בוקר טוף לכל חברי הפורוםםםם שיהיה לכם אחלה סוף שבועעע חולה עליכםםםםםםם
1 12ShakirA12 New member 11/11/04 #1 בוקר טוף לכל חברי הפורוםםםם../images/Emo70.gif שיהיה לכם אחלה סוף שבועעע חולה עליכםםםםםםם
P perrinat New member 11/11/04 #3 צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif היום לפני 3 שנים קניתי את הדיסק LS [שלושה ימים לפני היציאה הרשמית שלו] אז הבאתי את הדיסק למשרד ואני שומעת אותו עכשיו
צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif היום לפני 3 שנים קניתי את הדיסק LS [שלושה ימים לפני היציאה הרשמית שלו] אז הבאתי את הדיסק למשרד ואני שומעת אותו עכשיו
1 12ShakirA12 New member 11/11/04 #4 חחחח גמני שומעת אותו עכשיווו קניתי את LS שהייתי כיתה ז'.. עכשיו אני כיתה י' (בעעע) 4 שנים בקיצור.. חח
חחחח גמני שומעת אותו עכשיווו קניתי את LS שהייתי כיתה ז'.. עכשיו אני כיתה י' (בעעע) 4 שנים בקיצור.. חח
1 12ShakirA12 New member 11/11/04 #6 אבל זה לא הגיוני כי.. בכיתה ז.. שברתי תרגל.. אז הכיתה שלנו עבר לספריה.. אז ראיתי שם את הקליפ WW ואחרי איזה שבועיים ככה הלכתי לקנות תדיסק אני בחיים לא אשכח את זה חחח אז משו פה לא פסדר..חח
אבל זה לא הגיוני כי.. בכיתה ז.. שברתי תרגל.. אז הכיתה שלנו עבר לספריה.. אז ראיתי שם את הקליפ WW ואחרי איזה שבועיים ככה הלכתי לקנות תדיסק אני בחיים לא אשכח את זה חחח אז משו פה לא פסדר..חח
1 12ShakirA12 New member 11/11/04 #8 זה כבר פעם המאה שזה קורה לי בפורוםםםםם עם כל החישובים האלהההה בעעעעעעע זה מרוב מתמטיקה התנפח לי הראש כבר חחחחחח
זה כבר פעם המאה שזה קורה לי בפורוםםםםם עם כל החישובים האלהההה בעעעעעעע זה מרוב מתמטיקה התנפח לי הראש כבר חחחחחח