בוקר טוב...

HilOneT18

New member
בוקר טוב...

פעם ראשונה שראיתי שיש פורום לילדים להורים גרושים...אז נכנסתי.. ההורים שלי גרושים רק שנתיים -שלוש.. אבל בעצם מאז שאני זוכרת את עצמי אבא שלי לא היה בבית לתקופות ארוכות, כי הוא עובד בחו"ל... בהתחלה הייתה תקופה שנורא כעסתי על זה שהם מתגרשים אבל בסופו של דבר הבנתי שגם כשהם היו נשואים הם לא ממש היו ביחד, אז כבר עדיף להם להיפרד וכל אחד מהם ימצא לו חבר/ה חדש/ה. לאמא שלי יש חבר כבר שלוש שנים שהוא די נחמד ואני מסתדרת איתו מממש טוב. הם עכשיו בונים בית ביחד ואנחנו נעבור לגור ביחד עוד שנתיים כנראה (כשאני כבר לא אהיה בבית..) בקשר לאבא שלי אני ממש לא יודעת, אני לא ממש מכירה אותו כי הוא אף פעם לא היה בבית יותר מחודשיים וגם אם כן, זה היה כשהייתי קטנה וחסרת אישיות.. לא ראיתי אותו כבר שנתיים כי הוא לא היה בארץ, אבל בסוף השנה אני ואחי הקטן טסים אליו למונגוליה (מדינה ענקית בין סין לרוסיה...מקום מדהים.היינו שם לפני 5 שנים..) זה הסיפור הכללי שלי...

ברוך הבא !!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo165.gif

גם הסיפור שלי בערך ככה.... ההורים שלי נפרדו מלפני 5-6 שנים ...לא זוכר לפני הפרידה אבא שלי היה יוצא מהבית ב10 בבוקר וחוזר ב10 בלילה ... לא הייתי רואה אותו ממש... הם התגרשו הוא עבר לגור עם חברה שלו אחרי שהם נפרדו הוא עבר לעיר קרובה (איפה שהוא עובד) הייתי מבקר אותו כל שישי שבת מלפני שנה הוא עבר לבית סחור חדש.... ומלפני חצי שנה הוא התחתן.... רועי

ש ק ד ב ת

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום!!! כאן תמיד תמצאי מישהו שיקשיב ולך ויעזור לך גם בזמן שמח וגם בזמן עצוב. אני אשמח לעמוד לרשותך...ולעזור לך. נשמח לשמוע ולהכיר ותמיד תמיד תרגישי חופשי להיות כאן הכי גלויה הכאב שלך הוא מנת חלקנו שקד

HilOneT18

New member
זה לא בדיוק אותו דבר..

אתה היית רואה אותו אפילו אם זה לחמש דקות.. אני את אבא שלי לא ראיתי שנתיים (עוד חודש זה בדיוק שנתיים) ואני לא מבקרת אצלו בשבתות... אני ממש לא יודעת עליו כלום והוא לא עלי... אולי קצת. לדוגמא..אח שלי הגדול סיפר לי שכבר כמה שנים אבא שלי מצלם באופן מקצועי ומוכר את הצילומים שלו... ושעכשיו הוא חתם חוזה עם סטיבן סיגל לצלם סרט שלו במונגוליה.. כל מיני דברים קטנים כאלה שילדה אמורה לדעת על אבא שלה.. אבל אנחנו אפילו בטלפון לא מדברים..

ש ק ד ב ת

New member
אהההההה לי יש סיפור דומה../images/Emo3.gif

לשלך..... אני אכתוב יותר מאוחר כי יש לי אימון טניס כבר מתגעגעת!!!

שאלות ראשונות - והצעה להמשך

כל הכבוד ל"קורות חיים שלך"גבעה אחת,לפתיחות שלך כאן. דומני - שאת או אימך לא כל כך פתוחות זו לזו. כנראה שיש צורך שתשוחחו על רגשותיכם כלפי החבר של אימא. נראה לי שמשהו "לא דופק" בינה לחבר שלה. 3 שנים הם ביחד, ועוד שנתיים עד שיעברו לגור יחד בבית משלהם - כשלא תהיי כבר בבית.זה המילים שלך, אני רק חושב בכתב. כנראה שהדברים עברו גם במוחך. הכי בריא זה- לשאול את אימא,ולהבין את דבריה. צריך כבת , לפעמים להבין למה ההורים לא הכל מפרים, ו"לקרוא בין המילים". אימך מודאגת כנראה- מכך שאת לא מקבלת את החבר שלה? אולי זה מפני שאת - אינך האימא שלך, והאיש- חש כלפיהומוציא מעצמו - יח שונה כלפייך וכלפיה? כך הם החיים, ברוב הבתים. אם בעוד שנתיים תהיי מחוץ לבית, בצבא, אז זה יתכן שאת בדיוק כעת מתחילה ליצור קשרים עם בנים, בגילי 17-20? שיהיה לך רק טוב, פירושו שיהא עליך שלא להיכנ לנעלי אימך, ולא להגיע לנישואים עם גבר שכנראה לא מתאים לה ולאופיה. בקיץ כשתהיי במונגוליה- כדאי שתגיעי עם "ראש פתוח לקלוט" בכל המובנים, ובעיקר ליצור את "תחושת הבת אצל אבא" ולעורר את היח של הורה אצלו.

HilOneT18

New member
אני מאוד פתוחה עם אמא שלי..

והיא מאוד פתוחה איתי.. והיא יודעת בדיוק מה חשבתי עליו ומה אני חושבת עליו עכשיו (ודרך אגב אנחנו מסתדרים ממש טוב עכשיו..) אני רק אומרת שאני לא אהיה מסוגלת לגור איתו פשוט כי יש לנו סדרי עדיפויות שונים והצורת חיים שלנו שונה לחלוטין ואם אני אגור איתו אז פשוט נריב כל הזמן...ולכןאני אומרת שטוב שאני אהיה בצבא.. אבל לא ממש הבנתי מה כתבת על אבא שלי...אני אשמח אם תפרט

למעלה