בוקר טוב

בוקר טוב

נכנסתי לפורום מנהלים הבוקר וסיפרתי להם על המחוות הנפלאות של הפורום שלנו כדוגמת מחוות יעל של צביקה לשטרודלית לפני כחודש , ומחוות ג´סיקה לרחלי אתמול. סיפרתי שאני גאה במשפחה החמה הזו ואתם מקבלים מחמאות בקצב מדהים, על הפורום, על האווירה ועל התמיכה. ביות שפורום המנהלים חסוי אין לי אפשרות להעביר לכם את המחמאות אבל ממש מחמם את הלב. תודה לכם שאתם איתי. תודה לכולכם שאתם מצליחים לשמור על הדבק הזה שעוטף את כולנו. ואפשר יהיה להדליק נר חנוכה גם אחרי או לפני חנוכה ביחד.

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב אתי!!

אכן יש פה פורום לתפארת מדינת ישראל...
בעלי היקר מבקר פה מדי פעם, וכל פעם הוא חוזר ואומר לי שהוא נדהם (לטובה כמובן) מהפרגון המדהים אחד לשני ומהאהבה והתמיכה שיש פה.

הילית*

New member
ואת מקסימה כתמיד...

אני כ"כ שמחה שהיה לי העונג להכיר כל אחת ואחת מבנות/ בני הפורום באופן וירטואלי ואת חלקם באופן אמיתי... איזה טוב שאתם קיימים כאן בשביל המתחתנים, לפני ואחרי החתונה....

צוקה

New member
בוקר טוב אתי´לה ../images/Emo70.gif גם אני שותפה

להרגשה שזה פורום מקסים ומאוד משפחתי, ברגעים רבים של התלבטויות וחששות כולם מיד עוזרים ומייעצים. אני מרימה
לכבוד הפורום המקסים הזה

בוקר טוב אתי וכולם

באמת יש לנו פורום מיוחד ממש משפחה- ואני שמחה שאני שייכת אליו. כייף לי להיות פה גם לאחר החתונה, ולעבור את הדרך לחופה עם כל אחד ואחת פה. קבלו
גדול.

סיגל2

New member
איזה כיף זה לפתוח את הפורום על

הבוקר
עם הודעה כזו יפה ומשמחת. הפורום הזה הוא אכן שמח, מפרגן תומך ומרגיע במיוחד בתקופה הקצרה שנשארת לפני החתונה. אני מאחלת לכולן יום נעים ושמח ושהפורום שלנו ימשיך להיות כזה פורום שמח, מאושר ומפרגן. ותודה לך אתי אלבכרי, מנהלת הפורום הנהדרת.

dorlim

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הפורום הזה הוא מעין משפחה שאנחנו (כבני זוג הפעילים במשותף בפורום) מרגישים בו ממש כמו בבית. שמחים ונהנים לקחת חלק!

רחלי1

New member
בוקר טוב, המפקדת ../images/Emo69.gif

ומה שלומך? אני בעד מפגש סופגניות, אפילו אם זה יצא בצום גדליהו.... לחיי המפגש הבא!

שמופית

New member
מה דעתכם על הרמת כוסית לשנה החדשה

1.1.2002 או משהו כזה, כדי שגם השמופים יוכלו להכיר אתכם

*שיר

New member
אל תפסלו את עניין חנוכה בגללנו

כמו שאולי אתם זוכרים, אנחנו יודעים לדבר הרבה על לנסוע, אבל בסוף נשארים בארץ..
כרגע יש לנו רק תוכנית מעורפלת ביותר לגבי ירח דבש באזור חנוכה, ואין לדעת מה ייצא מזה בסוף (למרות שאני מאוד מקווה שנצליח להרים משהו)

dorlim

New member
אם כבר תודות...

אז קודם כל תודה לך, אתי. על הסבלנות, העצות, הניסיון, הפירגון ועוד ועוד. ובאמת תודה לכל חברי הפורום המדהים הזה - מאותן סיבות ממש. אני חושב שלמדתי המון, נרגעתי לאור תשובותיכם השונות, ומעבר לכל, אני נהנה מכל רגע. אני בטוח שלימור מצטרפת לכל מילה

J-סיקה

New member
בוקר טוב יקירתי

מה שלומך ואיך הבריאות.. חנוכה חנוכה ... בלי סופגניות

אז ככה יקיריי

אני עדיין חולה. מקווה שיהיה בסדר. אינני יכולה ב-1.1.2002 כי ב2.01.2002 יש לי יום הולדת..... אז אפשר לחגוג ביחד? תודה לכולכם ואני מנהלת טובה בזכותכם. לא יכולתי להתהדר בתואר אלמלא שיתוף הפעולה שיש כאן בין כולם. וחוץ מזה אל תאיימו עלי בנושא הריון ולידה כי תיכף ומייד אני חושבת על עוד ילד ובתנאי שאמשיך איתכם לפורום הבא... סתם.............

הילית*

New member
מסכימים.... ../images/Emo95.gif

ותחשבו איזה בזבוז זה שלאחת כמו אתי יש רק בנים ואין אפילו בת אחת. אני חושבת עליה עם בת עוד כ- 25 שנה בערך, רצה איתה ברחובות דיזינגוף לחפש שמלה וליעץ לה.... אוי, איזה בזבוז...

הילית*

New member
מי דורך עליך...

זה בדיוק מה שאמרתי לקוסמטיקאית שלי היקרה שאיפרה אותי ביום החתונה, איזה בזבוז שיש לה רק 2 בנים.... אז היא ענתה לי שזה אומר שיהיו לה 2 כלות וזה גם טוב ואפילו נהדר... והכי חשוב זה מי שאת ואת האהבה שלך לחיים ולאנשים קבלי ממני

שמופית

New member
איזה רעיון נהדר ../images/Emo70.gif

אפשר באמת לנצל את המפגש ולחגוג לאתי יומולדת
אפילו שזה יוצא 8 ימים לפני החתונה שלנו... נראה לכם שנהיה לחוצים

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזו הודעה כיפית

תגידי את מוכנה ללכת כבר לרופא

למעלה