בוקר טוב........................

הטייס41

New member
בוקר טוב........................

אני נשוי 17 שנים אני רוצה לגוון קצת את הסקס באביזרים כמו למשל ויברטור לאשתי. השאלה היא האם היא יכולה להיתרגל לזה ולהעדיף את הוויברטור מאשר אני? כי אני יודע שהיא תשתמש אם זה גם לאוננות עצמית כשהיא תהיה לבד. ואז אני מפחד שהוויברטור יהוה תחליף לסקס איתי. או שזה לא קשור תודה רבה. דני.

magenta73

New member
תגיד

כשאתה שוכב עם אישתך... אתה רק נכנס ומסתובב שם בפנים?... כי זה מה שויברטור עושה. לויברטור אין גוף/ידיים/לשון/עיניים/חום גוף וכו'.

Martinigirl

New member
לפני הכל...

היא רוצה ויברטור? או שזה רעיון שלך? לא כל הנשים אוהבות ויברטורים, וישנם צעצועי מין רבים ומגוונים, וחלקם הם לשני בני הזוג במהלך הסקס. במידה והיא כן רוצה ויברטור, זה רעיון מצויין, ויש יתרון לאוננות עצמית שהיא לבד, מפני שכך היא מגלה יותר מה מענג אותה,לומדת להכיר את הגוף שלה במהלך האוננות, והיא תוכל אח"כ להגיד לך. בלי קשר, אני גם זוכרת את ההודעה הקודמת שלך כאן, הייתי מאד ממליצה לך להכנס לאתרים של חנויות מין, לראות את מגוון הצעצועים שיש להם, לראות מה אתה אוהב. כמו כן, לדבר איתה על סקס, ולנסות להכיר אחד את השניה, מה כל אחד אוהב, מה מרגש אותו ומגרה אותו, וכו... יש סדרה של הBBC שנקראת "המדריך לאוהבים" ואני חושבת שהיא מאד תוכל לעזור לך. ============ המדריך לאוהבים (סדרה בת 5 סרטים) 1 (כללי), 2 (שלבי יצירת קשר אינטימי ומגע), 3 (אורגזמה של האשה, של הגבר וביחד), 4 הנקרא: המדריך המושלם לאוהבים (שילוב קטעים של 1,2,3) , ו- 5 הנקרא: המדריך לאוהבים- סודות המין החושני (רעיונות מתקדמים) מגע של אהבה (קלטת הדרכה לעיסוי חושני). הקלטת נותנת מענה לכל התהיות והשאלות ששאלת, ומאד יכולה לעזור לדעתי. תהנו

ערב טוב...............

דני היקר.... נראה לי שאתה רץ קדימה - או במילים אחרות - רותם את העגלה לפני הסוסים... (בלי שום קשר אסוציאטיבי...). לגוון את הסקס ניתן גם באמצעים פשוטים יותר בלי לערב צעצועים - שלא תבין לא נכון - אם אישא הייתה שואלת את השאלה הזאת - לא הייתי חושב פעמיים וממליץ על ויברטור - כאמצעי אישי או לשיתוף עם בן זוג... אבל - נראה שאתה מחפש פתרון מהיר.... תנסה קודם - עיסויים, אבמטיות, נרות, אוראלי, נוצות, צעיפים - חסר מה ??? לפני שאתה רץ וקונה תרמוס עם בטריות (ששוב - זה לא רעיון רע בכלל - אבל שניה, לא לרוץ...). והכי חשוב - דברו על זה - סקס הוא מדיום אחר של תקשורת - או שיש או שאין... תנסה - מה יכול להיות רע ?

למעלה