בוקר טוב...

ברוזונת

New member
בוקר טוב...

שיהיה יום נפלא לכל מי שעובד.. התחיל את החופש ו/או מתחיל את החופש שלו היום..

אחשל

New member
בוקר אור ../images/Emo6.gif, יום עבודה אחרון...

וחופשה "קצרה" למשך כללללללללללל חול המועד
... נכון סיבה טובה לחיוך
שיהיה יומנעים לכולם, למרות החמסין הצפוי

ברוזונת

New member
חמסין?!

על מה אתה מדבר? אני כבר שבוע הולכת כל היום עם מעיל פליז כי אני קפואה.. ואחלה של סיבה לחיוך..
איך היה הגיהוץ?

אחשל

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo186.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את עובדת במקרר הבשר
תצאי בחוץ
ואני שלפתי היום סוף סוף את חולצות העבודה קצרות השרוולים שלי ממעמקי הארון, שם התאפסנו כמה חודשים... חבל רק שבחג כנראה יהיה קריר מהרגי לעונה כמו שאמרו החזאים
. לא נורא - העיקר שבחמישי הבא יהיה מזג אויר טוב
.

פל

New member
בוקר נהדר לכל מי שעובד ולכל מי

שהמטרף אלי לחופש.... אז קודם חיוך קטן הוא: הגידי, הילדים בסדר? היא: אל תדאג אהובי, הם בסדר גמור... הוא: האם אכלו ארוחת צהרים? היא: כן בודאי הם אכלו טוב מאוד... הוא: כן? טוב מאוד. הגידי יפתי, מה תבשלי לארוחת הערב? היא: סטייק ברוטב פלפלת. הוא: זו המנה האהובה עלי, אני מעריץ אותך את נהדרת. אז תגידי הכל בסדר בבית? היא: הכל בסדר, אני אחכה לך עם כל מה שאתה אוהב ועם ארוחת ערב חמה.. הוא: אל תדברי איתי כך ילדה, זה עושה לי חשק לעזוב הכל ולהגיע מיד הביתה... את מבטיחה שהלילה תלבשי את הכותנת השחורה השקופה שאני כל כך אוהב?... היא: כל מה שתבקש מתוק, אני השפחה שלך... הוא: תודה מתוקונת. בגלל זה אני אוהב אותך כל כך... אראה אותך בקרוב בסדר? ועכשיו - העבירי לי את אשתי.... ו- BAV תודה תודה. לא הספקתי להודות אתמול, קבלתי את הדיסקים - נהדר!!! עבדו אצלי בבית עד עשר בערך, התקינו מדרגות מעץ. היו פה ארבעה פועלים, ולכלוך והרבה רעש וכוווולם נאלצו לשמוע את המוזיקה ולמען האמת - נהנו מאוד, רובם לא הבינו מה זו המוזיקה הזו, אבל נהנו וזה העיקר. אז שוב תודה
. ויום נהדר לכווולם

Bavmorda

New member
../images/Emo123.gifמז"א לא הבינו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שילמדו מה זו מוזיקה טובה....... מאד טובה
פל יקירתי, שמחה מאד שנהנת, העונג כולו שלי. מצטערת שלא היתה לי אפילו קופסה אחת לשלוח לך... אבל לפחות יצאתי בסדר עם העטיפות ורשימת הקטעים...
בתמונה משמאל סשן של מוזיקה אירית (הנגן משמאל מנגן על חמת חלילים אירי
)
ד"א, הקטע הרביעי אצל PADDY KEENAN, אותו אני מאד אוהבת. שומעת אותו כל בוקר בדרך לעבודה....]

טליW

New member
בוקר טוב לכל החופשים והנופשים

אני בעבודה, וגם אני יוצאת היום אחה"צ לחופש עד................ יום שני בבוקר YIPEEEE נו טוף, מישהו צריך לעבוד - לא?

Bavmorda

New member
../images/Emo3.gif... את לא מקורית ../images/Emo70.gif

אופו תמונה, אופו
אהבתי את השנינות.

למעלה