היי...הנה המקופלת של נטע
אני הכנתי אותה לפני יומיים עוד לא טעמתי. בהצלחה
200 גר חמאה+ כוס סוכר, לערבב יחד במיקסר. להוסיף: 3 ביצים, 2 וחצי כוסות קמח תופח, 1 שמנת חמוצה, ורבע כוס משקה שוקו*. לערבב היטב, להכניס 150 גר שוקולדה מקופלת ( 3 גדולים ) * תבנית 26 או 2 אינגליש. הערות שלי-אני ממש לא שמה מקופלת ( במילא בפנים לא מורגש מה זה... ) אני שמה שוקולד מריר או חלב, או לבן או לבן-לימון של עלית, או תפוז..מה שבא לי. אני שמה רבע כוס חלב ולא שוקו כי אני רוצה שהעוגה תשאר בהירה. העוגה יוצאת די קשה בחוץ ( מקבלת מין קרום קשה ) לא להבהל ! בפנים היא מאד נימוחה וטעימה ביותר !! וכמובן מאד מתאימה לציפוי בבצק סוכר.