בוקר טוף......

fatpig

New member
בוקר טוף......

לכול הבנות החמודות... היי , התעוררתי מוקדם משום מה .... האמת שאני יודעת למה - חברה שלי התגייסה היום ואני לא הייתי שם לידה וזה הציק לי. אבל לא על זה באתי לכתוב לכן. לפני שבועיים בערך התטרפתי לפורם הזה אבל לא הייתי ממש פעילה או יותר נכון - לא הייתי פעילה וזה עומד להשתנות! עברו עליי ימים קשים בזמן האחרון עם ההפרעת אכילה והכול (בולימיה) אבל זה היה הקש ששבר את גב הגמל ואני לא מסוגלת יותר! יום חדש התחיל ואני מקווה שסופסוף יגיע גם הקץ לסבל הזה ואני יוכל לחיות כמו בן אדם כי כרגע אני מרגישה כמו חיה. אני יודעת שזה מאבק יומיומי ושצריך להיות עירניים במיוחד כי האוייב הזה (אוכל) נמצא בכל פינה 24 שעות ביממה , אבל אני מוכנה להיאבק יותר מתמיד! אני מוכנה לחזור לחיים נורמליים ולהתחיל לרזות כי אני צריכה את זה. סליחה על הבילבול שכל , יום טוב לכולכן ו
לנו! ממני fatpig

mikloi

New member
היי, ברוכה הבאה!

לדעתי הכינוי הזה שבחרת לעצמך הוא קארמה לא טובה...אבל אם זה עושה לך טוב... נשמח מאוד לעמוד לצידך בכל דבר! שאלות, הצעות,רעיונות, וגם סתם חיבוקים ועידודים! יאללה, תיכנסי לקצב ותתחילי לכתוב!

SHANI_1_5

New member
בוקר מושלםםם לך יקירתי!!!

וגם לכללל שאר חברי הפורום המופלא הזה! אז איך עוברת הדיאטה?! תעדכנו.. ברוכה הבאה לפורום!! אפילו שאת לא ה כ י חדשה..
וד"א אני גם בולימית יותר נכון..עכשיו זה ממש בקושי בעבר זה היה כל יום, כמה פעמים ועכשיו זה אולי פעם אחת, בכמה שבועות.. זאת התקדמות אדירה מבחינתי אבל אני עדיין מנסה שלא זה פשוט..כל כך קשה..
בכל אופן...לא נעשה את ה"בוקר טוב" הזה עצוב אז בוקר טוב ומקסים! זהו יום חדש ויפה!! ואל תדאגי, את, ואני, נחזור לחיים נורמליים! ד"א איך קוראים לך? אוהבת המון שני

mikloi

New member
שניני!

אל תהיי בולמית, טוב? אני יודעת שזה מטופש לרשום את זה ככה, כאילו שממש יש לך על זה שליטה, אבל יש לך... לפחות קצת, כי עובדה שאת מפסיקה לאט לאט! כל הכבוד! את גיבורה וחזקה ואמיצה ואני אוהבת אותך! את באה לפגישה?

rutti

New member
בוקר טוב חמודה

לא יצא לנו לדבר ככ, אבל אני ממש גאה בך שאת מתקדמת. תמשיכי ככה ואל תתיאשי. אני הייתי פעם אנורקסית וממש גם עשיתי שינוי לטובה והרבה בזכות הפורום הזה. אז תמשיכי לבוא לכאן ולעדכן ואני מקווה שיגיע היום שלא תקיאי בכלל!! אוהבת,
רותרות.

SHANI_1_5

New member
מיקה ורותי.....

חמודות שלי.. תודה רבה רבה על התמיכה !! באמת תודהההה! אני לא מקבלת הרבה תמיכה בנושא כי אף אחד לא יודע מזה.. רק חברה שלי שסיפרתי לה אחרי שהפסקתי..אבל אז חזרתי לזה והיא לא יודעת בכל מקרה..בזכותכן אני יודעת שאני אהיה חזקה תודה תודה תודה תודה ! אוהבת כל כךךךךךךךךךךך שני

mikloi

New member
הכי חזקה בעולם!!!!!!!!!!

ובזכותך! כי את יפה ומקסימה ומשגעת, ורזה! ואם את עוד לא מרגישה רזה, תיכף תרגישי! אנחנו אוהבות אותך עד הירח ובחזרה!!!!!

rutti

New member
שלום חמודה

ברוך שובך!!! אני שמחה שחזרת לכאן. תמשיכי להאבק, ותזכרי שאנחנו כאן בישבילך. את תראי שעם הזמן מצבך ישתפר!!! אז שיהיה לך המון בהצלחה.
,רותרות.

SHANI_1_5

New member
נ.ב. ובהחלט לא ראוי להיות ב-נ.ב....

רותי...שלחתי מהר פשוט וכמעט ששכחתי לכתוב אני גאה בךשאת נאבקת עם זה ככה ולא נותנת לאנורקסיה להביס אותך את מודל לחיקוי בשבילי..
באמת שזה נותן לי אמונה כי לפעמים נדמה שזה חזק ממני אבל אנשים כמוך מוכיחים לי שאני הרבה יותר חזקה אוהבת מאוד שני

rutti

New member
תודה מתוקה.

את באמת חזקה ותמשיכי להיות. אני יודעת שאת מסוגלת לנצח את זה!!! אז שיהיה לך המשך יום נפלא ומאושר. אוהבת מאוד מאוד
ושולחת לך מיליון
לחיזוק

ברוכה הבאה לך... ../images/Emo8.gif עשית בשכל

כשהצטרפת! כולם כאן ממש נחמדים... זה מאוד עוזר כל העידוד הזה!!!! אני בטוחה שאת תביסי ת´מחלה... את חזקה!!!!!! כולנו חזקים!!!!!!!!!!!! וביחד, אנחנו ננצח את זה... אל תדאגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהבת מאוד, וברוכה הבאה... :) עדי התל-אביבית

fatpig

New member
שלום לכולם

הי עכשיו כבר ארבע וחצי ואני דיי בסדר... אכלתי 2 פרוסות לחם ( מחר אני חוזרת ללחם קל) סלט ירקות ביצה קשה גבינה 5% ושתיתי מים והרבה וכוס לימונדה עכשיו אני מתכוננת ללכת לחדר כושר ולאירובי משם... רציתי רק להגיד לכן תודה תודה ותודה על ההתייחסות שלכם למה שכתבתי, אין לכם מושג כמה זה חשוב לי! ביי ביי fatpig

mikloi

New member
כל הכבוד!

תמשיכי כך! לא הרבה מדי, ולא מעט מדי. ככה צריך! תהני בחדר כושר....

למעלה