בוקר טוב !!!

shucina

New member
בוקר טוב !!!

אני לא מאמינה שאני ערה כבר שעה במיוחד שאין לי מה לעשות היום מה זה השעה המוקדמת הזאת לקום !? טוב לא נורא יש לי סירטונים של פרק חדש בעונה חדשה !!! מזל טוף לכל הרבלדס על העונה החדשה feliz nueva temporada ! ושיהיה כולם יום נהדר ומקסים !

bigmomentom

New member
בוקר טוב לכולם!

תהנו מהסירטונים, כי תודה לאל לא חסר! אני קורסת תחת הכמות של הסירטונים. יש לי כ"כ הרבה לראות עוד. למה הם לא לוקחים שם יום חופש? שיתחשבו בי קצת...

shucina

New member
עיננננתתת אני מתה

הורדתי את 3 הסרטונים הראושנים מהפרק - שיר פתיחה מיה ומנו במונטרי ופרנסיסקו וזה עכשיו מחזיק אותי בהמתנה ולא נותן לי להוריד :( ואני עוד רוצה להוריד את הדמויות החדשות מציגות את עצמן ... אבל הרפידשר הטיפש לא מוריד לי יותר בינתיים והיוסנדיט לא עובד לי :( אני מתה לראות כבר !!!

bigmomentom

New member
ספרי לי על זה

יש לך מושג עוד כמה סירטונים מחכים אצלי בהמתנה? אבל את של הפרק כבר ראיתי והם אחלה. מה אני אגיד לך, סבלנות. היום רק התחיל...

shucina

New member
חחח מיגה טעות של הרגל ...

הרגל מגונה סליחה ! פשוט אני ראיתי בידיוק את הקטע של המטוס מארגנטינה וממכסיקו יחד.. האמת היא שבמכסיקו עשו את זה יותר שמח ובארגנטינה יותר מרגש.. גם הרעש של המטוס הפריע לי חחח

TuTyBoP15

New member
בשרשור../images/Emo26.gif

מקסיקו 1/8-עונה 2 פרק ראשון תורידי את הסרטון של הפתיח...שיר פצצה

bigmomentom

New member
שימו לב כולם!!!!!!!!!!!!!!!

יש 2 שרשורים עם סירטונים להורדה: שרשור 1 הוא של הפרק היומי במקסיקו (1/8)-יש בו את כל הסירטונים מתוך הפרק. שרשור 2 נפתח בהודעה- "סרטון חדש-החדשים מציגים את עצמם"-ובתוכו יש את כל הראיונות שהלהקה נותנת ביומיים האחרונים כחלק ממסע יחסי הציבור לעונה 2.

TuTyBoP15

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולםםםם שיהיה לכם יום נפלא ביותר

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לנו יום מעולה
תהנו מסירטוני העונה השנייה
אתם מגרים אותי להוריד קראחו

bigmomentom

New member
הקליפ פתיחה זה לא ספוילר!

מראים שם רק ת'דמויות. תוריד, תוריד, תוריד ,תוריד!!!!!!!!!!!!

Ripelll

New member
בוקר אור. מישו יודע...

איך קוראים לדיסק החדש של RBD???

אמא'לה מחר אני טסה..טוב כבר אמרתי

כבר עשיתי שרשור שאני טסה אבל זה מחר!!!ההורים הקרועים והחמודים שלי עשו לי מתיחה עד היום האחרון שזה היום ורק היום הודיעו לי שטסים מחר ולא היום..ואני נלחצתי היום בבוקר כאילו מישהו עומד לקפוץ מהעננים!!!פחח בכל מקרה..

שימו ../images/Emo23.gif-מה זה אמאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

מישהו מוכן להסביר לי איזה מסר התמונה הזו מנסה להעביר?!?!?!?!?

TuTyBoP15

New member
כתוב

פינקי מבטיחה שאנחנו כבר כמעט חברות.. לגבי המסר אין לי מושג

למעלה