בוקר טוב

בוקר טוב

אני בן 28 ומעולם לא הייתי בחו"ל. אני יודע שזה מצחיק אבל לא יצא...חחחחחח טוב.בכל מקרה..אני רוצה לדעת מה עליי לעשות בכדי לצאת מהארץ?? אני הייתי שמח אם הייתם מסבירים לבור כמוני את התהליך... אני אמור להוציא דרכון....לגשת למשרד הפנים??? כמה זה עולה? תוך כמה זמן מקבלים את זה? האם כל אחד יכול לצאת מהארץ? (אין לי עבר פלילי או משהו כזה חס וחלילה) מה קורה בקשר לעבודה?? מה קורה בקשר לשהות ממושכת ?? באיזו מדינה אפשר לחיות מבלי שתיחשב ללא חוקי?? על איזה מקום הייתם ממליצים אם אני רוצה לברוח מהכל--אני אחרי תקופה די קשה שבעקבותיה אני מתכוון פשוט לצאת מהארץ. מה השהות המקסימלית שניתן לצאת מהארץ? לאיזו מדינה הכי קל להגיע לבד?? (ברור שלאפגניסטן לא הייתם שולחים אותי. כמה כסף להערכתם צריך בשביל לחיות שנה או יותר במדינה זרה...ובכבוד. (לא במלונות זולים או הומלסים....) בארץ לוקח לי 40 אלף ש"ח לחיות בדירה משלי בשכירות לשנה (כולל מיסים וכו'...) האם כך זה בחו"ל?? מה הסיכוי למצוא עבודה בחו"ל?? וכו' וכו'... אשמח מאוד אם אוכל להיעזר בניסיונכם הרב. המון המון תודה

בוקר טוב בחזרה

אני חושבת שכדאי שתפנה את ההודעה הזאת לפורום ישראלים בחו"ל. הם ודאי יוכלו וישמחו לעזור לך. כאן זה לא הפורום המתאים לצערי בהצלחה

למעלה