בוקר טוב!!!!!

CibiHeart92

New member
בוקר טוב!!!!!

המ. היי *מנופפת* ני נאקו למי שלא מכיר אותי *גל צונאמי אדוםכחול שוטף אותי* אתמול הגעתי לפרק 25 והגעתי לכמה מסקנות 1) בליץ' זה טוב 2) בזמן ציפיה למשחקי רשת נטענים אין לי מה לעשות ממילא 3) ראיתי מספיק כדי להצטרף הנה 4) גלידת בננה הולכת לא רע עם שקדים... על כל פנים אני מתנחלת כאן עכשיו. אממ על עצמי... אני האחיינית של המנהל P: בדרך מסוימת.. תומכת נלהבת של איצ'יגו\רוקיה ומאוד מחבבת את צ'אדו וקון (הגרסה המירוקואית של לאיון סאן..? -.-; ) ומה עוד... <<; זהו י.י

mike 666

New member
ברוכה הבאה לפורום ! ^_^ ו...

Envious זה לא יפה להראות תמונה של זארקי קנפאצ'י שהוא קשור ... זארקי פשוט חזק מידי בשביל זה ... לא בסדר .. אלללה אלללה ! זארקי תשמיד את כולם !!! אוףףףף אני רוצה שיהיו עוד כמה פרקים שמראים בהם את זארקי יותר מאיזה 2 או 3 שניות , זה לא בסדר ...

Violettecat

New member
ברוכה הבאה נאקו צ'אן!../images/Emo140.gif

יאאאאאאא הבת שלי סוף סוף כאן! ברוכה הבאה! דאאאאאאיייייייססססססקקקקקקקקקקקקקייייייייייי

CibiHeart92

New member
לכל הרוחות!

המקום הזה מושפע לגמרי מקיפי *קושרת אותה ובורחת* היי כולם ^^

keep smiling

New member
מה מושפע, מה? ]: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

["קיפי שולט ברחובות!"
כי מי אמר שאין ציטוטים מוזרים על השולחנות אצלנו בבצפר? XD]

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ברוכית נאקו ^^

ני טומוקו.. יש סיכוי שאת זוכרת אותי? ני זאת שהשאילה לך את ווליום 1 של בליץ'.. (ווני צריכה תו בחזרה >.>)

Pukapukit

New member
נמ?

נאקו? נאקו מהגג של עזריאלי? נאקו שגררה אותי היום לשיחת ועידה מגוחכה במיוחד? נמ היי לך ^_^ גם עם את נאקו הנ"ל וגם אם לא ~O~

למעלה