בוקר טופפפפפפ עולם

אושרתת

New member
בוקר טופפפפפפ עולם ../images/Emo23.gif

תשמעו אני מתחילה להרגיש שמנצלים אותי פה!!!! כל בוקר אני אכין
? מזה הניצול הזה????????????? יאאלה לקום חבר´ה,, יום נפלא לכולם אפרוחיתה,,,,,התכוונת לשרשר או לפתוח הודעה?

TWEETY =^.^=

New member
פכככככ יש לך בעיה עם זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עוד מעט גם תבקשי מאיתנו טיפ
תזהרי שלא אדחוף לך ת´
מאתמול
וכן, התכוונתי להודעה חדשה עם נושא חדש,,,אז אופו נושא
השקיעה
פכככככ כבר מזמן שכחתי מה עושים עם השקיעות
אגב, אתמול תפש אותי הגשם בלי מטריה , תראי מה קניתי - אחלה מטריה להולכי רגל, עכשיו חופשי שיתיזו הנהגים ה"אדיבים"

אושרתת

New member
אההה יענו משהו רציני כזה? אופפפפ

טוב פסדר,,,לא חייב להיות כאלו רצינים על´בוקר,,, אתמול הייתי אצל אחותי,,,זאתי החד הורית,,,שבגללה אני פה (
לאפרוחית,,) היא סיפרה לי שהיא רוצה לעשות עם האבא של הבן שלה הסכם, מעין הסכם הורות כזה בינהם ובין עו"ד,, היום היא מקבלת קיצבה מבטל"א,,והיא מוכרת כאם חד הורית לכל דבר ז"א לא מכירה ת´אבא,,כך היא הצהירה.. אמא שלי הסבירה לה שאם היא תעשה הסכם איתו אצל עו"ד הוא יכול להשתמש בזה לרעה,,,אם יום אחד יחטוף עליה קריזה מה שבטח יכול להיות,,,,,,,הוא אהבל כזה,,,גם היא למען האמת,, אבל ששששש,,אל תגלו לה שזה מה שאני חושבת עליה,,אפילו שאני מתה עליה,, בקוצור,,,, (אחרי שעתיים
) שאלתי היא: האם כדאי לה לעשות הסכם איתו? האם זה יכול "לדפוק" אותה בשלב מאוחר יותר? תודה לכם

TWEETY =^.^=

New member
חוזה כן או לא../images/Emo35.gif

תראי,,,, זה נושא מורכב ולא פשוט. כיום האב יודע שזהו בנו???? אם כן, אז גם אם היא הצהירה שהיא אינה יודעת מי האב, הוא יכול לחטוף עליה ת´קריז גם היום - ולא בעיה להוכיח שזהו בנו. העניין הוא איזה חוזה היא רוצה לעשות? מה בדיוק היא רוצה לשנות, או להשיג??

אושרתת

New member
שאלה טובה,,,,שאין לי עליה תשובה

ברורה, בטח שהאב יודע, הם בקשר ואפילו בקשר קצת יותר מקשר של אבא של הילד,, הוא מביא כסף בשביל הילד בשבילה,,,אבל הם כל הזמן בכאסח תמידי,, והכאסח האחרון הוביל אותה או אותו, לא יודעת להגיע למצב שבו רוצים הסכם. לא הספקנו "לשבת" על הענין הזה אתמול,,כי בדיוק אמא שלי באה,, אבל אני אשאל אותה ואגיד לך,,מענין אותי לדעת אם זה יכול לפגוע בה. תודה יקירתי

TWEETY =^.^=

New member
הממממ,,,,,,, אם זה כך

אז גם כיום הוא יכול להציק לה אם בא לו,,,,העניין הוא שוב,,,,,מה היא רוצה להשיג באמצאות החוזה. תגידי יא מיפלצת,,,,,היא לא באה אליכם לביקור?????? בטח שכן נכון??. אז תושיבי אותה ליד המחשפ שלכם, כדי שתזרוק כמה מילים

אושרתת

New member
אלי? אורחים? חס וחתלתולה!!! ../images/Emo3.gif

נראה לך? שמישהו ילכלך לי ת´בית? מפתאום!!! עכשיפ התקשרתי אליה וביקשתי ממנה שתבוא אלי נראה מה יהיה,,,כל היום היא עסוקה והיא עוד לא עובדת,, ואו ואו אם היא תראה מה אני כותבת עליה
ואפרופו חתולים, לא יכולת להזמין אותי לחתונה של החתול שלך?

אושרתי

קצת חומר למחשבה לאחותך : הסכם אצל עו"ד משמעותו: אבהות פורמלית של האיש חובתו לשלם מזונות לילד (מה שגורם לרבים מבני המין השני לא לפתוח בתביעת אבהות, מסתבר שמאז קום מדינתנו - עדיין לא היה אף גבר שתבע אבהות על ילד שנולד לו ממישהי שאיננה אשתו !!!!) אפוטרופסות של 50% על הילד (תרגמו את זה למשל ל - *צו עיכוב יציאה מהארץ* לאמא עם הילד, אם האבא מחליט להציק ולהתנקם משום מה זכותו לקחת את הילד לחצי מזמנו הפנוי, ללא נוכחות האם (יכול להיות אחלה, אבל גם יכול להיות לא) בקיצור, מיסרי לאחותך שקריזה קריזה, אבל זה ממש יכול לדפוק אותה בשלב מאוחר יותר, אם יתחשק לאבא להציק לה. שוב נשמעתי פסימית?

אושרתת

New member
חחחחחח הרסת אותי עם המטריה הזאת

אפרוחית מתוקה שכמותך מצאתי אותך סוף סוף

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בגללךךךךךךך כמעט עשיתי במכנסים

TWEETY =^.^=

New member
ככה את מפרסמת את התמונה שלך????

מה בעלך יגיד???? יאללה הנה הוא, כדי שלא יקנא מקווה שהוא לא יכעס שפירסמתי את התמונה שלו

אושרתת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת לי ת´ורידים עכשיו!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סטאר11

New member
ברוכה הבאה טווטי../images/Emo39.gif

שלום לך ברוכה הבאה חזרה אלינו, הפורום היה שקט מאוד בלעדייך.... מאוד מקווה שיותר זה לא יקרה שולחת המון חיבוקים
ונשיקות

TWEETY =^.^=

New member
תודההההה יקירתי ../images/Emo24.gif

אכן ראיתי שנרדם פה,,,,,ואני מקווה לאושש קצת את האווירה
את מוזמנת לשתף פעולה לחימום האוירה
אגב,,,והכי חשופ,,,מה קורה איתך
יש חדש
של

למעלה