בוקר טוף מציפורי! (: אני ער כבר איזה 50 דקות... P:
Y yuval k New member 29/10/03 #3 נחמד... could´ve been better, tho אתמול היה יום סוער.. ולא בגלל הגשם. אספר כשאחזור... המקשים האלה איומים
נחמד... could´ve been better, tho אתמול היה יום סוער.. ולא בגלל הגשם. אספר כשאחזור... המקשים האלה איומים
Y yuval k New member 29/10/03 #4 נחמד... could´ve been better, tho אתמול היה יום סוער.. ולא בגלל הגשם. אספר כשאחזור... המקשים האלה איומים
נחמד... could´ve been better, tho אתמול היה יום סוער.. ולא בגלל הגשם. אספר כשאחזור... המקשים האלה איומים
Y yuval k New member 29/10/03 #5 נחמד... could´ve been better, tho אתמול היה יום סוער.. ולא בגלל הגשם. אספר כשאחזור... המקשים האלה איומים
S sattla New member 29/10/03 #11 גם אתה מהפלאפון? אני מבין שגם אצלך ההודעה שלך נשמרת בזכרון ופשוט נשלחת כל פעם שאתה עושה משהו.. די מבאס כל הקטע הזה...
גם אתה מהפלאפון? אני מבין שגם אצלך ההודעה שלך נשמרת בזכרון ופשוט נשלחת כל פעם שאתה עושה משהו.. די מבאס כל הקטע הזה...
M MaD-d0g New member 29/10/03 #12 בעע ../images/Emo70.gif אני שונא גולשים מהסלולארי יותר נכון, אני שונא שההודעות שלהם מוכפלות
M MaD-d0g New member 30/10/03 #14 לא אישי.. לא התכוונתי מעצבן אותי שתפוז לא סידרו את זה למרות שאמרתי להם את זה כמה פעמים...