בוקר טוב

diveman

New member
בוקר טוב

בוקר טוב ברצוני לשלוח אימייל לכמה מנהיגים בליכוד איך אני משיג את האימייל שלהם לדוגמא אני רוצה לשלוח לאריאל שרון,יצחק שמיר, לימור ליבנת אם תוכלי לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

בבקשה

לימור לבנת- [email protected] אריק שרון- [email protected] שאר כתובות דוא"ל של הח"כים ניתן למצוא באתר הכנסת עםזאת, עשה טובה לעצמך ואל תצפה לתשובה רצינית. במקרה הטוב עוזר אלמוני יודה לך על מיכתבך.

ריאליסט

New member
צודק!!

מי מצפה בכלל מאנשים פטטיים כמו לימור לבנת או שרון שיהיו רציניים???

אריאל שרון פטתי?

לך תספר את זה למצרים. יש שם כמה שיחלקו עליך. על זה נאמר: של נעליך מעל רגליך.

אביסון

New member
הבגינסט, אל תשתפן....

הסכמנו כבר, שבניגוד לידדנו השמאלנים, אנחנו נאמר את האמת תמיד, גם על עצמנו, וגם כשהאמת לא נוחה. והאמת היא שראש מפלגתנו, הוא ראש ממשלתנו, הוא איש פתטי בימים אלה, ואל תחזיר אותנו לא למצרים ולא לימי הניקויים העליזים בעזה.

ריאליסט

New member
למה להכליל????????

כל השמאלנים הם שקרנים וכל הימניים אומרי אמת??? לא הגזמת????.

ריאליסט

New member
שוב אתה מסלף...

מובן שלא התכוונתי לשרון איש הצבא.כאיש צבא אני מכבד אותו.כמו שאני מכבד את גנדי (למרות שהיו לי חילוקיי דעות עצומים עם דרכו),כמו שאני מכבד את יוסי שריד על פעילותו בקריית-שמונה (גם אם יש לי חילוקיי דעות עם דרכו המדינית) וכמו שאני מכבד כל פוליטיקאי על עברו הצבאי\אזרחי-אם היה מכובד. התכוונתי לשרון כפטטי-כראש-ממשלה.מוזר שלא הבנת ולו את זה.

Charlie

New member
diveman

אריאל שרון - הוא לא מנהל מדינה אז הוא יקרא אי מיילים? לימור לבנת - מניסיון אישי הוא לא משיבה על מכתבים. חבל, אם היית עסקן מהמחנה שלה היא לפחות היתה מסדרת לך ג´וב. היא מס´ 1 בממשלה במינויים פוליטיים כבר קדנציה שניה... יצחק שמיר - נו באמת...ומה הקשר שלו להנהגת הליכוד דהיום? אולי תשלח אי מייל למשה נסים...

למעלה