בוקר טוב!!!

analib

New member
בוקר טוב!!!

תודה לכל מי שהסבירה לי על מגש(קאפה) וציפוי(טאפט)... גם מצאתי את המקלות ברזל. כולן מדברות על שני המתכונים של נטע ואני פשוט לא מוצאת אותם. חיפשתי במאמרים, ראיתי את המתכונים.... איפה זה??? יום נעים ושבת שלום! אילנה.
 

Hun1

New member
היי...הנה המקופלת של נטע

אני הכנתי אותה לפני יומיים עוד לא טעמתי. בהצלחה
200 גר חמאה+ כוס סוכר, לערבב יחד במיקסר. להוסיף: 3 ביצים, 2 וחצי כוסות קמח תופח, 1 שמנת חמוצה, ורבע כוס משקה שוקו*. לערבב היטב, להכניס 150 גר שוקולדה מקופלת ( 3 גדולים ) * תבנית 26 או 2 אינגליש. הערות שלי-אני ממש לא שמה מקופלת ( במילא בפנים לא מורגש מה זה... ) אני שמה שוקולד מריר או חלב, או לבן או לבן-לימון של עלית, או תפוז..מה שבא לי. אני שמה רבע כוס חלב ולא שוקו כי אני רוצה שהעוגה תשאר בהירה. העוגה יוצאת די קשה בחוץ ( מקבלת מין קרום קשה ) לא להבהל ! בפנים היא מאד נימוחה וטעימה ביותר !! וכמובן מאד מתאימה לציפוי בבצק סוכר.
 
למעלה