בוקר ט

Death of Rats

New member
בוקר ט../images/Emo32.gif

ובכן, חשבתי שמכיוון שלא הרבה היו בפורום מתחילת דרכו (ה
לא קלה
[בררררר.... דרכנו
]) למה שלא נעשה שירשור היכרות....: אני אור, תלמידת כיתה י´ וחסרת חיים (וגאה בזה
) שנהנית להעביר את זמנה בבהייה במסכים מרצדים (רק במבך של המשב, למעשה. אני כמעט ולא רואה טלוויזיה), עשיית דוליז (ראו פורום דוליז), צפייה בסדרות אנימה (אנשים מצוירים עם עיניים גדולות שמדברים יפנית. ראו פורום מנגה ואנימה), קריאת הרבה-יותר-מדי ספרים, כתיבה (יום יבוא ותשמעו עלי
) ובלהיות-לא-נורמלית, סתם כי זה כיף
הדמויות האהובות עלי הן מוות ונאני אוג. התחלתי לקרוא פראצ´ט סתם כי המליצו לי.... ותראו לאן זה הוביל אותי
and you guys?

לא האמנתי שאני אדרדר לזה -אבך

שמי דורון, במקצועי -איש קטן , מה שמשאיר מאחוריי 11.3 שנות לימוד ושבע עשרה וחצי שנים של ניסיון חיים הכוללים חבורות כחולות, צלקות, שיניים חסרות, וכמה גפיים שלעולם לא ישובו לתפקד כמו פעם.. הוריי עיקרו אותי לא מזמן מהחיבור לאינטרנט , ובכל הזדמנות שאני מתחבר אני בודק מה שלום הפורום הגוסס הזה.. אני כותב למגירה.. (ברגע שיהיה חיבור לא יהיה אדם שפוי אחד שיודע לקרוא במדינה הזו) , אני מצייר על קירות , חובב מושבע של משחק המחשב הטוב ביותר של כל הזמנים (דום, גהינום עלי אדמות) , לא צופה בטלויזיה (שומדבר חוץ מפאוור פאף , וסאות´ פארק), ואהבתי הגדולה היא להעריץ את האדמה והאוויר עליהם דורך טרי פראצ´ט או ווירד אל יענקוביץ´ , שמבחינתי הם האנשים החכמים והמצחיים ביותר על הפלנטה .. בשאר הזמן אני עסוק להשמיץ את כל מי שלא חושב ככה... הדמויות האהובות עליי , בדיוק כמו טרי ראצ´ט הן שתי הדמויות שפרט לספר הראשון , הן מופיעות בקביעות בכל ספר : הספרן , ומוות התחלתי לקרוא טרי פראצ´ט כי היו לי 50 שקל , ולא היה לי דבר טוב יותר לעשות איתם , ובחרתי באקראי ספר עם כריכה מגניבה... מאגנה, אני לא מאמין!, בע"מ

Death of Rats

New member
וורירד אל יענקוביץ´! ../images/Emo99.gif

I´n spending all my life living in an Amish padadise!

לא... דווקא לא...

הפארודיות שלו לא מצחיקות כמו השירים המקוריים שלו.. (תתפלאו יש לו גם) המלצות חמות: one of those days your horoscop for today i remember larry one more minute you don´t love me anymore אבל בואו לא נסטה מהנושא הכללי של הפורום , פשוט לא יכולתי שלא להגיב על תחום העיניין השני שלי בגודלו אחרי טרי פראצ´ט... מאגנה, הפעם תאלצו לסלוח לי , בע"מ

Mnementh

New member
when was I your age... למשל

חחח פגשתי מישהו שבאמת מבין עניין בכל התחומים

The Mad Hatter

New member
:)) תמיד מקשיבים לי בסוף.

וזה לאו דווקא טוב... אבל מכיוון שאין לי שומדבר יותר טוב לעשות-- אנוכי ליאת, כמו אור-תלמידת כיתה י´ משועממת וחסרת-חיים. נהנית להעביר את זמני בלבזבז את זמני. סימני זיהוי בהודעות-פיטריה נצחית עם הודעות לא-מרוכזות וחסרות כל טעם. לא ממש אוהבת טלוויזיה. רק מונטי פייתון, אליהם התמכרתי לאחרונה ואני לא מסוגלת לצאת מזה. גם אני התחלתי לקרא פראצ´ט לאחר המלצה ועכשיו ההורים שלי משלמים על זה...:) והוא אחד הסופרים האהובים עלי. אי-שם בפסגה עם דאגלס אדאמס. דמויות אהובות (תלוי במצברוח):גראני וות´רווקס, סוזאן, הגזבר ווטינארי. (יש נציג כמעט לכל סדרה בעולם הדיסק. האא...משעשע).

