בוקר טוב [?!]

נבט9044

New member
בוקר טוב [?!]

אני במקום לא טוב. אוקיי, מספיק עם משפטים שהולכים סביב סביב, אני בתוך האוכל ולא מצליחה לצאת משם. ומכיוון ששם אני נמצאת, אני כבר לא כותבת ולא מדברת, כי מחכה לנכונות לצאת משם. היום שיעור ספינינג ואפילו אמרתי לבת שלי שלא תעיר אותי כי לא הולכת. היא התעקשה שאבוא ואמרתי שאין מצב כי לא מסוגלת להזיז את עצמי, ונרדמתי. התעוררתי מוקדם, ונכנסתי לכאן כדי להתחבר, אלך קצת לבלוג,, יומטוב שיהיה יהיה ?

בקר טוב נבט

זה שכתבת זה כבר טוב. תמשיכי, תוצואי כל מה שמעיק עלייך. כשמסכימים להרגיש מוותרים על ה"סמים". באהבה.

OA ענת

New member
נבט - בוקר טוב!!

אומרים ש"כפי שאביט אני על העולם העולם יראה לי"- נסי לראות "בוקר טוב" לאט לאט הוא יהיה כזה... ואם את רוצה לצאת מהאוכל - השיטה שלי - תכנני לך את היום לפי שעות - עשי תוכנית אוכל מובנת ללא פחממות (עד שתרגישי שאת נטולת כמיהות), הגדירי מראש כמויות ולכי לפי זה... אח"כ אפשר לחזור לתוכנית האוכל הרגילה שלך. בהצלחה! ענת

נבט9044

New member
תודה בנות

שמחה להרגיש שלא לגמרי לבד בקושי הזה. חזרתי לישון, מאד קשה לי לקחת פסק זמן מהחיים אבל עשיתי את זה לטיפטיפונת. העזתי לבטל יציאה מהבית וסיבוב קניות שתוכנן. אכלתי ארוחת בוקר כפי שהצעת לי, ענת. ונמלאתי במחשבות, אולי אפילו אעז לשבת ולכתוב אותן. עוד יש יום שלם לעבור,,,

יעל :-)

New member
נבט,

למרות שקשה, לפעמים זה דווקא טוב לכתוב בזמן שנמצאים במקום לא טוב. טוב גם בשביל לשחרר ולהוציא מבפנים, וגם כי ככה אפשר לקבל עידוד ותמיכה מהסביבה, ואולי גם קצת כוח לצאת משם מהר יותר. שמחה שהחלטת כן לשתף קצת, גם פה וגם בבלוג. אין לי הרבה מה להגיד, רק מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב. מקווה שאכן יהיה לך יומטוב.

למעלה