בוקר טוב

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
בוקר טוב

ובהצלחה לכל הילדים המתחילים היום שנת לימודים חדשה ונקיה ואפילו קצת קרירה. בהצלחה גם לכל המתנדבים של ארגון לתת, היום מתחיל מבצע ראש השנה שלנו. ובוקר טוב במיוחד לפורום.

בוקר טוב

הפורום שלנו עוסק אמנם בנושאים אישיים ופנימיים, אבל במדינה שלנו לעתים קרובות מתערבבים הנושאים הציבוריים עם המחשבות, התחושות והכאב האישי של כל אחד מאיתנו. 16 משפחות נוספו אתמול למעגל הכאב של נפגעי הטרור. אני רוצה לשלוח תנחומים למשפחות ההרוגים, ברכת החלמה מהירה לפצועים ולהביע משאלה לקראת השנה החדשה - שאלו יהיו הקורבנות האחרונים שגבה הטרור. תהליך שיקום ארוך וכואב עומד בפני כל אלו שחוו אובדן ופציעה ואני כולי תקווה שיימצאו את הכוחות הפנימיים ואת העזרה החיצונית, כדי לנסות ולהתאושש מהפגיעה הקשה. אתמול היה יומו הראשון לפעילותו של פורום 'השנה שלי'. אני רוצה להגיד תודה לכל המברכים, אלו שקפצו לבקר, ואלו שהחליטו להצטרף לתוכנית. קיבלתי הרבה פניות הצטרפות באימייל ובמסרים, מעל ומעבר לציפיות שלי ביומו הראשון של הפורום, מה שמחזק את ההרגשה שלי שהרבה מאוד אנשים מתעניינים בנושא ומעוניינים לעשות שינוי בחייהם. הבוקר אפתח שרשור שאלות ותשובות לגבי התוכנית ואוסיף את כל השאלות שנשאלתי לגביהן אתמול, תרגישו חופשי להוסיף שאלות ואשתדל כמיטב יכולתי לענות עליהן. כפי שציינתי בהודעת הפתיחה שלי, התוכנית תחל בסמוך לראש השנה, ובנתיים אני מזמינה אתכם לכתוב ולהגיב לשרשורים שבפורום. מאחלת לכולנו יום נעים ושקט,

dolfinit

New member
צהריים טובים

שולחת תנחומים למשפחות ההרוגים ואיחולי החלמה מהירים לפצועים. מי ייתן ויהיה שלום ורוגע במדינה שלנו(אני יודעת שזו משאלה אופטימית למדי). מאחלת הצלחה רבה ליעל ולפורום השנה שלי. יום טוב

dolfinit

New member
צהריים טובים

שולחת תנחומים למשפחות ההרוגים ואיחולי החלמה מהירים לפצועים. מי ייתן ויהיה שלום ורוגע במדינה שלנו(אני יודעת שזו משאלה אופטימית למדי). מאחלת הצלחה רבה ליעל ולפורום השנה שלי. יום טוב

POOH*

New member
שלום...

מצטרפת לברכת ההחלמה לפצועים ולמשאלה... ושאלות - מהי בדיוק התוכנית? כיצד היא תעזור לי בעשיית השנוי שאני רוצה בו? שבוע טוב ונעים לכולם... POOH

ברוכה הבאה!

עניתי לך בשרשור השאלות והתשובות. האם זה עונה על מה ששאלת?

בוקר טוב תמי, את מוזמנת לספר קצת

על המבצע של ארגון לתת, ויהיה נחמד אם תספרי גם על הפן האישי שלך בנושא. (ההתנדבות ובכלל). להתראות,

t32

New member
נו טוב../images/Emo9.gif

ארגון לתת נוסד בשנת 1996 והוא מוגדר כארגון סיוע הומניטרי. הארגון מסייע לאוכלוסיות במצוקה בארץ ובעולם. אחד הפרוייקטים הגדולים ביותר של הארגון בארץ הוא איסוף מזון וחלוקתו לנזקקים. במהלך מבצע כמו זה שמתחיל היום, מתפרסים המתנדבים בפתח סניפים של רשתות המזון ומבקשים מהקונים לתרום פריט מזון. אני מניחה שראיתם את הפרסומת שעשו עבורנו יאיר לפיד ויצפאן.... הכל בהתנדבות. המזון שנאסף מועבר על ידי חברת פדקס- שוב כתרומה- למרכזי חלוקה ומשם מועבר לעשרות ומאות אלפי משפחות נזקקות. לצערנו הרשימה רק גדלה כל שנה בגלל המצב השורר בארץ בשנים האחרונות. ואני - אני התחלתי להתנדב בארגון לפני שנתיים והיום אני רכזת בהוד השרון (אחראית למתנדבים בסניפים) , כמובן שאני גם עושה בעצמי משמרות בכל מבצע. המבצע הנוכחי לראש השנה מתחיל היום ויימשך מחר ומחרתיים. את המזון יחלקו בשבוע הבא לקראת ראש השנה. רציתי לציין שבכל האגון המונה כמעט אלפיים מתנדבים ועוד שמתווספים בכל מבצע, עובדים רק כתשעה איש בשכר ורובם רק במשרה חלקית. למה אנחנו מתנדבים? הגעתי למסקנה שחלקנו מתנדבים מכיוון שבתת מודע הדבר מרחיק אותנו מהנזקקות. אני תורם משמע - איני נזקק. בתקופות כל כך קשות אני מניחה שזה מסייע לדימוי העצמי החיובי. בכל מקרה - אם תראו אותנו בפתח הסופר מרקט- תזכרו שכל ארגז מאכיל משפחה.

למעלה