מקוללת

New member
היי ../images/Emo42.gif

טוב, אני לא ממש חברה פעילה בפורום ,אבל אני קוראת את השרשורים כבר דיי הרבה זמן ומשועשעת מהרוב
so keep on the good work המממ.. אז קצת על עצמי ( לא יעזור לכם, אני אספר בכל מקרה ) בעלת נטיות התאבדותיות
,תולעת ספרים
חובבת שטיחי אמבטיה , סוכני ביטוח וחיקויים של ארטישוק ,מזדהה עם האהדה לדאגלאס אדאמס זצ"ל וווירד אל יאנקוביץ (“…..I got my wieny in a bottle ,and I can’t get it out…no one wants to be with me, gotta make my dream come true…”) בעד זכות בחירה לכבשים, גמלים, ואנשים שהשם שלהם מתחיל ב-ר´ .רואה טלוויזיה, המון, לפצות על חסרים בילדות (הכי אוהבת את ההבזקים בעיניים אחרי שמזפזפים חצי שעה רצוף ) משפצת רהיטי עץ ( היי, יוצא לי להסניף לכה ) ו......זהו בערך
חברה הביאה לי " ספר שאת פשוט ח-י-י-ב-ת לקרא, את תישפכי מצחוק " אז קראתי את בשורות טובות ומאז (כינורות ברקע בבקשה ) באופן אובססיבי וחסר כל קשר למציאות אני קוראת ספרים של טרי , ורוב המשכורת הלא כל כך קיימת שלי הולכת על ספרים שלו ( תביעה ייצוגית - אחר כך
) מאוהבת עד כאב ב-נאני רוח שעווה ( ושמישהו יהרוג כבר את המתרגמת ) ,הספרן - הידוע גם בשמו "ריבת תפוז עצובה" ( אוק ) והשדון במצלמה של זוגפרח . יאללה, תורכם...

Fingertip

New member
תורי... ../images/Emo101.gif

אהד, בוגר מחזור 2002, מתמטיקאי חובב. סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, מתגייס במרץ 2004 (מישהו מכם מתגייס איתי במקרה?) הפראצ´ט הראשון שלי היה בכיתה ו´ כשחבר שלי אמר לי שאני חייב לקרוא את אור מופלא. לאחר שהתגברתי על הפחד הראשוני בכיתה ז´, אני כבר לא נוגע בגרסה העברית, אפילו לא עם מקל ארוך... דמויות אהובות: Granny, Luggage, Rincewind, Vetinari ועוד ועוד ועוד... אהד.

DviRincewind

New member
ומה איתי?

אמממם... קוראים לי דביר (בעצם, כמה אנשים כבר המציאו לי כינויים די מעניינים, ביניהם צ´יקי ואפילו- למרבה הזוועה - זיק זיק. המממם.), אני בן כמעט 18 ומראשון לציון. לפראצ´ט נכנסתי אחרי שהמשחק הראשון של עולם הדיסק פרץ לחיי מתישהו בכיתה ה´. כשחיפשתי את הבחורה הגאונית שכתבה את הספרים שעליהם מבוסס המשחק (מה? טרי זה שם של בת!), לא נחלתי הצלחה מרובה. רק מתישהו, בסיור אקראי בשבוע הספר בכיתה ו´, פתאום ממש ממש באקראי נתקלתי במעשי קסמים. אני לא יודע איך, אבל איכשהו הוא ניצנץ לי מרחוק. קסם?
לא לקח הרבה זמן עד שעברתי לאנגלית, וכיום אני גאה באובססיה לא ניתנת לריפוי לקרוא את כל הספרים שכתב אדוננו ורבנו פראצ´ט בכל ימי חייו. קשה אך ניתן לביצוע! זהו פחותויותר! יש לי כמה תחביבים, אך אני חושש שהם יהיו ביזאריים אפילו לפי אמות המידה שלכם, אז אני אחסוך מכם בינתיים...

