בוקר טוב!

חנול

New member
בוקר טוב!

אח, הקטנה נתנה לישון בלילה, האבא'לה שלה עוד ישן, קפה כבר נשתה, ומתכוננים לארוחת יומולדת (שלי) ב-TOTO בת"א. ברגעים כאלו, לא אכפת לי בכלל, לעשות לה אחות קטנה.

../images/Emo65.gifמזל טוב, אבל טעית בכותרת

מבחינתי, עכשיו צריך כבר לברך "צהריים טובים"...
ככה זה בשבת - קמים מוקדים מן הרגיל (ולא שהרגיל הוא מאוחר מדי...)... אשמח לדיווחים מה - Toto לאחר מכן, המקום נראה מדליק... אנחנו בשבת ביתית ומרגשת - הצ'ולנט הראשון אי פעם במטבחנו עושה את צעדיו המתקדמים בתנור... ארנון

חנול

New member
דיווח מ-TOTO כמובטח

אוקי. היה מצוין. נטעמו המנות הבאות: ראשונות: סלט קלמרי על חציל קלוי, סביצ'ה דג, שרימפס וקלמרי על הפלנצ'ה, סלט ירוק ועוד מנה שאני לא זוכרת (הלומת יין). בעיקריות כמעט כל השולחן הלך על ביסטוצה 300 גר', שהיתה לא פחות ממצוינת. בכלל הרטבים במסעדה מצטיינים מאד. חוץ מזה נטעמה גם צלע חזיר וניוקי בשמן כמהין וערמונים שהיה טוב מאד. לאור העובדה שגמרנו גם 3 בקבוקי יין, היינו כ"כ המומים, אז אבי ושיחיה לקחו עוד מנה של קדירת פירות ים. אח"כ כרב העזנו לשאול אם השף יוכל להכין מנה מיוחדת של קלמרי, ולמרבה פליאתי הוא הסכים והכין במיוחד מנה מדהימה של קלמרי. חוץ מזה הקינוחים נהדרים, וצ'ופרנו בטעימות של כולם. בקיצור, כמה אמרתי כמה היה טעים? ...נחזור חודש הבא ביומולדת של אבא...

למעלה