בוקר טוב

שלגיה**

New member
בוקר טוב

מה שלומכם? אני עכשיו מצוין,גם אני חזרתי לשגרה,לעבודה ולכל מה שיבוא בהמשך..(לימודים..ברררר). ממשיכה לרדת במשקל ולספוג מחמאות ! ממשיכה בהליכות ! ולאכול בכמויות קטנות ! עדיין עובדת על הדפקט של "לאכול מהר" כאילו מישהו מאיץ בי מאחורי הגב. גם אני כאמור לא הגעתי למפגש שהיה אבל אשמח להגיע למפגשים שיתוכננו בעתיד. אפשר לארגן משהו רוייקו לא? ברוח השגרה מאחלת לכם שגרה טובה וחול שמח עד כמה שאפשר. שלכם שלגיה

gal33

New member
הי שלגיה, מה הענינים?

חזק ואמץ על הירידה וכל המאמצים הקשורים, שישמשיך ללכת טוב ובקלות! חייבת להגיד שזה ממש ממכר ללכת. התחלתי ונסחפתי. איך שיוצאים מהבית שלי יש עליה, בפעם הראשונה, אחרי 35 מ´ חשבתי שאני מחזירה את נשמתי לבורא
ושזהו, צריך להביא שופל ולגרד אותי מהרצפה
. אחרי שגמרתי לרחם על עצמי, אני ועוד, פשוט התחלתי להנות. זה ממש כיף! בשבוע שעבר אפילו קניתי משקלות לידיים, בסוף אני אהיה ממש
... יאללה, שיהיה לנו רק טוב!

שלגיה**

New member
וואו משקולות לידיים ../images/Emo13.gif

אני גם צריכה לקנות כאלה... (לפעמים אני סוחבת שקיות של קניות
זה נחשב? סתאאאם
באיזה משקל משקולות כדאי להתחיל ? בהתחלה כשהתחלתי ללכת (למרות שגם לפני הניתוח הייתי מרבה בהליכות ,לא סדירות כמו עכשיו אבל בכל פעם כשהיה מתחיל שגעון של דיאטה חדש הייתי מתחילה ללכת...ואז הייתי צריכה שתי ניידות משטרה אחת מלפנים ואחת מאחור (בכל זאת מטען חריג עובר לא?).... עכשיו יש לי גם סיוע ותמיכה נהדרת מהחבר. אנחנו יוצאים מהבית ובמרחק נסיעה של 10 דק´ מגיעים לטיילת,יורדים לחוף ,מהמרינה עד הדולפינריום,גם נהנים מהבריזה (ולא עשן מכוניות) וגם הולכים יותר זמן (שעה פלוס),אמנם קצת קשה יותר ללכת על החול ואח"כ צריך לעשות נוהל חליצה...לפני שנכנסים הביתה ועושים ארגז חול בבית..אבל ההרגשה נהדרת. בימי שישי או בשבת אחה"צ אנחנו קבוע בירקון ! מקום נפלא להליכה עם הרבה כלבים מקסימים מסביב שנדמה שהם מכשכשים בזנב לקראתנו...
עשיו אפשר להבין למה התמכרתי להליכה ...זה מחייה את הנפש,היום אני יוצאת מהבית כבר בלי ניידות אבל אם יש סכנה אני מוציאה את הצ´קלקה מהכיס..(בכל זאת מטען
חורג..)
יוצא לי ללכת בין 4 ל-5 פעמים בשבוע וכשאני לא יוצאת להליכה זה כי יש לי סיבה ממש טובה לא לצאת...וקצת קשה לי להמציא סיבות כאלה (אתמול למשל סבלתי ממיגרנה נוראית...זוכרת...כמו בבית חולים...אז לא יצאתי להליכה,לא נורא,חוזרים לשגרה כמו שאמרתי. להשתמע

