בוקר טוב

• פותח הנושא da28
  • פורסם בתאריך

da28

New member
בוקר טוב

שוב חשתי אתמול סוג של חרדה -גל חום וקור דווקא בארוחת צוהורים במסעדה עם הורי ואחותי. לא יכולתי לאכול כלום והמעט שנאכל לא רצה להשאר. התבאסתי חשבתי שכבר עברתי את זה וזהו. חשתי סחרחורת(כמעט לא אכלתי כלום כל היום גם ככה). כעסתי על עצמי "עוכרת מסיבות " שכמוני. נבהלתי. דיברתי עם אמא שלי בצד והיא רוצה שאחזור לקחת תרופות .אמרתי לה שאנסה קודם לבד. קשה לחשוב לחזור לחויה הזו של נדודי השינה ועוד תופעות.אפילו שבסוף זה עזר. גם ככה החשק המיני שלי ברצפה. ניסיתי לקבוע שיחה עם אחותי (דווקא פסיכולוגית הייתם מאמינים) אבל אין לה זמן בשבילי. בבית קראתי לבעלי וביקשתי שיקשיב לי. עזר לי לדבר איתו למרות שפחדתי מהדעה שלו עלי (חלשה,חסרת אונים,רגישה מדי ,) הוא אמר לי בסוף שאני בסדר ולא פסיכית והמילים הללו מאד עזרו. יצאנו אח,כ לסרט במקום להשתקע בבית. בבוקר שוב קמתי עם דפיקות לב. והקשבתי לקלטת הרפיה. קשה לי לחשוב מחשבות חיוביות אבל אני משתדלת. אני כל הזמן מפחדת להתעלף למרות שאף פעם לא קרה לי. תודה על ההקשבה.

../images/Emo20.gif

טוב לך שיש לך בעל שתומך בך ושאת יכולה להעזר בו. אחות פסיכולוגית יכולה לעזור לך כאחות אך לא תוכל לבוא במקום טיפול פסיכולוגי. המאמץ שלך להתגבר ניכר ונוגע ללב. לא ברור מה הביא לירידה הזו שאת חשה. אני ממליצה על שחות עם פסיכולוגית כדי לברר לעצמך את הדברים ולקבל את התמיכה וההקשבה שאת זקוקה להם.

חמודה אחת,

את כל כך מזכירה לי אותי בעברי, הפחד הגדול ביותר שלי בזמן התקפי פאניקה זה להתעלף ועל זה מתלבשים הסימפטומים שתארת: דפיקות לב, חום, קור כאילו אתה מתנתק מהגוף שלך ומסתכל על שחקן בסרט אלא שהשחקנית הראשית היא את.... את לא תתעלפי. את כל הזמן צריכה לדבר אל עצמך ולהרגיע את עצמך, כפי שלא התעלפת עד כה לא תתעלפי בעתיד, הפסיכולוג שלי תמיד היה אומר לי שמהתקפי פאניקה לא מתעלפים, הייתי מטריפה אותו עם זה. לי היום השיחות עם עצמי מאוד עוזרות, אני ממש מפחיתה חרדה עם הדיבור לעצמי, ראשית, תעצרי, קחי מס' נשימות עמוקות, תרפי את כל הגוף, אם את עושה הרפיות והן אכן עוזרות לך את אמורה להקל את החרדה במידת מה בזמן התקף, וכפי שגילה יעצה לך ונדמה לי שגם אנחנו בעבר, פני לפסיכולוגית שלך למס' שיחות זה רק יכול לעזור ולא. זו לא הודעה בכישלון שלך בפני עצמך, זו לא הודעה בשום כישלון אל תלכי לכיוון הזה בכלל. את חזקה יותר ממה שאת בכלל חושבת האמיני לי

למעלה