בוקר טוב!

בוקר טוב!

הכנתי עוגה לבת מצוה של חברה, וכל הפסלים כבר מוכנים, העוגה מוכנה ומוקפאת. העוגה תימסר ביום א' אין לי ממש זמן לעבוד מחר או בשבת לכן אני חייבת להרכיב את הכל היום (יום ה') אני יודעת שיש דעות שונות לגבי הקפאת של עוגה מצופה (בבצק סוכר כמובן, אגב העוגה ללא חלב,ורק קרם חמאת שוקולד באמצע, והתכוונתי להשתמש בזה גם כ"דבק" לציפוי הכללי) משום מה לא מוצאת שום מאמר בפורומים בנושא וגם לא הנחיות מוגדרות "הגדרת עוגה מצופה" אז.. למומחיות אודה להמלצה/הסבר, ולמנהות- אני מציעה להוסיף "מאמרון" או טיפ בנושא למאמרים שכבר יש ושעוזרים מאוד. תודה מראש, ואני אשים תמונות כשאסיים.. חג שמיייח!
 
למעלה