בוקר טוףףףףף כולם....

NELLY

New member
בוקר טוףףףףף כולם....

טוב אני ערה כבר ולא בגלל שאני בעבודה בגלל שאני יוצאת לטיול עם הזאוסים לירושליים....אני כבר מוכנה והעצלונים האלה עדיין מתארגנים ומציקים אחת לשני.... ויז אחותי געגעתייייי מייק מייק תהנה נשמה...ובצלילה הבאה תתפוס לי איזה דולפין (אני חולה על היונק הזה) חמוד ויפה לשים אותו אצלי באקווריום....

מוחמד5

New member
בוקר נפלא

אני עדיין עם כאבי ראש, הרבה אלכוהול זורם לי בעורקים ממסיבת חנוכה של אתמול.השנה לא הזמנו ברמן ניאלצתי לפתוח את בקבוקי היין לבד, אין בקבוק של טעמתי ממנו, כך שיצא בסוף ששתיתי כמויות אדירות של אלכוהול. העיקר שהיה כיף לחגוג בחברת חברים וחברות יקרים. ואפילו טקס הדלקת הנירות היה המוני ... הופתעתי שאני עדיין יודע לדקלם את מה שנאמר בטקס הדלקת הנירות. שיהי לכולנו יום של אור ושמחה.

../images/Emo13.gifמחמּד יא מחמּד מאלק סו'רת יהודי ../images/Emo197.gif

מברך על הנרות... ס'חתין כיי קולּ אלאחתראם. ואנא מבירח עזמוני אהל תלמיזתי לדארהן תא אשוף סג'רת אלעיד תבעהן

מוחמד5

New member
סבאח אל כיר יא סלטעון

האד כתיר חילו אינו אל ואחיד יקון 2סים מין את מוחתפלין בעיד אלי מוש לאליו . ובנפס אל ו2ית יחיס אינו שרי2 בחפיל חילו. יעני שופית שג'רית אל עיד !!

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב נלי, מוחמד סלטעון...

חחחח מוחמד יא ציוני מדליק נרות חנוכה ועוד מדקלם תפילות.. נלי מותק שיהיה לך טיול נעים לך ולזאוסים.. אני עדיין מתמתחת, מייק משגע אותי מהבוקר, הוא נוסע לדנמרק שבוע הבא ועכשיו הוא מתקשר כל שניה, כי מפחד שיתגעגע אליי כשייסע..הוא לא יכול לחיות בלעדיי, איזה כיף שיש איזה מישהו שחולה עליי עד למצב שגעון
גם אני משוגעת עליך יא מפגר.. שיהיה לכם יום נפלא, מלא שגעונות..

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

נוסע למדינה קרה !! לפחות שתהיה מדינה טרופית . טיול נעים חברים. בוקר ויזזזזזזזזזזז

THE WIZARD 55

New member
הוא בן אדם חם, נאר../images/Emo6.gif

חייב להתקרר קצת.. חבל שאני לא יכולה לנסוע איתו, הוא נוסע ב- 22 עד ה-30 אני אהיה לבד...:( לא נורא, הבטיח לי טבעת יהלום מתנה

מוחמד5

New member
יהלומים טובים

אפשר למצוא בבלגיה (באותה הזדמנות גם תקבלי שוקולד משובח). ירוח וירג'ע בל סלאמי

THE WIZARD 55

New member
שו בלגיה, אתה עדיין שיכור../images/Emo3.gif

דנמרק ..חחחח כן, שוקולד, וטבעת, אחלה שילוב מנצח.. האמת שאמרתי לו שבמקום יהלום רוצה אותו על הטבעת:) רוצה לפחלץ אותו...

מוחמד5

New member
לא הבנת אותי

שישנה יעד הטיסה אם את רוצה מתנה טובה, שיסע לבלגיה , שם יש יהלומים (אגב שבעיקר יהודים מוכרים באינטוורפין, זה יהיה יהלום כשר ) אבל השוקלד לא חחחחחחחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
טוב, אני יותר מסטולה ממך

ובלי אלכוהול
צריכה תרגום בגוף ההודעה.. אךך היהודים האלה איפה שיש כסף ויהלומים הם שם..

THE WIZARD 55

New member
מה קורה עם הפאקים התפוז

כל ההודעות שאני כותבת, מקבלת דף שגיאה מסרים לא נשלחים.. איזה עצבים, זה כבר הרבה זמן..שיתקנו את זה..

NELLY

New member
../images/Emo194.gifמייק מייקקקקקק

חחחחחחחחחחחחחחחחח ויז יא
לא מצאתי עז אז שמתי את זה חחחחחחחחחח

מIתר לי

New member
ערב טוףףף גם לך!

אנחנו לא מציקים אחד לשני, אנחנו בודקים עירנות אחד של השני
הנה הצצה קטנטונת לטיול

למעלה