בוקר טוף לכולם!!!

בוקר טוף לכולם!!!../images/Emo42.gif

לא , לא עכשיו קמתי.... ובכלל לא יכולתי להירדם, מה יהיה היא חוזרת ובאה בלילה - אחרי שכולם ישנים היא נזכרת שהיא חוזרת,ועם כל הזיכרונות הטובים - לא הרעים - הטובים ורק הם.... אז קמתי לפני שעתיים והלכתי לעשות קניות.... ועכשיו אחרי שבוע שQ יושן בבית ולא במרפסת (בגלל המזגן) הבית נראה כמו מלחמת העולם השלישית - אז קדימה , קפה סיגריה ולהתחיל להבריק מחדש...(לא משנה שזה יחזיק יומיים....) אז ככה נראים החיים כסינגלים? דרך אגב , יש מתנדבים לנקיון ???? (בנות, לכן יש את הפריבילגיה לשטוף בעירום...אני הופך לחרמן יותר ויותר מיום ליום - בסוף אני אתפוצץ!!!!) שיהיה סוף שבוע קסום לכולם!!!!!(לקוח מהרודס אילת)

כשתסיים לנקות אצלך...

אתה מוזמן לבוא לעשות קצת סדר אצלנו...
סוף שבוע רגוע
(לקוח מגלגל"צ)

babe10

New member
ואם ישאר לך כח..

גם הבית שלי דורש מירוק...
כלים סיימתי, נשאר לשאוב וספונג´ה. מתאים? אה, הכי חשוב שכחתי. כביסה. הרבה כביסה. הרים של..

SENDA

New member
וגם אצלי צריך

בעיקר כביסה, טוב שיש לי מעט מה לכבס

גם אני גם אני!

אני חושב שגדלות אצלי ציוויליזציות שלמות במקלחת. הכי גרוע זה שאלה מהכתמים הירוקים מסוכסכים עם אלה מהכתמים החומים שמצידם הכריזו מלחמה על הג´וקים. בחזית חדר השינה לעומת זאת נחתם לאחרונה הסכם שלום בין הנמלים לדבלולי-האבק. ככה שיש סיבה להיות אופטמיים.
ישי

ועוד דבר ששכחתי לומר....

היום ב"תכלת" !!!! נא להריץ טלפונים ולקבוע! אני בכל אופן אהיה שם,מקווה לפגוש גם אתכם! פירינציפה!! אני מחכה מאתמול לטלפון!!!

principeza

New member
בודד..

מה אני אעשה עם הרגליים שלי.. כ"כ כואב לי משהו מתנדב לעשות לי מאסג´???

dudusch

New member
לעסות את רגלייך? ../images/Emo8.gif

כפות רגליים או הרגליים עצמן? זה לא אותו הדבר... חחחחחחחחחחחחח...

למעלה