gal33

New member
הכי טוב זה להשקיע עוד קצת ולקנות

את המשקלות המתכווננות. המשקל בהן נע מ- 0.5 ק"ג ל- 2.5 ק"ג ליד. הן בנויות מ- 5 תאים של 0.5 ק"ג כל אחד, כך שאפשר לשלוט במשקל.והן גם נקשרות סביב היד. אפשר לשים גם סביב הרגליים מי שרוצה. הן עלו לי כמעט 90 ש"ח לזוג ברשת מגה ספורט. נראה לי שבכל חנות ספורט רצינית יש כאלה. אני התחלתי מ- 1 ק"ג בכל יד ונראה לי שאשאר שם קצת, ואח"כ בהדרגה אעלה. נראה לי שכדאי להתחיל מ- 1 ק"ג, לראות איך זה הולך ולפי זה להתקדם. וואו, ללכת על חוף הים זה פשוט נהדר גם מבחינת הגוף וגם מבחינת הנפש. ממש לעשות "תשליך" יום יום. איזה כיף! כל שבת שאני מגיעה לת"א אני משתדלת מאוד להגיע לטיילת ולהינות מהים המקסים. פשוט פותח את הנשמה. ביום שישי שעבר הייתי בחוף ניצנים והיה ממש כיף כי היה ממש ריק, כמעט חוף פרטי, מצד שני היתה הרגשה שנועלים את הים, משכיבים אותו לישון לקראת החורף. אחד הדברים הכי טובים בהתעמלות זה שהיא משמרת את עצמה. האנדורפינים דוחפים בנו להמשיך. מתמכרים לזה כמו לסם. הקיצקץ, שיהיה לנו בהצלחה.

שלגיה**

New member
טוב אני הולכת לקנות משקולות ../images/Emo100.gif

תודה ! באמת הים נראה לאחרונה לפני סגירה..(אולי מהעיריה מחליפים את המים לקיץ הבא..) השנה לא הייתי בים..(בתוכו הכוונה)וגם לא בבריכה,אולי בשנה הבאה אני אקנה לעצמי בגד ים סוף סוף...למרות שאני לא מהסוגדות לשמש..(אני בהירה ומתרחקת מהשמש
כמו מאש..)אבל אין כמו לעשות כמה בריכות טובות בבריכה ולהרגיש נפלא אח"כ. אני מאלו שאוהבים חורף...אוף שיגיע כבר.

RomiVais

New member
היי גל ושלגיונת - התגעגעתי!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

ברוכה החוזרת שלגיונת, היית חסרה!!
אני שמחה שהכל הולך כל כך טוב, העיקר לא להרים ידיים ולהמשיך עם הראש מורם, קדימה, אל בגד הים לשנה הבאה
מסכימה עם שתיכן לגבי ההליכות, זה ממש כיף, בעיקר לכן שיש טיילת כל כך יפה (אני פשוט חולה על הטיילת של ת"א)... אני כבר הפסקתי להקיף את אילת
אין פה הרבה גיוון...
בכל מקרה, גם אני מחכה בקוצר רוח לחורף שיגיע אוטוטו למרות שחורף אילתי הוא לא בדיוק חורף, אבל עדיין... עדיף בהרבה על הקיץ... מאחלת לכן המון המון
בהמשך, שיהיה הכי קל שרק אפשר!!
ושלגיה - תהני ב
- זה עוד דבר שבריא לנפש
שיהיה לכן ולכולם יום נפלא, רומי

מירי,

New member
נראה כמה תאהבו חורף בסוף התהליך..

קררררררר! אני חולה על החורף אבל היום לדוגמא אני עם ג´ינס חולצת טריקו ארוכה נעלי ספורט וגרבי ספורט וקרררררר - פה על ההר גם מדליקים מזגן קרור משום מה וקררררר אני לא מאמינה! אני שללידה של ה"גדול" שלי היגעתי בדצמבר ב 0500 לפנות בוקר לביה"ח עם חולצה קצרה וקפקפים... לי , שבכלל לא היה מעיל! אבל הכי אני אוהבת חורף , בבוקר שבת קריר כשמביאים לי את הקפה למיטה ,, עם שני הפישפשים לידי....

