בוקר טו פורום, יום נפלא

emmy5

New member
בוקר טו פורום, יום נפלא../images/Emo96.gif../images/Emo39.gif

התינוקת עוד ישנה , בוקר טוב חברים שלי ...מחכה לכם קפה טרי

לייציק

New member
בקר טוב ויום נעים ../images/Emo42.gif

עכשיו לעבודה ואחר כך אל הבת והנכדים ... נתראה בלילה

ora11

New member
בוקר טוב פורום יקר../images/Emo39.gif../images/Emo118.gif../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר? הולכת לעבודה נתראה בערב.

../images/Emo42.gif אח איזה יום יפה ../images/Emo79.gif

יצאתי ב-8.00 לצעדה היומית שלי, האויר היה כל כך נעים, והרחוב מלא בתלמידים נחפזים להגיע בדיוק לצלצול... נחמד לראות את החרר'ס הצעירים האלה, עם התלבושות הצבעוניות והתסרוקות השובבות... נפלא שמצד אחד אפשר לעשות מה שבא בראש, ועם זאת יש סדר יום ותכנון מראש לכל יום...החלטתי לעשות לי מסגרת שבועית לפעילויות ולהשאיר הרבה מרווחים לעיסוקים ספונטניים... אז איך אתם ממלאים את היום? השבוע? החודש? המשך יום נפלא לכולם- בתקווה להיפגש מחר

פרדון חרר'ס= חבר'ס (../images/Emo13.gif

וכמו שנאמר "החיפזון מן השטן" לא מבינה למה תמיד בוער לי ללחוץ על השלח\י (
לוקח עוד דקה לקרוא את ההודעה... לאן אני רצה

emmy5

New member
חונה לרגע , מזכיר לי את עצמי ,

בהתחלה לקחתי עוד ועוד ...כל השבוע היה מלא... אין לי אוטו ...אז גם כרטיסיה חודשית ...היתי רעבה על כל דבר ..אבל כל חוג עולה כסף..עם הזמן נשאר לי יום שני ורביעי... חמישי עוזרת שישי ספר קניות בשול ...שישי שבת אורחים אין זמן לרוםא ,אז אנחנו לא חולים ... ברגע שעשיתי לי זמן לרופא...הלך כל הסדר ... מנוי ל קונצרט לתיארון בקור במסעדה הנה נגמר הזמן נגמרים הכסף כרטיסיה חודשית אני כבר לא צריכה ,היום אני הרבה בבית .. מכורה לאינטרנת וזה טוב ורע ,בית פתוח ,הילדים יודעים שיש שני מחשבים אוכל שתיה גלידה ...וסבתא מפנקת ...לול באמצע הבית על הכיף כיפק LOLLOL

מנורה

New member
בוקר טוב ויום יפה חלק מהכיף של

הפרישה שאתה יכול לשנות דברים לפי מה שבא לך ולא צריך לבקש יום חופש מאף אחד ולעשות שמיניות באוויר שהכל יהיה בסדר כשאתה לא בעבודה. נכון שיש דברים קבועים כמו תאטרון חוגים טיפוח אישי התעמלות וכד' אבל אין את הלחץ אני היום פנויה יותר בשביל המשפחה הבעל ובשביל עצמי עם כל הפינוקיםוכשלא בא לי ביום שלישי אז לא... שיהיה יום נהדר ומקווה שאפגוש מחר כמה שיותר חברים כדי שיהיה קל להרים את בימבו

למעלה