בוקר טוף וסוף שבוע מדהים

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif יום חמישי

יבה-דבה-דווו
 

ayush

New member
בוקר נפלא ../images/Emo140.gif

ואתי, הרשי לי להוסיף : סופ"ש הגיע !!! יא בא - דא בא- דוווו !!!
 

גלי ב

New member
בוקר נפלא.איזה כיף שיום חמישי היום

שיהיה סופ"ש מדהים וקסום
 

fila

New member
בוקר טוב מאוד........./images/Emo41.gif

בגלל ההעלאה במשכורת
בגלל שיום חמישי היום
בגלל שהוא היה הכי מקסים בעולם
וסתם בגלל שבא לי
אני הולכת להזמין את שמעון למסעדה
 

יעלי2

New member
../images/Emo151.gif

שמתם לב שהליצן לא כל כך מחייך?/מצחיק? היום יום חמישי היום הכי הכי. היום מתקיימת מסיבת הרווקות שהתייעצתי אתכם לגביה לפני כמה זמן. הכל מוכן (טוב הרוב), ואני כבר מצפה לסיים את היום כדי לנסוע לחברתי עם כל הדברים שהכנתי ולהרגיש באמת את סוף השבוע מגיע. זה מזכיר לי שיש לי מתכן קל ופשוט גם לקרמשניט + טראפלס שהם מה שתוכי המליצה + שינויים קלים של ניר צוק. אם יש ענין אפרט.
 

ayush

New member
הוא באמת קצת רציני היום....

יעלי, תהני במסיבת הרווקות ואל תשכחי לספר חוויות ! בקשר למתכונים - נשמע מצויין ! אשמח למתכון של הקרמשניט (אבל אל תשכחי להוסיף חסה לניטרול בצד
)
 

יעלי2

New member
מתכון לקרמשניט

מדובר על הגירסה הכי מהירה בעולם (את המושקעת אני אשמור לפעם אחרת): 1. עלים לקרמשניט מהסופר. 2. אבקת פודינג וניל מהסופר 3. 1 שמנת מתוקה 4. כוס חלב עם מיקסר ידני (או אחר) מקציפים את השמנת, הפודינג וניל וההחלב. העסק מוכן בפחות מ 5 דקות. הכמות מספיקה אבל כדאי להכין כפול למקרה שרוצים קרם גבוה להרבה אורחים. מורחים את הקרם על עלה השניט ומכסים. היום בערב אני אוכל להגיד איך יצא. טעמתי את הקרם והוא טעים ומספק!
 

יעלי2

New member
מתכון לטראפלס ../images/Emo187.gif

כפי שנייתי לקחתי את המתכון של תוכי והוספתי כמה דברים: טראפלס ====== 340 גרם שוקולד מריר 200 גרם שמנת מתוקה (כמעט קופסא שלמה) 60 גרם חמאה רגילה קקאו לציפוי 1 כוס סוכר 1 כוס שקדים לבנים לא קלויים (מגיעים בשקית סגורה בסופר) ממיסים את הסוכר בכלי עד שמתחיל לימס. מוסיפים את השקדים ומערבבים עד שהקרמל נצמד לשקדים (עד 3 דקות) מוציאים ושופכים לנייר אפייה משומן קלות. מצננים. מכינים בן מארי: סיר קטן עם מים ומעליו קערה חסינת אש (אפשר גם במיקרו אבל עדיף ככה). שמים בקערה את החמאה וקוביות השוקולד. מערבבים מידי פעם עד שנמס. מורידים, מערבבים היטב עד שאין גושים ומצננים. מחממים קלות את השמנת ומוסיפים לתערובת השוקולד בהדרגה עד שהיא נטמעת לגמרי. טוחנים את הפרלינים שהכנו במעבד מזון לפירורים קטנים אבל לא אבקה. מוסיפים את הרוב לשוקולד (אני הוספתיח חצי). שמים במקפיא ל 5 שעות. אם אפשר באותו יום מכינים כדורים קטנים ומגלגלים בקקאו. אני העברתי למקרר (שלא יקפא) והערב אני אכין את הכדורים. קינוח אולטימטיבי לאוהבי השוקולד.
 
למעלה