בוקר טוב

hilawe

New member
בוקר טוב

אני חדשה כאן , ונכנסתי בשל בעיה שהתגלתה אצלי השבוע : אובחנו לי אבנים בכלייה הימנית וכמו כן המיקום של הכלייה זו אינו במקום הרגיל אלא קרוב יותר לאזור הבטן (נאמר לי כי זה המבנה שלי וככה נולדתי). מעהר לזה אני סובלת מכאבי בטן חזקים , עצירות מתמדת ונפיחות בבטן כמו הריון (פשוט מתסכל). ובהקשר זה אני ובן זוגי מתכננים הריון (עוד לא נתפס) ובקיום יחסי המין גם כן כואבת לי הבטן. נקבע לי תור לאורולוג ובדיקות דם רבות. הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת המאופטית בטיפול הבעיה מלבד טיפולו של האורולג. אשמח לשמוע את דעתך בבעיתי. תודה והמשך יום טוב

hilawe

New member
תיקון : מעבר לזה

והבהרה : בקיום יחסי מין כואבת לי הבטן לאחר הקיום.

שלום לך ותודה שבאת.

אבן בכליה הימנית. האם הכאבים הביאו אותך אל הבדיקה ? אולי דיקור יוכל לעזור לך בזה יותר ממשככי כאבים ובכלל. הרפואה הקונבנציונאלית יכולה לעיתים לטפל באבנים בעזרת ריסוקן בגלי קול, החדרת אנדוסקופ ( שמגיע רק עד לשלפוחית ), הפיכת השתן לחומצי יותר על ידי נטילת אשלגן ציטרטי ( בתיקווה שימיס ) או המלצה על שתיה מרובה ( מי הברז מלאים באבנית ), ומשככי כאב בין לבין. מבחינה הומיאופתית שתופסת את הסימפטום והמחלה כרעיון, אומר שיש לך נטיה להתאבנות ( לצבור קשיים ). את נוטה לייצר "גושי סלעים" במושגי הגוף. יש חלקים גדולים שאינם עוברים את הסינון. והכליה ( שהיא מסננת ) נאלצת להשאיר אותם בתוך הגוף. למעשה מדובר בתחילת הביטוי הפיזי של תהליך רוחני שנמשך שנים בדרך להתאבנות. האם את מבינה את כוונתי? אם זהו אכן מצבך ולא תטפלי בנטיה את עלולה לסבול מאוחר יותר בחייך. כל הטיפולים הקונבנציונאלים אינם מטפלים בשורש ובסיבה לנטיה ואינם יכולים להפסיקה. וגם אם ירוסקו האבנים האלה יופיעו אחרות תחתן באותו המקום או באיבר אחר או במישור אחר. רעיון ההתאבנות יכול להתבטא בהרבה מאוד אופנים. גם עצירות היא סוג של התאבנות. גם בטן לעיתים מתאבנת ובעיקר כאשר נשענים עליה ( הכליה ). גם כאב בזמן יחסי מין יכול לבטא סוג של התאבנות. איך זה יקרה שיופיעו כאבי בטן בזמן קיום יחסי מין ? זו סיטואציה שבה אמורים לככב סימפטומים שמבטאים הנאה, שחרור ואורגזמה. מי חושב על הבטן באותם רגעים. זו התאבנות. קרוב לוודאי שיש התאבנות באיברים ועיניינים נוספים אבל על סמך מה שסיפרת זו תמצית העיניין. הומיאופתיה ראויה עבורך ואולי גם עבור האבנים. ברכות ושפע מכל טוב אלישוע.

למעלה