*קליאו*

New member
בוקר אור, אור!../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

מאיה, תלמידת ט´, מעבירה את זמני בפורומים, כתיבה, דיסני, לימודים, חברים, אנימה ובלא-לסיים-את-מכשפות-בחו"ל.
לפראצ´ט הגעתי דרך אור (מנהלתם היקרה
) ונטע, בתדודתי המשעשעת, ו.. זהו. והספרים הכי שווים לדעתי (כאילו שהשאר לא
) הם עם המכשפות, כי ככה.

mizrahav

New member
I don´t know about you

But I could murder a curry, אבשי- אבשלום, קורא את פראצ´ט מזמן כשבחניות ספרים עוד לא ידעו מי זה, יש לי את כל הספרים של טרי חוץ משנים (זה שעוד לא הגיע לארץ (תמיד זה ככה, איך שאני משיג את הספר האחרון יוצא אחד חדש) ו the unadultrated cat), יש לי את שלושת משחקי המחשב ואפילו מספר לא מבוטל של figures בעיקר של מוות, כל ספר של טרי אני קונה בשתי הגרסאות (ע/E), בזמן האחרון אין לי זמן לקרוא אז אני תקוע ב The truth, דמויות אהובות ? הספרן, הקוסמים (מהאוניברסיטה) והמשמר (כמובן), את למכשפות אני מתחבר בד"כ רק בסוף הספר (וחבל). משאלה ? פארק שעשועים בסגנון דיסנילנד ושות´ ב Discworld. או בעצם לעבור לחיות ב Discworld

tooli

New member
ואם את זקנה אז מה אני?

בן 28, קורא אדוק וחסיד מושבע של עולם הדיסק ועוד יותר של בשורות טובות

Lampio

New member
*נושמת לרווחה*

איזה מזל.. כבר פחדתי שאני היחידה מקוראי פראצ´ט ששרדה את המעבר לעשרימים...

מקוללת

New member
הנה סידרתי לך עוד כמה פעימות ../images/Emo23.gif:

אני בת עשרים ושתיים
אחותי , אושיה גדולה בשמי הפלצנות הספרותית הודיעה לי אתמול רשמית שאני לוקה באוטיזם מסויים היות ואני מעדיפה לקרא בפעם העשרים את "בשורות טובות" על פני "אלה תולדות" של אלזה מורנטה ...
דרך אגב, מישהו יודע אם כדאי לקרא ספרים אחרים לפני שאני מתחילה את JINGO?

Fingertip

New member
כן...

אני תמיד ממליץ לקרוא את הספרים לפי סדר ההופעה, שכן אז את תוכלי לגלות "הכי הרבה" בדיחות... אבל מומלץ בהחלט לקרוא את כל ספרי השוטרים קודם... אהד.

טוב........מעט פרטים.

כיתה יא´ עם חיי החברה של מוות, חובב כתיבה, מטאליסיט גאה, זיין שכל במקצועי ואוהד מושבע של מונטי "גאונים" פייטון. התחלתי עם פראצ´ט כי היה לי 50 ש"ח מיותרים ושיעמם לי...........מאוד שיעמם לי.

Meselfoh

New member
The name is Tal

some call me T. אני אוהב את מוות,הספרן ואת allmighty Granny weatherWax זה בערך גם סדרות הספרים שאני הכי אוהב. התחלתי לקרוא פראצ´ט כי איזה אידוט שקוראים לו עודד ומשום מה קורא לעצמו הנורווגים באים! (אסור לשכוח את הסימן קריאה). אני תלמיד י"ב מבאר-שבע-עיר הפניות והסיבובים (אין פה כביש ישר אחד). אני קורא כל ספר של פראצ´ט שאני יכול. קראתי כשתשעה ספרים של טרי בעברית ושלושה באנגלית (אני עובד על להבין שניים מהם). טוב זהו אני חושב.

CMOT Marvin

New member
אם כבר, אז כבר

רונן, בן 24 סטודנט בטכניון. מצדיק את הסטריאוטיפ: מחשבים, מד"ב, פנטזיה... הדמויות האהובות עלי הן ה-luggage (תיבת המטען), הכהן שברח לי השם שלו מ-Thief of time, ו-Wincewind. ובכלל קראתי כל ספר מהסדרה שהצלחתי לשים עליו את היד.

למעלה