קיטורים על סדרת החינוך (כל כך ארוך)
אז כמו שכולם יודעים אושרי בן 7.5 חודשים ויונק. בשבועיים האחרונים יצאו לו שני מסורים קטנים וההנקה כבר מתחילה להציק. יותר מיזה, אני לא יודעת איך זה קרה אבל בשבועות האחרונים הוא רוצה לינוק כל הזמן ומתעורר בלילה לפעמים כל שעה. זה ממש מייאש אותי. מה גם שזה בטח תורם לגזים שסוף סוף נפטרנו מהם. בנוסף (ויש אח"כ עוד) הוא חושב שאני מוצץ! גם את זה כבר עברנו ואני לא יודעת איך זה חזר. הוא לא מסוגל להרדם בלי לינוק. מטרף ת'מח. אני לא עושה את זה יותר. עוד בעיה גדולה היא שהוא לא מוכן להסתכל על הבקבוק- גם לא בעיניים עצומות
הוא במקרה הטוב עושה מהפטמה נשכן. כך שמטרנה, דייסה... פשוט בלתי אפשרי לתת לו. הוא לפעמים מוכן לאכול מנת פירות-ירקות אחת ביום מכפית. ואילו פרצופים - הלב שלי נשבר: "אמא את לא אוהבת אותי יותר, מה עשיתי רע?...) בקיצור שישו ושמחו פה, כך שקצת עצוב לי ואני מותשת ממחשבות וחוסר שינה ברצף. כך שאני מנסה בימים האחרונים לחזור לגיל שלושה חודשים (חשבתי שגמרתי עם זה אז) ולתת לו לאכול כל 3 שעות במשך היום ומינימום כל שעתיים בלילה. זה לא יתכן תינוק בגיל הזה שאוכל 12 ארוחות ביום! הכי חשוב לי להתחיל את סדרת החינוך עכשיו. פעם חשבתי שהכל יסתדר עם הגיל, היום אני בטוחה שהרגלים זה ממש חשוב ואפשרי. כך שאני כל פעם מחזקת את עצמי ומנסה לשמו על אחדות מעשים. ולמי שהגיע עד כאן
ותודה עידית