בוקר ט

Forever NemeSh

New member
בוקר ט../images/Emo32.gif ../images/Emo42.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום ישורשרו לפה בלבד. הודעות שלא יהיו משורשרות ישורשרו או יימחקו על פי השיקולים שלנו בלבד
השרשורים החברתיים מקומם בקומונה החברתית (וכן, שרשור כמו מכירים את זה ש.. נחשב לחברתי) ריבים יימחקו, טרולים ייחסמו העיקר שתהיה שבת שלום

חמדונה

New member
אתמול הייתי בהופעה של כנסיית השכל עם 40 נגנים

וואו. לא התרגשתי ככה מהעשור לשומקום. אני חייבת ללמוד לנגן על נבל. התאורה הייתה מדהימה וממש הוסיפה. כמעט בכיתי כשזה נגמר, רציתי עוד שיר, אפילו שיר שהם כבר שרו לא משנה העיקר שלא ירדו מהבמה. ממליצה בחום.

R h o n e

New member
גם אני הייתי שם. איזה שורה היית?

ובאמת זו הייתה הופעה מושלמת.. הכי אהבתי בקח שירים שהנגנים באו מהקהל נהניתי בטירוף

חמדונה

New member
הייתי ביציע מרכז, שורה 20 כיסא 49

אבל אח"כ ירדתי למטה ונעמדתי בדיוק ליד הרמקול ונהרסו לי האזניים. (אני סתם מקטרת, היה בנזונה.) איפה אתה היית?

R h o n e

New member
שרו את "אמא תראי" כרגע בכוכב נולד

יוני בלוך אמר שהוא מכיר ואוהב את השיר אבל לא התרגש ככה בחיים. חתכת חרא אביב שר יותר יפה

נכון ראיתי=/

אין כמו אביב מבצע את השירים שלו=] זה חלק מהאווירה, הרגש.. אין מה לעשות.. יאללה מה כבר יוני בלוך יודע?. למרות שהוא חמוד..

משינאי2

New member
זה ששר את אמא תראי

באמת שר את זה יפה וגם אני תמיד חשבתי ועדיין חושב שאביב גפן שר את השירים שלו הכי יפה אבל יש משו במה שיוני בלוך [שהוא בפני עצמו גדול] זה ששר את השיר באמת ריגש...ולא סתם הוא בחר את השיר הזה..

bati77

New member
האמת הופתעתי..

והוא גם שר טוב ממש והגיע הזמן שאנשים יראו שיש עוד שירים של אביב חוץ מאהבנו, האם להיות בך מאוהב ואלה..

R h o n e

New member
דווקא שרו באודישנים את "יש לך אותי"

וגם את "קנאה" ואת "שיר תקווה"

bati77

New member
כנראה פיספסתי את זה..

אבל את אמא תראי אפילו אביב לא עושה.. אז.. מפתיע חח

R h o n e

New member
"הייתי רוצה להאמין כי אי שם ציפור גומעת

את השחר שטרם היותי בצווחה כוכב מלובן נדלק לסמן את דרכי..." איזה קליפ מרגש.. מלא עוצמה אני ממליץ לכולכם לראות ולהכין ממחטות

Barefoott

New member
חופש גדול מהנה:]../images/Emo27.gif../images/Emo126.gif

מהפורום הרשמי של נינט טייב

למעלה