בוקר טוב

בוקר טוב

פעם ראשונה שאני בפורום הזה. מכירה את 12 הצעדים, עשיתי ועושה. לא הולכת לפגישות. היה מרגש מאד להיכנס לכאן, לקרוא את זורו שכותב את רק להיום יום אחרי יום, גם כשאין משתתפים ותגובות. מרגישה שי סיכוי למצוא כאן בית. או לפחות חדרון. הייתי נקייה כמעט שנה. בלי קמח וסוכר. מקווה שזה לא נראה מטופש לעומת חומרים אחרים. עבורי זה הרסני, בטח ובטח נפשית, אבל גם גופנית [סכרת] בתקופה האחרונה פעמים רבות קיבלתי כל מיני החלטות להפסיק. החזקתי מעמד ימים בודדים- ואז שוב,,, שום דבר לא גורם לי להרגיש הבוקר שהפעם יהיה אחרת בעתיד אבל רק להיום רק להבוקר, אכלתי ארוחת בוקר ללא קמח וסוכר וחיפשתי לעצמי קבוצה של תמיכה וירטואלית אמנם- אבל מי כמוני יודע את כוחה של וירטואליה בחיי יומנעים ונקי שיהיה, הלוואי

"החדרון" הזה ../images/Emo140.gif

שלום לך וברוכה הבאה עיעיעי, החדרון הזה - לפעמים סואן, לפעמים שקט, כמו הים... כמו הרוח, כמו הנשמה.... אבל הוא תמיד בית... ותמיד יקבל את הנכנסים אליו בזרועות פתוחות.

יום שני של נקיון

מדהים מה שיום אחד בלי המסממים שלי יכול לעשות אתמול הרגשתי שבר כלי בקושי רב, ללא כל התלהבות, אבל בידיעה ברורה שאין דרך אחרת ויתרתי על המסממים שלי וקיבלתי את עצמי בחזרה וכמה טוב שבתוך כל זה מצאתי את המקום הזה אין ספק שכשרוצים המלאכים נרתמים

למעלה