בוקר טוב

orquidea

New member
בוקר טוב

גיליתי את הפורום הזה במקרה, נכנסתי קראתי את ההודעות שלכם ו... שמחתי שיש עוד המון אנשים המחפשים משמעות, דרך חדשה לחייהם. אני עצמי עברתי שינויים בשנים האחרונות (שלוש שנים, כבר...), אבל עדיין מרגישה צורך לעשות שינויים, מרגישה שעדיין לא הגעתי למקום שאני רוצה להגיע אליו. קצת על עצמי: בת 48, גרושה ושלושה בנים נפלאים. לפני כשלוש שנים התחלתי להרגיש צורך בשינוי, הרגשתי שאני נחנקת, הרגשתי שאני חייבת לעשות משהו למען עצמי, זוגיות כושלת עם הרבה כאב ופגיעות, שנתיים לקח לי להגיע להחלטות, לשנות דרך מחשבה, לשנות את הצורך שלי מלהיות שם לכולם ורק לעצמי לא. אחרי 25 שנות נשואין, אחרי המון מחשבה, התלבטויות, התגרשתי. מאז אני אשה אחרת, יש אומרים שהילה עוטפת אותי, הברק חזר לעיני, החיוך האמיתי לשפתי, השקט והשלווה חזרו לשכון בי (ברור שעדין יש קושי להתארגן, קושי לעבור לחלוטין לחיים אחרים) אבל הקושי הזה מקבלת אותו בברכה, כי עכשיו אני זו שמוכיחה לעצמה כל פעם מחדש שהיא "שווה". אשמח להצטרף לפורום, קראתי את העלון ה-1, וחושבת שחשוב להוציא את כל מה שיושב בלב, לא מזמן קראתי ספר של לואיז ל' היי בו היא כותבת משפט שנחרט בזכרוני "זבל ישן מהעבר רק יוצר עוד זבל לעתיד" אכן חשוב, צריך להוציא את כל מה שיושב בפנים, את כל הכאב, צער, פגיעה, כעסים כדי להתחיל בשינויים בצורה נקייה ומושלמת. חג שמח ושנה טובה

AIDA1

New member
ברוחה הבאה orquidea ../images/Emo24.gif

כל הכבוד שעשית את זה . לי לקח כמעט 40 שנה לעשות את הצד הזה ולמרות שקשה לי ,לא מצטערת . הרבה הצלחה בכל !!!

ברוכה הבאה

החיים יפים, וכשהשקט והשלווה מלווים אותם בעיקר אחרי סערה גדולה - אין דבר מדהים מזה. שמחה שהחלטת להצטרף אלינו, שתהיה שנה טובה!

spectacular

New member
שלום orquidea ברוכה הבאה,../images/Emo39.gif

שתהיה לך שנה נהדרת של התחלות חדשות.

למעלה