בוקר טוב!!!!!!!!!!!! איך כותבים 'אוטופיה' ביפנית?
P purple h a Z e בת New member 19/3/04 #2 ../images/Emo19.gifהלוווווווווווווווווווו איזה פורום מת! ויש לי קישור ששם אפשר לדעת בול איך כותבים והכל.....רק שאין לי פונט או משהו שקשור לזה...ואני לא יכולה לראות...ואין לי שמץ איך שמים פונט ...
../images/Emo19.gifהלוווווווווווווווווווו איזה פורום מת! ויש לי קישור ששם אפשר לדעת בול איך כותבים והכל.....רק שאין לי פונט או משהו שקשור לזה...ואני לא יכולה לראות...ואין לי שמץ איך שמים פונט ...
ד דנה השניה New member 19/3/04 #3 אוטופיה ../images/Emo140.gif מקוה שתצליחי לראות איך כותבים, למרות שאין לך פונטים. הוראות לעזרה בהתקנה תוכלי למצוא במאמרי הפורום. אוטופיה: ユートピア (זה בקטאקאנה) ובקאנג'י: 理想郷 りそうきょう
אוטופיה ../images/Emo140.gif מקוה שתצליחי לראות איך כותבים, למרות שאין לך פונטים. הוראות לעזרה בהתקנה תוכלי למצוא במאמרי הפורום. אוטופיה: ユートピア (זה בקטאקאנה) ובקאנג'י: 理想郷 りそうきょう
P purple h a Z e בת New member 20/3/04 #5 תודה דנההה רק חבל שאני לא יכולה לראות וזה הקישור ..... http://dict.pspinc.com/
P purple h a Z e בת New member 24/3/04 #6 פלייייייייז תעזרי לי שאלתי 947576 אנשים אם הם רואים מה כתוב... בבקשה אם תוכלי תהפכי את זה לקובץ תמונה או משהו ושלחי לי.....
פלייייייייז תעזרי לי שאלתי 947576 אנשים אם הם רואים מה כתוב... בבקשה אם תוכלי תהפכי את זה לקובץ תמונה או משהו ושלחי לי.....