../images/Emo41.gifעדכון של הדיאטה שלי../images/Emo41.gif
טוב, אני משרשרת ומקווה שזה מקובל כאן בפורום. אז אני בחודש חמישי להריון וצריכה להקפיד לא להכניס לפה סוכרים מעובדים וקמח לבן בגדול, בפירוט זה בעצם SB עם הסבה להריון. לצערי בחג הצלחתי להערות כמויות נכבדות של חרוסת ואוכל בכלל- מה שעלה לי בשני קילוגרמים (או שאלו 2 של ההריון, אני לא יודעת. שבוע 20 היום ועליתי 5 קילוגרמים מתחילת ההריון ועד היום) ובהיקף מתניים רחב ועסיסי יותר. אף אחד לא יכול לפספס כבר את ההריון
. אני משתדלת כל יום להכין לי תבשיל חם שאפשר לזלול ממנו עד הערב- נזיד עדשים וירקות נזיד ירקות וקבנוס/בשר בקר (תשוקה הריונית, אני צמחונית בד"כ - אך מפנטזת על בשר אדום כבר המון זמן) ירקות מבושלים וכוסמת (מערבבת יחד יוצא טעים) ובבוקר אוכלת יוגורט ופרי, וכך גם כשמתחשק לי משהו מתוק- תפוז, תפוח, תותים או בננה. לא מנסה לרדת במשקל, פשוט מנסה להקפיד שלא להתפתות בזמן התור בסופר מול הדברים הנוראים האלו (כל הטוויסטים למיניהם)... פעם בשבוע אני מרשה לעצמי כוס קפה או שוקו וזה הפינוק שלי... ובערב ביצים עם גבינה מלוחה.אם סנוויץ' אז רק מקמח מלא - ומצות- ממש לא. זהו רק מעדכנת, אם יש עוד הריוניות אשמח לדעת אם יש קפיצות של עליה במשקל שלא קשורות למזון...