בוקר טוב...

hila3574

New member
בוקר טוב...

כמעט 3 שבועות אני באישפוז ואני מתקדמת יפה... אך הבעיה היא שביומים האחרונים חוזר לי מן לחץ כזה שאני לא מבינה ממה הוא נובע או שאני כן מבינה... זה מן לחץ כזה,פחד מחוסר שליטה או מהרצון להספיקקקק הכלל! וזה מרגיז הקטע של לרצות לעשות הכללל הכלל בלי סבלנות ובגלל זה הלחץ:( וזה מלחיץ כי אני לא רוצה לתת לזה להשתלט עליי ! איזה עצוב לי אני מפחדת..

oehhe

New member
הילה יקרה

אל לך להתעצב, לכל אחד מאיתנו יש ימים טובים יותר וימים טובים פחות (או רעים יותר) את חייבת להבין שטיפול שכזה לוקח זמן וצריך המון סבלנות ותעצומות נפש. החילזון מהשפן ןהחפזון מהשטן. צפי על המטרה הסופית, היא רחוקה אך לא רחוקה מדי, אזרי עוז ואורך רוח ואל תשברי, הפרס שמחכה לך בקצה הדרך הוא נפלא ואילו העונש על קיצורי דרך הוא מחריד! סובבים סביבך אנשים טובים, העזרי בהם, גם אנחנו נשתדל לסייע לך במילה טובה. היי חזקה הילה, אהבי את עצמך והמשיכי לכתוב לנו חג חנוכה שמח לך ולחברותייך שם oehhe a lefthanded octopus

hila3574

New member
תנקס...

אמממ כן,סיפרתי להורים שלי ולחברה על הלחץ המוזר הזה שנכנס בי בזמן האחרון ושהוא קצת מוזר והסבירו לי שהעצבים שלי עדיןן דיי רגישים והכל לא יכול לעבור תוך שבועיים וחצי... ובסדר אני מבינה . אני תמיד מאמינה שיש בי המון כוחות פשוט לפעמים נשברים קצת.. הצוות אומר שההתקדמות יפה... טפו טפו:) וזהו אני עולה במשקל ואני תוך כדי עובדת על עצמי ועל המודעות העצמית שלי!!!!!!!! ואני אוהבת את זה זאת המטרה:)

היה נפלא לראות את זה

" אני עולה במשקל ואני תוך כדי עובדת על עצמי ועל המודעות העצמית שלי!!!!!!!! ואני אוהבת את זה זאת המטרה:) " פשוט כל הכבוד לך!

למעלה