בוקר טוב!

karnity

New member
בוקר טוב!

טרם יצא לי לעיין... אבל גליון נובמבר "קוסמופוליטן" כבר בדוכנים! ושם ניתן למצוא את הכתבה "ואם להיות אמא זה לא הקטע שלך?"... יותר מאוחר ארכוש את הגליון ואז נוכל לדבר על זה....

habubnik

New member
בוקר אור!! ../images/Emo42.gif

סוף סוף. שאלתי את עצמי לא מזמן מה נהיה עם זה? יהיה נהדר אם תוכלי לסרוק לפה את הכתבה!

karnity

New member
אני צריכה לבדוק אם אפשרי...

זכויות יוצרים וכאלה...

inbal76

New member
../images/Emo45.gif כתבה טובה וחשובה.

לנו היא אולי לא מחדשת הרבה, אבל אין לי ספק שבקהל היעד של העיתון יהיו עוד נשים שישמחו לגלות בזכות הכתבה פתאום שהן לא לבד (ואני מקווה שיגיעו לפורום.)

karnity

New member
ואם להיות אמא זה לא הקטע שלך?

מסכימה עם ענבל - לנו הכתבה לא מחדשת דבר אבל חשיפה כזו היא חיובית ומועילה. אני חושבת שהכתבה היתה מפרגנת ומאוזנת והציגה בצורה ממצה ועניינית את הדברים... מוזר היה לי לקרוא דברים שאמרתי בעיתון....:)

זו תחושת סיפוק לכותב...

כאשר מושא כתיבתו מרוצה. לפני מספר שנים השתתפתי עם עיתונאית נוספת, בכתבה על יהודה כץ הנעדר ממלחמת שלום הגליל, שנערכה במקומון באיזור המרכז. היוזמה לכתבה עלתה בעקבות ספר העוסק בפרשת הנעדרים שפורסם באותם ימים - "יהודה כץ אייכה". לצורך הכנת הכתבה, העיתונאית ואני ראיינו את הוריו של יהודה, שרה ויוסף כץ. הכתבה הייתה נרגשת וברוח הדברים ששמענו מההורים. ולאחר פרסומה, התקשרה אלי אמו של יהודה והודתה לי במילים חמות על העברת דבריהם כרוחם. בסיומה של אותה שנה ובעקבות כתבה מרגשת זו, נבחר יהודה כץ לאיש השנה של המקומון.

goolo123

New member
כתבה מאוד לא טובה! מראיינים נשים

בנות 28 ו-32 שיש להם עוד הרבה שנות פוריות לפניהן, היו צריכים לשם איזון הכתבה ואמינותה לראיין נשים הקרובות לגיל 50,זה היה נראה יותר רציני!

inbal76

New member
את האמת?

ירחוני נשים אף פעם לא עניינו אותי. הפעם קניתי, רק לכבוד הכתבה

נראה לי שגם אני אקנה

רק בשביל הכתבה. לא כל כך בשביל לקרוא (האם באמת יש שם משהו שיכול לחדש לנו?) אלא יותר בשביל לתמוך בעיתון שנותן פומבי לעניין. אני נוהגת לתמוך בצורה דומה בכל אמצעי תקשורת שמפרסם דברים שיש לי עניין בפרסומם - בעולם שלנו, שבו הכסף מדבר, הדרך הטובה ביותר להשפיע היא דרך הכיס ...

למעלה