בוקר טוב

בוקר טוב

מה שלומכן היום??? איך מצליחים לשמור ולא לאכול שטויות? אני ביום חופש ויצאתי מהבית מהבוקר עד עכשיו שלא יהיו פיתויים... אתמול נשקלתי וירדתי עוד 2.200 ק"ג ואני בעננים אצלי השיטה היחידה היא ללכת להישקל פעם בשבוע(ולא לבד בבית) כך לפני שאני אוכלת אני חושבת... עצוב שאני צריכה לשלם בשביל לא לאכול - אבל אם זו הדרך... אני הולכת בה בהצלחה לכולנו השבוע איריס

נוגלי

New member
כל הכבוד! ואצלי...

עשינו חיסון היום וירדתי 2 ק"ג ב3 שבועות.קצת התאכזבתי כי באמת שמרתי מאד. נו טוב גם זו ירידה...

אורלי14

New member
זו ירידה מדהימה!!! בטוח שגם בריאה?!

נראה לי מדי הרבה לרדת ככה בשבוע אחד. הדיאטנית שלך מרוצה מהעניין? כמה היית? כמה ירדת ובכמה זמן? כמה עוד נותר לך לפי דבריה? מלאת קנאה, ובכל זאת מאחלת המון הצלחה!!!

אתי אתי

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עשית שינוי גדול באוכל כדי להגיע לכאלה תוצאות?

השינוי ניחיד שעשיתי הוא -

להפסיק לאכול שטויות!!! אני עובדת עד אחת , לוקחת את הילדים , כשאנחנו מגיעים הביתה הם ישנים ואז מתחילה ה"חגיגה" טועמת קצת מזה.. וקצת מזה... אוכלת חטיף, איזה סנדוויץ' וכו'. מה גם שאני גננת בגן אז לפעמים גם הייתי "טועמת" מארוחת הצהרים בגן - וזה לא מנע ממני גם להמשיך בבית עם הטעימות... עכשיו פשוט הפסקתי לחלוטין - בגלל שאני הולכת להישקל פעם בשבוע אני לא מכניסה כלום אבל כלום לפה שלא כתוב בתפריט לכן אני יודעת שזו ירידה בריאה, שאני לא חוסכת מעצמי כלום ומברכת על הירידה אני יודעת שההתחלה קלה יותר ובהמשך הירידות לא יהיו כאלה - אבל - אני אופטימית יום נעים ומוצלח איריס

למעלה