gal33

New member
מירי, בכל השנים של השלג שירד פה

ולפני שנתיים היה קפוא! אני קיפצתי לי בשלג עם סוודר ומתחת טריקו קצרה! יש לי בשורות בשבילך, כבר אחרי 20 קילו המנגנון נדפק לי. עד לפני חודשיים, אנשים היו שמים 22 מעלות, ואני הייתי מורידה ל- 10 עד שהיו תופסים אותי. מלפני חודשיים, באוגוסט!! הם היו שמים 22, ואני הייתי רצה בהיחבא ומעלה ל- 30!!! שוב עד שהיו תופסים אותי. אני גל ישנה עם פוך מספטמבר!!! אני עדיין עם חולצה קצרה בלילה, בניגוד לילידי העיר הזו שהולכים כבר עם מעילים, המוניטין לא נהרס לגמרי... אבל זה מצחיק לאללה, אנשים מסתכלים עלי והם לא מבינים, איך לאחת מרופדת היטב כמוני, קר??? זו עובדה ידועה במחקר הרפואי שהורדה מאסיבית במשקל מביאה לסבל מקור הרבה יותר מהאדם הממוצע. זה כמו אלה, שלא יודעים על הניתוח, אוכלים איתי ואחרי כמות של אפרטיף אני נסתמת להם. ואת רואה אנשים בהלם, ולא נעים להם לשאול (למחונכים שביניהם), דווקא משעשע לאללה.

gal33

New member
רומי, תיקון אחד קליל, בטיילת באיזור

שלי זורקים אבנים ו/או יורים, ו/או פיגועי דריסה, תלוי ביום בשבוע. אבל אין תלונות, אני הולכת עם אויר הרים צלול כיין וריח אורנים...

gal33

New member
שילגי, אני דווקא אוהבת את כל העונות

כל אחת והקסם שלה. דווקא השנה הייתי מלא בים ובבריכה. גל היא ילדה של ים (יהונתן גפן). אני כבר כמעט שנה, מאז הניתוח הראשון, עושה התעמלות במים, שהיא מומלצת מאוד לשמנים כיון שאינה דופקת את הברכיים, וזה אחלה, פעמיים בשבוע בבריכה. רק שבחורף, אני יוצאת משם שלגון! נראה לי שאחרי כל כך הרבה שנים של הליכה לים עם מכנסיים קצרות וחולצה, זה יהיה פתאום מה זה משונה ללבוש לשם בגד ים, בטח ארגיש עירומה
. בשנה הבאה נעשה כנס שפשופים
ושפשופות
בים
עם כובע על הראש
.

מירי,

New member
אוף איתך1 איך מתמכרים לספורט???

אני בכלל לא מצליחה להביא את עצמי לשם...

gal33

New member
הכי מומלץ זה להתחיל עם משהו כיפי

למשל, אני התחלתי עם ריקודי בטן, כבר 3 שנים שאני רוקדת וזה מה זה כיף שחבל על הזמן. זה גם עושה כזה חיבור לנשיות, ממש חבל"ז!!! זה כיף וזה ממכר! את לא מרגישה אבל זו גם התעמלות. מפעילים שרירים שלא חלמת שקיימים בכלל. גם קצת מתעצבים באיזור הבטן והמותניים. אז אם זה מדבר אלייך, רוצי. אם לא, אפשר סוג אחר של הפעלה גופנית שהיא פחות בצורה של התעמלות לשמה, אלא במסווה, כל סוג של מחול שמדבר אלייך, אומנות לחימה, יוגה וכו´. דרך אחרת, שעלי עובדת זה לשלם את הכסף, ואז רק מעצם הידיעה שזה יורד מהבנק אני רצה לשם... כבר דיברנו על זה פעם, תנסי לצרף לפעילות חברה, מישהו, מספיק לחודש הראשון, אחר כך שינטשו, את כבר לא תרצי להפסיק מעצמך, אז כבר הפעילות הכימית בראש עושה את העבודה, ואז כבר גם מרגישים שיפור בכושר הגופני בפעילויות היומיומיות, וגם רואים שיפור ניכר בעיצוב הגוף, ושני אלה גם דוחפים להמשיך ולעשות. בהצלחה.

למעלה