בוקר טוב!!!

eilati27

New member
בוקר טוב!!!

שיהיה לכולנו יום מלא אנרגיות טובות וחיך על הפנים.. למרות שלא ממש ישנתי טוב,קמתי עם אנרגיות מאוד חיוביות... שיהיה יום קסום! ושכולנו נצחק ונחייך =============================>

קניה 1

New member
../images/Emo179.gifבוקר טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

נראה לי שאפשר להחליף את שם הפורום לפורום בוקר טוב...

eilati27

New member
חחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif אהבתי...

עצוב ככל שזה נשמע...
אבל אהבתי...

eilati27

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"ג'קו הרס לך את הקריירה"?????????????. מהההההההה? מה קשור??????? אוףףףףף אין אין אני חושבת שהם לא ינחו לו לעולם!!!!!!!! דייי!

טוב.. הם בטח לא ישירו...

"והתייחסו אלי כמו מלכה דוהרת במכונית המפוארת כשבארמון עצוב וקרררררררררר" אילתי תחזרי לבית הקודם.... ואם את רוצה שננתח את הבית ההוא, תשימי
.

shongold

New member
נשמממה....בוקר טוב לך אהובה יקרה

בוקר טוב לכל המקסימות והבקשר ל - NRG ובכן מעריב על שלוחותיו לא משתנה גם לא המגמנות המאפיינות אותו כך שקשה להתפלא. אבל מאיה המתוקה ענתה כמו שצריך ובהחלט לענין!

../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

ענתה לגמרי כמו שצריך... אני לא יודעת מה איתכן אני מחכה ליום חמישי...

shongold

New member
../images/Emo140.gifאולי נזכה לראות את זיו פניו של

היפיוף....
אני בהחלט מתכוונת לחרוש את העונה הזו ולו בגלל אותו מלהום..

רק בגללו..

אני לא אוהבת את הקטע הזה של האודישנים...כל הירידות האלו על הנבחנים... מעליב לדעתי...אני חושבת שאני נעלבת במקומם.

shongold

New member
האמת שגם אני חשבתי בזמנו כמוך ..אבל יש אנשים

שיודעים מלכתחילה שהם לא יודעים לשיר והם פשוט מגיעים לקבל זמן מסך ולא חשוב המחיר, העיקר ש'יראו אותם' - זה המוטו

נו.. כן זה ברור...

וגם יש דברים שהוצאו מהקשרם, עריכה את יודעת... עדיין יש שם דברים שצורמים לי.... אבל יש דברים שצורמים יותר, כמו למשל שמכריחים אותי פה בעבודה להצביע להסתדרות!!!!!!!!!!! אז זה זניח לעומת כוכב נולד...

shongold

New member
יורדת לסוף דעתך..מחדדים את האוילות

עד לקצה...לצורך הרייטינג עכשיו דברת...חשבתי שכבר עברנו את העידן הזה...לאנוס..אותך להצביע ל..הסתדרות? ממש לא ברור לא יודעת איך זה בנוי ?? עובדת במקום פרטי..האם את לא יכולה לעקוף את הענין באלגנטיות?

למעלה