בוקר טוב!

karnity

New member
בוקר טוב!

אני מתנצלת על העדרי אך המחשב שלי בבית בחירחורי גסיסתו ... אז אני מנצלת את הדקות הספורות שהוא עודו בצלילותו כדי לשאול מה שלומכן/ם? איך עבר החג? מי מבינכן/ם ספג הצקות? ומי לא? בקיצור, איך שרדתן/ם? אהיה פה שוב מחר... מהמחשב הבריא שבעבודה...

habubnik

New member
צהריים טובים!

כמו שבטח ראית, פתחתי אשכול תסכול :) היה שבוע מציק במיוחד... אני מתעסקת במחשבים, יש משהו שאוכל לעזור לך?

efroch99

New member
החג עבר...

למזלי יש לנו שתי משפחות שלא מציקות.... קודם כל המשפחות מאוד מצומצמות, מה שמקטין את מספר הדודות וכו מחפשי טובתנו שהיו יכולים להציק. משפחתי הנהדרת בכלל לא מתערבת בנושא - לאמא שלי הכי חשוב שאני אעשה מה שטוב לי ואין לה שום אינטרס אישי שאני אביא לה נכד. מצד משפחת בן-זוגי לא מעזים להביע דעה, הם יודעים שהם מייד יקבלו על הראש וייזכו לא לראות את הבן שלהם חצי שנה. חוץ מזה שם כבר יש תקדים - אחותו של חברי בת 35 ללא ילדים (אבל אני מבינה שהיא דווקא כן מקבלת הצקות בנושא). כך שלא היה צורך להתגונן. אצלי דווקא הצקות (אם קיימות) מגיעות יותר ממקום העבודה וממכרים "מזדמנים". אצל בן-זוגי לדוגמא, שיש לו עסק תיקון מחשבים והוא מגיע הרבה לבתים של אנשים... שם שואלים אותו הרבה...

מהצקות לא סבלתי...

אך אמרתי מזל- טוב על שלוש לידות במשפחות של מכרים שונים. ותמיד מוזרה לי הסיטואציה. הרי אני חושב, שלידת ילד אינה מאורע משמח. אז אני מכוון את ברכותי לדיעבד, כיוון, שהילד[\ה] כבר נולד, שיהיה במזל טוב מכאן ולהבא

רגע רגע

בעצם היתה הצקה אחת. מישהו איחל לי לשנה הבאה, שאשנה את דעתי וארצה ילדים. כמעט קיללתי אותו

למעלה