אני לא מאמינה שאני ערה כבר שעה במיוחד שאין לי מה לעשות היום מה זה השעה המוקדמת הזאת לקום !? טוב לא נורא יש לי סירטונים של פרק חדש בעונה חדשה !!! מזל טוף לכל הרבלדס על העונה החדשה feliz nueva temporada ! ושיהיה כולם יום נהדר ומקסים !
הורדתי את 3 הסרטונים הראושנים מהפרק - שיר פתיחה מיה ומנו במונטרי ופרנסיסקו וזה עכשיו מחזיק אותי בהמתנה ולא נותן לי להוריד ואני עוד רוצה להוריד את הדמויות החדשות מציגות את עצמן ... אבל הרפידשר הטיפש לא מוריד לי יותר בינתיים והיוסנדיט לא עובד לי אני מתה לראות כבר !!!
הרגל מגונה סליחה ! פשוט אני ראיתי בידיוק את הקטע של המטוס מארגנטינה וממכסיקו יחד.. האמת היא שבמכסיקו עשו את זה יותר שמח ובארגנטינה יותר מרגש.. גם הרעש של המטוס הפריע לי חחח
יש 2 שרשורים עם סירטונים להורדה: שרשור 1 הוא של הפרק היומי במקסיקו (1/8)-יש בו את כל הסירטונים מתוך הפרק. שרשור 2 נפתח בהודעה- "סרטון חדש-החדשים מציגים את עצמם"-ובתוכו יש את כל הראיונות שהלהקה נותנת ביומיים האחרונים כחלק ממסע יחסי הציבור לעונה 2.
כבר עשיתי שרשור שאני טסה אבל זה מחר!!!ההורים הקרועים והחמודים שלי עשו לי מתיחה עד היום האחרון שזה היום ורק היום הודיעו לי שטסים מחר ולא היום..ואני נלחצתי היום בבוקר כאילו מישהו עומד לקפוץ מהעננים!!!פחח בכל מקרה..