בוקר טוף, אבריבודי!

בוקר טוף, אבריבודי!

מה שלומינו הבוקר? יש לי שאלה ובקשה אליכם. אני מניחה ששמתם לב שכרגע, הפורום הזה הוא האתר הכי טוב שיש לשלמה ארצי ברשת. עם ביוגרפיה ודיסקוגרפיה הוא יהיה באמת מושלם. אבל זה לקחתי על עצמי להביא לכאן. מה שכן, אני הייתי מאוד רוצה שיהיה מקום באינטרנט, בו יהיו כל השירים שלו. 1. האם לדעכם זה המקום? 2. אם נחליט שכן, האם אתם מוכנים לעזור לי בכתיבה? היות ודף אינטרנט אני לא יכולה לעשות, יש אפשרות להדפיס את זה בWORD או איזה תוכנת כתיבה, להדפיס ולסרוק את זה לגלריות. בראש שלכם לעשות פרוייקט כזה?

איזה יופי!!!!!!!!!!!!

נשמה, רק תצייצי שאת רוצה משהו ואני רץ לעזור לך. רק תגידי לי מה לעשות. כל הכבוד לך, באמת.

אהבתיה

New member
אין בעיה ממי ! ../images/Emo9.gif

אני מוכנה לעזור....במעט הזמן שנותר לי עד הצבא....כרגע יש לי קצת בלגן אבל בקרוב אני מקווה שהכל יהיה בסדר ואני אתפנה לעזור לך! אי אפשר בעצם לקחת את החוברת שירים מהדיסק ולסרוק אותה? או שזה לא חוקי בעצם??? בכל אופן,את יודעת שאשמח לעזור! כל הכבוד על התמונות, הן מדהימות!!

אהבתיה

New member
בוקר טוף טו יו טו.....ווטס אפ? ../images/Emo6.gif

מה שלום כולם היום?? רוני פשושית,מה שלום הקלטות?

ערב טוף אבריבודי!

יו, אני מתרגשת!!!!!!!!! הפורום פועל בשיתופיות וחברותא של תנועות צופים! איחזו ידיים, אחיי!!!!!!!!! אבי, תודה על הרעיון הפנטסטי. לא חשבתי על זה באמת. מורן, הקלטות מוכנות ומזומנות לשיגור, מחר הן יוצאות לדרך. שאלה לי אליכם: בטח ראיתם את המסר הזה למעלה מצד שמאל. זה אמור להיות מן אי מייל לכל משתתף בתפוז, ללא שום קשר אם יש לו אי מייל או אין לו. אפשר בעיקרון, לשלוח ולקבל מכתבים אישיים. דה פרובלם איז, אצלי זה בכלל לא עובד. אז, 1. יש עוד מישהו שזה קורה לו? 2. אל תשלחו לי מסרים כי אני לא יכולה לקרוא אותם. סיימתי את הנאום, חג שמח ומועדים לשמחה. אני אחזור אחרי כך.

חג שמח גם לך!

1. גם אני לא מצליח לפתוח את המסר, אבל לשלוח אני כן יכול. 2. כשאת באה, אז תביאי את הקלטות, כי גם אני רוצה להקליט. 3. אני ברוגז. 4. גם אמא שלי ברוגז איתך, כי הבטחתי לה שאני מתחתן והיא כבר הזמינה אולם, ועכשיו גרמת לה לבטל. 5. תתקשרי אלי. 6. עכשיו 7. נו??? 8. אין לי ממש מה לכתוב, רק רציתי שיהיה מס´ הודעות זוגי. שנה טובה.

Az_24

New member
במקום להדפיס ולסרוק

אפשר לכתוב את זה בתוכנת ציור כל שהיא ואז לשמור בתור קובץ תמונה בכל אופן אם את צריכה משהו, תגידי ואם אני יכול אז בכיף...

רוני ../images/Emo6.gif

אני יודעת שכבר הרבה זמן לא כתבתי בפורום, אבל זה בגלל שהתחלתי לעבוד. אני קמה לפני 6 בבוקר, וחוזרת אחה"צ גמורה מעייפות, בגלל זה בקושי יש לי זמן לכתוב פה, אבל אני משתדלת להתעדכן ולקרוא פה. אז בגלל זה, קודם כל- המון המון המון סליחה ! לא נטשתי!! פשוט אני חסרת זמן כרגע. אני אשמח לעזור להקליד את השירים ב´וורד´ או משהו כזה, בשישבת כשאני בבית או בערב כשיהיה לי זמן, (כל זמן שיהיה לי זמן פנוי) אני אשמח לעזור ולתרום לפורום המקסים הזה. אעזור כמה שאוכל. אוהבת דנה

למעלה