בוקר טוב!

סהר12

New member
בוקר טוב!

אוקיי - אז כולן יודעות שאני לא פעילה מי-יודע -מה בפורם אבל, כל הזמן ובכל רגע פנוי אני קוראת ועוקבת. לא זוכרות? הצטרפתי לא מזמן לפורום... מתחתנים ב14 מרץ, וחיפשתי מקום סולידי אבל מכובד לכ -120 איש. קיבלתי המלצות כאן בפורום. היינו בבית הירוק, בקאנטרי קלאס ולבסוף ס ג ר נ ו עם מוזיאון אילנה גור ביפו.. אבל מה?? הרשימה מתחילה לתפוח. זה קורה לכולם??

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קודם כל מזל טוב על סגירת המקום. זה הצעד הראשון והקובע. עכשיו שסגרתם על מקום אפשר לסגור על כל שאר הדברים. יש רשימה ארוכה אבל סופית של דברים שצריך לעשות: קייטרינג DJ צלם טבעות שמלה (+הינומה+נעליים) בגדים לחתן רשימת אורחים => הזמנות רב (רפורמי?!) פרחים + זר כלה אח"כ באים הדברים הקטנים יותר: תפריט, עיצוב שולחן, עיצוב חופה, סידור שולחנות ובטח שכחתי משהו...

סהר12

New member
שיר יקרה ../images/Emo20.gif

כן, אני יודעת ומודעת לכל הסידורים אבל יש לי שתי תכונות שאני מקווה שיעזרו לי: ראשית - אני אף פעם לא נלחצת. פשוט טיפוס רגוע שכל העולם מתנהל לו בקצב שלו! שנית- אני כידוע וככתוב לעיל - מאחרת כפיתית ( אולי זה מתחבר לעצם היותי רגועה?!?) ומשום מה יש לי את ההרגשה שבכל ענין הארגון יש לי עוד ה - מ - ו - ן זמן!! עד מרץ ואני די נכנסת להילוך איטי. חושבת שאני אני טועה? בעיקרון סגרנו עם המקום, מה שהיה חשוב ביותר. אני מתחילה לבדוק את נושא השימלה.. ורשימת המוזמנים? - כל פעם שמדברים על הנושא הרשימה טופחת וגדלה. זה קורה לכולם??

*שיר

New member
לא ניסיתי להלחיץ אלא להפך, להראות

שהרשימה היא סופית ומורכבת ממס´ קבוע של פריטים
דבר שני, עד מרץ יש באמת המון המון זמן. אנחנו ארגנו את הכל ב-3 חודשים לא היסטריים. אבל אולי יש דברים שכדאי להתחיל לבדוק כדי לא להיות בלחץ בסוף. מנסיוני, הרשימה בהתחלה היא ע-נ-ק-י-ת, אבל היא הולכת ומצטמצמת מאוד עם הזמן. זה נראה כמו גרף פעמון, הוחלך וגדל, הולך וגדל ואז מתחיל לרדת... בהתחלה כשראיתי איך ההורים שלי מכניסים עשרות חברים לרשימה הפכתי עולמות. אבל בסופו של דבר הרבה מוזמנים לא באים, אז לא צריך להלחץ.

dorlim

New member
בוקר טוב ומזל טוב ../images/Emo41.gif

באיזה תאריך סגרתם? ו... לא הבנתי אם הרשימה של המוזמנים גדלה או הרשימה של המטלות- לגבי המטלות, את בחברה טובה - אצל כולם ברגע שסוגרים תאריך רק מתחילות המשימות... נו, אז אפשר לסמן
ראשון.

סהר12

New member
בעצם,

שתי הרשימות גדלות - גם רשימת המטלות שבכל רגע נזכרים בעוד משהו... ורשימת המוזמנים - שאתן יודעות, פתאום נזכרים שצריך להזמין גם את הבן-דוד-של-הסבתא-שלי... ואני בהחלט רוצה להיות סגורה עם מספר מוזמנים!! ההורים שלי ושל אייל יעשו לחברים שלהם הרמת כוסית בנפרד כך שלחתונה עצמה יוזמנו בעיקר חברים שלנו ומשפחה.

למעלה