גם רחלי וגם הירוקה יענו לך יותר מאוחר. אנחנו לא טופלנו בשיטה הזו כי היא לא הייתה ידועה כשטל נולד לפני שש שנים. מה שכן, עברנו ניתוח בגיל שנה, ניתוח מתקן לקלאב פוט ולפני חודשיים וחצי עברנו ניתוח מאוד קשה להעברת גיד מימין של כף הרגל לשמאלה. טל היה מגובס בכיסא גלגלים ובלי דריכה על הרגל עד לפני שלושה שבועות. ואז, החליפו לו את הגבס לגבס הליכה עד הברך והוא התחיל ללכת. בתחילה בעזרת הליכון ומקל ועכשיו כבר לבד ובצליעה קלה בגלל הגבס, לא בגלל הרגל עצמה. עוד 12 יום מורידים לנו את הגבס ואז הוא יחזור לעצמו בעזרת פיזיוטרפיה. אם תשאל עכשיו למה עברנו שוב ניתוח, אז למרות שכתבתי את זה אני אגיד שוב, הייתה לו נסיגה והרגל נכנסה פנימה ורצתה לחזור לעיוות המקורי. הגיד היה מנוון מאוד וחלש והוא התקשה להרים כלפי מעלה את כף הרגל. היו חייבים להשתיל לו גיד חזק וטוב. זהו. ולא להתנצל, אתה בסדר גמור ואנחנו נהנים לעזור. שחר, תסתכל בהודעות למעלה, אנחנו מארגנים מפגש פורום בחול המועד פסח בפיקניק גדול בפארק הלאומי ברמת גן. בואו לראות אותנו ותוכלו לראות ילדי קלאבפוט מקרוב ולהירגע לגמרי לגמרי. יעל

ליתר דיוק, שחר, המפגש יתקיים

ב- 8.4 ביום ה' בשעה חמש אחר הצהריים. כמובן שנתזכר לפני זה ונחלק מטלות גסטרונומיות לכל אחד... אתם מוזמנים, אתה ואישתך כמובן. ואגב, תגיד גם לה להיכנס לפורום, נשמח להכיר אותה.

בוקר טוב.

תוכל להכנס למאמרים. יש שם מיפוי מרפאות ק"פ. לא ממש מלא אבל גם משהו. בתל השומר מטפלת אורית- גן עדן היחידה. בתמיר. לא בשיטת פונזטי. היא תוכל להרחיב. יקח זמן עד שאני אצליח לתאם הכל עם ד"ר בור לגבי האירוח בפורום. אולי עוד חודש. יום טוב

shaharhakmon

New member
ערב טוב

אני ביררתי וגם בשניידר מטפלים לפי שיטת פונזטי! היום הנוכחות דלילה! חופית אני ממתין לעדכון ממך

ערב טוב לכולם

במשך היום לא הייתי כאן, אבל חזרתי אליכם בכוחות מחודשים
מה שלום כולם ומה עם אש"ת, לא שמתי לב אפילו אם היא עדכנה, מצטערת... שחר, לשאלתך, אנחנו מטופלים בתל השומר בשיטה "המסורתית" דהיינו גבסים החל מהלידה, סדים, שניתן להסיר אותם לצורך מקלחת, בשלב מאוחר יותר. וכעת, מחכים לראות כאשר תמיר ילך , איזה נעליים צריך לתת לו. תל השומר עכשיו גם עוברים לשיטתו של פונסטי אבל אנחנו כבר התחלנו.... אני מאוד מרוצה גם מהיחס של האחיות וגם הרופאים התחילו להתייחס יפה כאש הם ראו שהם לא יוצאים מאיתנו...
כמו שכתבו קודמותיי, נשמח להכיר ולראות אתכם במפגש הגדול, אם זה מתאפשר שיהיה לילה טוב אורית

למעלה