בוקר טוווווב

ט ל i i ש

New member
בוקר טוווווב../images/Emo42.gif

שבת בבוקר יום יפה אמא שותה המווווון קפה אבא קורא המון עיתון המון עיתון ולי יקנו בלון כחול(דור זוכר ששרת אותו?!) יאלללה שפכו את מה שעל ליבכם.....אני פה בשבילכם! מה עשיתם?! מה לא עשיתם?! מה רציתם לעשות!? מה אכלתם?!(כי זה מה שבאמת חשוב....) ותזכרו אנשים אני
אותכם!

crazy4tc

New member
בוקר... לא משהו...

שבת בבוקר יום יפה לשינה ולאה התעוררה כי האחים המעצבנים שלה העירו אותה...
אבל למה להתלונן? זה באמת יום יפה ויש לי שאלה אליכם.... מה עם פגישת פורום???????? זה יהיה נחמד לראות אתכם סוף סוף... ויש המון חופשים עכשיו אז מה דעתכם על חופש פורים? (רק לא ב-17) ב..... איפה נוח לכם? מתי נוח לכם? תגיבו.....

Magical me

New member
אני בעד../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ואם זה באזור המרכז-אני גם באה
.

TCgirl

New member
גם אני בעד ../images/Emo187.gif

ואני אגיע כל עוד זה באזור המרכז/ירושלים ויהיה לשם אוטובוס או משהו

Chandler Rulz

New member
איזה סרט ענק!! הבנת אותו?

יעני, מה הקשרים שם בין כל המוזריות? כי אם כן, אתה יכול להסביר לי? אגב...SEVEN DAYS!!

Chandler Rulz

New member
דרורררררררר שלי! (איזנ ילד בהצתה..)

נדבר באסק מחר, היום אני בתאטרון..

Adrienne

New member
כמובן שאני יכול להסביר...../images/Emo13.gif

אבל מתי? איך? איפה? וכמה אתה מוכן לשלם?

Charmed 4ever.

New member
היי ../images/Emo54.gif

חזרתי מסמינר בנוע"ל, היה כיף, קפא לי התחת בשלג של החרמון וטיפסתי עד השלג הרך (הרבה מאוד טיפוסים, גבוה!)משם החלקתי למטה על התחת על השלג, משם הכאב וקיפאון התחת. היה כיפי! היינו בתל-חי והיה מאוד מעניין וכיףףףףףףףףףףף. וטל!!! לחתימה שלך, טרומפלדור היה גיבור! הוא היה אמיץ מאוד, הוא מת בשביל חבריו והוא לא היה קבצן!

Charmed 4ever.

New member
אהה.. ../images/Emo54.gif

בקשה: אני מבקשת מכם, חברים יקרים, (WTF?!) מחר אני יוצאת לטיול-גיחה של יומיים מביצפר, גיחה שהמטרה שלה הייתי שהתלמידים מארגנים ה-כ-ל-!, אז אני יוצאת שוב ליומיים, לכן אני מבקשת מכם, הפורום שלנו בדר"כ לא כלכך מלא הודעות, לא הייתי בבית מיום חמישי בערב ופתאום הפורום מלא הודעות ואין לי כוח לקרוא כי כואב לי ואני עייפה. אז פליז, להמית, או לפחות להפחית את כמות ההודעות בפורום עד מחרתיים בערב פליז.

aYaLoLy

New member
גם אני ראיתי הצלצול!! אתמול

עם שתי חברות שלא הפסיקו לצרוח כל הסרט... סרט טובבבבבבבבבב לא ראיתי סרט יותר מפחיד

Adrienne

New member
אני ראיתי אותו עם חבורת מפגרים

2 שלא מפסיקים לרדת על הסרט, כאילו אנחנו באמצע סרט אימה מפחיד ביצים ואלו מתפקעים מצחוק(דוגמאות בהמשך). עוד 2 שרק זורקים פופקורן על הבנות שיושבות למטה(ישבנו ב 2 שורות) אחד שרק מתלונן, כל הזמן מתלונן, לא היה לו מפחיד מדי... עוד 3 שמשקשקות, כמעט השתינו במכנסיים, ואחד אחר(מאלו שזרקו פופקורן) שרק מבהיל אותן כל 2 שניות.
לסרט... אחד החברים שלי, בסוף בדיוק שהבלונדינית ההיא מגיעה לדירה של חבר שלה הצלם ורואה שהוא מת, הוא עושה לי: "פתאום היא באה ומוצאת אותם משחקים שש-בש" ואני נקרעתי מצחוק! חבל על הזמן! אין! וזה הקטע הכי מפחיד בכל הסרט!!!

aYaLoLy

New member
הייתי שורה מאחוריך!!!

גאד אני בטוחה שתי חברות שלי כל הזמן אמרו לכם לשתוק ואני צחקתי ואמרתי להם שירגעו!!! נראה לי שזה אתה כי באמת זרקו פופקורן ראיתי בעזריאלי

Adrienne

New member
חחח נחמד אבל לא

לא הייתי בעזריאלי הייתי בקניון חולון

Magical me

New member
ובכלל..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

את איתמר לא היית מפספסת גם לא באולם צפוף מלא צופים עצבניים, וסרט מפחיד שכמעט ולא מאפשר לך לנתק את עינייך מן המרקע. (ואיתמר, אני מתכונת לזה בצורה חיובית)

Queeny

New member
יערה לא להכנס להודעה מעלי!!../images/Emo15.gif

זה... זה.... לא יודעת! אסור! אל תכנסי! ספוילרים! משהו!

AngeliC the cat

New member
אני ראיתי חלק.. זה לא מפחיד...

ראיתי במחשב 45 דקות משהו כזה...
ילי באה אליי היום ונתחיל לראות עוד פעם ביחד...

למעלה