בוקר טוב ....

shefil

New member
בוקר טוב ....

נכנסתי לכאן בעקבות השם הזדמנות שניה לאהבה.... אני בת 28 גרושה שלוש שנים +2 ולפני שבועיים הסתיימה מערכת יחסים עם חבר שהייתי איתו שנתיים מערכת יחסים עקומה ואני עם אוזניים אטומות הולכת אחריו בחושך והיום המשפט "אמרתי לך" חוזר ונשנה באוזני הייתי בתוכה שהוא אוהב ואולי גם הייתי בתוכה שגם אני או שפשוט חייתי בנדמה לי? אין לי מושג אני קצת מבולבלת האם בכלל אהבתי? ולמה המשכתי גם כעיני נפתחו לשבריר שניה וראיתי את הנולד? אוף השאלות האלה רוצה לשחרר ולהתעסק בעיקר אבל קשה קשה. יש אומרים שרק אם אמצא מישהו אחר אשתחרר מהאקס אבל אז איך אדע שזו לא רק הדחקה? טוב עדיין מבולבלת ובטח מבלבלת אין לי מושג אניי חושבת שאני קצת פגועה אבל .... ואולי מיותר לציין שנבגדתי 3 פעמים. למה ? לא יודעת תודה על המקום שפי.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

העלית את מספר החברים פה באחוזים ניכרים
אומרים האהבה פנים רבות לה... לא יודע אם אהבת אותו והוא אותך... צריך קודם להגדיר אהבה מהי ובאמת שקטונתי מלהגדיר מה שאני כן יודע זה שהאהבה כטבען של רגשות היא דינמית אפשר לאהוב אהבה עזה ולאחר זמן לשנוא את אותו אדם... לכי תביני רגשות
מה שחשוב הוא שכשהיה לך טוב איתו היית שם וכשהפסיק הטוב הלכת... חשוב שתעשי מה שטוב לך בלי קשר להגדרות לגבי זה שניבגדת שלש פעמים אין לי תובנה חד משמעית
הסטטיסטיקה מלמדת ש 50% מהנשואים (הנתונים נכונים לישראל) בגדו לפחות פעם אחת במהלך הנשואים לא מכיר סטטיסטיקות לגבי זוגות אחרים מניח שגם שם קיימות בגידות. אולי יש לך יכולת מדהימה בחשיפת בן זוג בוגד ומבחינה סטטיסטית את כמו כולם
או שיש לך הערכה אחרת לסיבה שניבגדת ? מאחל לך רק טוב

shefil

New member
למען האמת חיפשתי סיבות

היום זה כבר לא מעניין אותי כל כך כי ברגע שמחפשים משהו מוצאים ואז הפגיעה היא קשה יותר. הרי נאמר "אם יש ספק אז אין ספק" מנסה לעבור את המשבר הזה וללמוד את הלקח שלא טוב להיותטובה מידי ולא טוב לחיות בציפיות.

מה שחשוב

מה שחשוב זה לא להפסיק להאמין בבני אדם ובאהבה
אם תמיד נחשוד...לא נפתח ציפיות מבן הזוג המפסידים העיקריים הם אנחנו ! הפגנת חשד בבן הזוג יוצרת מתח שבסופו של יום יהרוס כל קשר... לדעתי עדיף לאהוב ולהיפגע מאשר לסגור את ליבנו. קיצוניות לא טובה בשום מקרה לא טוב להיות תמימים ועיוורים ומנגד לא טוב לדכא כל רגש אהבה או חיבה.. מאחל לך שהפצעים יגלידו במהרה

אתה כזה מותק !!

לא נותר לי אלא לומר, מסכימה עם כל מילה של חברי המלומד ג'ונסי מאחלת לך רק אושר וטוב ושיבוא בן הזוג הנכון שיסחוף אותך לאהבה אדירה לרגעים של תשוקה, לחיים של תקווה בהצלחה

shefil

New member
תודה לשניכם!!!../images/Emo24.gif

העיניין הוא שעצמתי עיניים וכשפתחתי אותן וחשדתי האמת נגלתה לעיני. אבל יאללה עבר נותר לקחת לקחים ואנרגיות ולהמשיך לעבר העתיד. יום מקסים.

נכון.. אבל אתה לא צריך

לספר לכולם.. (במקרה של הפורום הזה, יש לכתוב לכולן, בלשון נקבה) אם הן תדענה כמה מיוחד אתה עוד מישהי תרצה אותך לעצמה ותהיה לי תחרות !
עכשיו זה המקום שאתה צריך להגיד לי שאני היחידה בחייך הוירטואליים....

טיגר? ../images/Emo6.gif

בטח התכוונת לקריאת תגר. אין מילה כזו בעברית טיגר. אולי את קוראת לנמר שיבוא לעזרתך חה חה..

מה את אומרת ?

שמת לב שחזרתי על הכתוב ? הייתי צינית.... וד"א לא משהו הניק שלך.. כי אם כוונתך הייתה ברמיזה קלה לאבישג השונמית היא הרי הייתה המשרתת האישית של דוד המלך ולאחר מות דוד הייתה אבישג העילה להריגתו של אדוניהו. בקיצר, אני יודעת עברית די טוב

Romantic Lady

New member
פיציקולה חמודה ../images/Emo13.gif אבישג לא שרשרה

אלייך. היא שרשרה ל shefil. אני לא חושבת שאבישג התכוונה להעליב מישהו... נראה לי שהיא מתלהבת מזה שמישהו בכלל נמצא ON בפורום.

הי.. יודעת מה

זה בעצם לא משנה, היא אינה מכירה את זהותה של הכותבת בצד השני, ייתכן והכותבת אינה דוברת עברית כשפת אם, עולה חדשה, סובלת מלקות למידה כלשהי וכדומה. יש דרך להעיר ויש דרך להאיר... המשך יום נפלא

shefil

New member
../images/Emo140.gifתודה

אבישג אני אומנם ישראלית וצברית וברוך השם ללא דיסלקציות וכיוצא בזאת אך מה שקורה זה שאני כותבת מהר כי אני בעבודה... ומשום מה יוצאות לי הרבה שגיאות כתיב אז בהחלט יש דרך להעיר ולהאיר. המשך יום מקסים

למעלה