בוקר טוב??

ל י א ן69

New member
בוקר טוב??

האם כבר בוקר..טוב 2 בלילה עכשיו הגעתי, איך היה אצל טליה? ספרו חוויות מי הגיע בסוף לילה טוב

Z נשואה 45

New member
ל י א ן בוקר נפלא ומקסים ../images/Emo140.gif

אצל טליה לא היה הכל בוטל נראה לי כי כמה מאיתנו כאן קיבלו פחד פחדו פחדנו פחדתי פוחדים מעניין זו המילה פחד? ולכן לא היה המפגש? הרי כמו שמישהו אמר כאן היום הדיסקרטיות קודמת לכל ואני הוספתי שלא כולם כאן מוכנים להחשף למרות שרציתי להפגש עם השאר ואפילו הכנתי לי סיפור "אמיתי" ככיסוי אולי את ל י א ן יקירה תארגני משהו מסודר ולא בבית של מה דעתך ? לילה טוב

בוקר מקסים לכולם ../images/Emo140.gif

כן, גם אותי מעניין מי בסוף נפגש עם טליה? מי הזוכה המאושר?? זאת היתה דרך לסינון מחזרים, לא? ( טליה, אפשר לקבל את הבית שלך לאיזה ערב בשבוע הבא?
)

זריחה1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

למשכימות קום.. עם כוס קפה וסידורי הבוקר לפני היציאה לעוד יום עבודה... באמת התכוונתם להיפגש? זה מסקרן אך יחד עם זאת גם מסוכן.. זו דעתי...... שיהיה לכולנו יום נפלא.

בוקר מדליק

יש פה תחרות מי שאומר בוקר טוב יותר מוקדם ? חחחחחחח אחלה ... ממחר אני אדע בנוגע למפגשים האלה אני ממליץ שמי שמעוניין שפשוט יילך לשם. מניסיון אישי של מפגשים מסוג זה ואחרים בעבר ... ההצלחה לא תמיד מאירה פנים, אבל זו רק דעתי. חיבוק
ליום נפלא

../images/Emo42.gif בוקר טוב

הלילה, בחצות ודקה, אפשר כבר לפתוח שירשור בוקר טוב למחר
שיהיה לכולכם המשך יום נפלא וסוף שבוע מקסים

ChEaTeRs

New member
נידמה לי או שטליה לא התעוררה העדין?

בטח היתה עם מישהו... יאללה חפשו מי חסר פה.. רוצים סיפורים!!!!

johni78

New member
בוקרררררררררררררררררררר

בוקר טוב אנשים אךךךך הריח של הסופ"ש יש תוכניות ? משהו?

s e l e n e

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ואיפה בדיוק היית ליאן עד 2:00 בבוקר? חשבת שלא נשים לב? רוצים פרטים בבקשה!!

טליה33

New member
רגע, אבל אני כן ערה

איך אתה שומע שאני לא ערה? זה לא יפה אני ערה מזמן! נעלבתי לי והלכתי!

למעלה