בוקר טוב

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור,

בכל יום יש שעות לחוצות יותר ושעות רגועות, גם בשעות הלחץ הכל זורם, אמנם בשטף קצף, אבל זורם. ועכשיו עם שעון הקיץ, מצטבר יותר קהל בשעות הערב, לקראת הסגירה. יום נעים.

יש לחץ

יש לחץ בעבודה שנובע מכמה סיבות: א.תקופת החורף נגמרה, והתקופה החמה נכנסה, ולכן יש יותר עבודה בכל גינה. ב.בחודש אפריל מתחילות לחזור גינות שהיו בחורף פעם בחודש, למתכונת של פעם בשבועייים. כתוצאה מכך יש גינות שנעשו בפעם האחרונה לפני חודש, וכעת יש בהן הרבה עבודה ג.כתוצאה מסעיף ב' יש ימים בהם יש 7 גינות. ד.אנשים לחוצים לפני פסח, ונוספות לנו עבודות על בסיס חד פעמי ה.גברת נ' היתה בחול ובשל כך עבדנו אצלה בפעם האחרונה בפברואר, כך שגם אצלה הצטברה השבוע הרבה עבודה ו.ימי גשם-ביום א' לא עבדתי בגלל הגשם, וביום ד' הפסקתי מוקדם בגללו

ז.שעון קיץ

כתוצאה מן המעבר לשעון קיץ, יש יותר שעות אור ויותר שעות בהן אפשר לעבוד.

ושכחת להגיד שכל בעל/ת גינה

המארח/ת בפסח רוצה גינה סופר ייצוגית! כגנת חובבת אני ממש מחשבת מה יבול, מה יפרח ואיך זה ישתלב בצמחיה הכללית, ובדמיוני אני שומעת את קריאות ההתפעלות של האורחים.

ערב צח, ערב זך

אז אצלנו יש לחץ. קבענו לנו יעדים שאנחנו צריכים להספיק עד סוף היום. אנחנו צריכים לעשות טסטים לגירסת התוכנה שאנחנו מוסרים, וכלום לא עובד, ואו שהסרבר למטה או שהנתונים של הדאטאבייס ישנים מדי ולא טובים, ואז שוב צריך להוריד ולהעלות את הסרבר, ובינתיים אי אפשר לעשות כלום, רק לחכות. מ'כפת לי?

יש

אצלנו לחץ. והם ביקשו אותי להישאר אתמול מאוחר יותר, למרות שלא רציתי. גם מחר אני עובדת לצערי כי ביקשו ממני. זה לא מוצא חן בעיני בכלל.

למעלה