בוקר טוב
הפורום שלנו עוסק אמנם בנושאים אישיים ופנימיים, אבל במדינה שלנו לעתים קרובות מתערבבים הנושאים הציבוריים עם המחשבות, התחושות והכאב האישי של כל אחד מאיתנו. 16 משפחות נוספו אתמול למעגל הכאב של נפגעי הטרור. אני רוצה לשלוח תנחומים למשפחות ההרוגים, ברכת החלמה מהירה לפצועים ולהביע משאלה לקראת השנה החדשה - שאלו יהיו הקורבנות האחרונים שגבה הטרור. תהליך שיקום ארוך וכואב עומד בפני כל אלו שחוו אובדן ופציעה ואני כולי תקווה שיימצאו את הכוחות הפנימיים ואת העזרה החיצונית, כדי לנסות ולהתאושש מהפגיעה הקשה. אתמול היה יומו הראשון לפעילותו של פורום 'השנה שלי'. אני רוצה להגיד תודה לכל המברכים, אלו שקפצו לבקר, ואלו שהחליטו להצטרף לתוכנית. קיבלתי הרבה פניות הצטרפות באימייל ובמסרים, מעל ומעבר לציפיות שלי ביומו הראשון של הפורום, מה שמחזק את ההרגשה שלי שהרבה מאוד אנשים מתעניינים בנושא ומעוניינים לעשות שינוי בחייהם. הבוקר אפתח שרשור שאלות ותשובות לגבי התוכנית ואוסיף את כל השאלות שנשאלתי לגביהן אתמול, תרגישו חופשי להוסיף שאלות ואשתדל כמיטב יכולתי לענות עליהן. כפי שציינתי בהודעת הפתיחה שלי, התוכנית תחל בסמוך לראש השנה, ובנתיים אני מזמינה אתכם לכתוב ולהגיב לשרשורים שבפורום. מאחלת לכולנו יום נעים ושקט,