בוקר יום חדש

בוקר יום חדש../images/Emo42.gif

מאחלת לכל המגובסים ונועלי הנעליים והברים המיוחדים, יום מצוין להם ולהוריהם. ואנחנו עכשיו עם 13 ימים להורדת הגבס. הידד! (בעעעעעע, כבר לא יכולה לסבול את זה... שייגמר כבר) בוקר מצוין, יעל

13 ימים, זה כלום

עדין בוקר, יום טוב לכולם, איזה רוגע, אולי יש משהו שלא שמעתי עליו? מופע עם שרה'לה שרון בטלויזיה שכלום צופים בו? אני עדיין מצוננת ביותר. כבר חודשיים מתכננת ללכת למוזיאון ולעשות מנוי, כל פעם מכה אחרת וסיבה טובה יותר לא ללכ. אז במקום אנסה ללכת לסופר עם התינוק ואבא שלו...
השמיעו קול. עידית

גווניבר

New member
13 זה מספר המזל שלי...

אני נתקלת בנפלאות הבירוקרטיה. מגיעות לי נעליים חדשות מהמדינה. מכיוון שאני עדיין סטודנטית ולא עובדת, מגיע לי מימון של 100%, במקום 75% (הסכום המלא הוא 2500 ש"ח, כך שזה הבדל מאוד משמעותי). רצתי היום מהעורך-דין שאצלו הצהרתי שאין לי הכנסה, אל משרד הבריאות, ומשם אמא שלי לקחה את הטפסים ל'נוה' שמכין לי את הנעליים. שיהיה לכולם יום טוב!!

שווה

איזה יום בירוקרטי. אני חייבת ללכת למס הכנסה... ולמשרד הפנים... אני נולדתי ב 13
אולי באמת כדאי שנתחתן

רחליקה1

New member
טוב, נכון שכבר לא בוקר

אבל התגעגעתי... עידית, בהצלחה, אני שונאת את הימים הבירוקרטיים האלו אבל, איזו תחושה טובה כשהם נגמרים והמחויבויות המטרידות האלו מסומנות ב - V?? גווניבר, מהודעתך עולה כי הפסיקו לעשות לך צרות בירוקרטיות והסכימו לתת לך את המימון? - אם כן אז סבבה.. המשך יום טוב לכולנו. מישהו ראה את אש"ת?

עברנו הבוקר "חוויה" קשה ../images/Emo10.gif

עשו לתותוש בדיקת דם מהוריד. רופאת הילדים דקרה אותו והוא צרח כהוגן. החזקתי אותו, ניסיתי להרגיע אותו וכמעט בכיתי איתו. ואז הדם לא זרם והיה צריך לדקור אותו עוד פעמיים. מזל שיש אח"כ את ההנקה שמאוד מרגיעה. והתגעגעתי אליכם אחרי יום וחצי של ניתוק. ימים מטורפים ולילות ללא שינה. אני במצב סמרטוט מתקדם
יעל - איזה כיף לשמוע שפחות משבועיים. גוון - קשה קשה עם הבירוקרטיה. עידית - מקווה שאת לא חולה. אורית - מקווה שאת מרגישה מורלית טוב יותר ותראי שיהיה לוגו נהדר לפורום נהדר ואיכותי. ומה עם כל השאר? ספרו מה קורה עם הקטנים ואתכם

גווניבר

New member
הקץ לכל צרותי!!! ../images/Emo13.gif

התקשרו אלי היום מ'נוה'. הנעליים מוכנות ואני אקבל אותן מחר!
רחליקה- המימון לא הוטל בספק, אך חייב סדרת התרוצצויות. מזל שאמא שלי עשתה את רובן, אחרת הרגליים שלי היום קטסטרופה עכשיו. אני ממש מאושרת לעבור בין חנויות נעליים, ולראות נעליים ממש דומות לשלי.

גוון, ממש בשורות טובות.../images/Emo13.gif

איזה צבע קנית?,זה נראה באמת כמו נעליים רגילות?, אולי תצרפי תמונה. יום נעים אורית

יו, איזה חברה מגעילה אני....

רק עכשיו ראיתי שעברתם סיוט, אני מקווה שתותוש חזר לעצמו. אנחנו פעם בשבועיים שלושה עושים כזו בדיקה מהווריד כיוון שלתמיר יש בעיות בבלוטת התריס, דבר שדורש מעקב תמידי. בנוסף לכך, בגלל שהוא שמנמן, יש בעייה למצוא לו את הווריד, אז כל פעם יש כאלו צעקות כמו שאת מתארת.... שבוע לפני, כאשר אני יודעת שקבענו בדיקת דם, אני נכנסת לדיכאון,באמת. אין מה לעשות, מתגברים. יום נעים אורית

מה????

בגלל מה שכתבתי אז???על הקשר בין הק"פ לבלוטה??? אוי כל כך לא נעים לי שתותוש סבל, אולי בגללי? איך שלא יהיה, מה יצא, אני מקווה שהכל בסדר..... יום נעים אורית

ערב טוב לכולם

אז נדפק לנו החיבור לאינטרנט ואני גולשת המהירות
ולא מירוץ. יש לי כל מיני תגובות לכל מיני הודעות אבל אני אכתוב מחר במקום שלהן... אש"ת מתוקה, תודה שבזמנים כה עמוסים את עוד מצליחה להכנס ולהגיב... תרגישו טוב מהר מהר. ושיהיה לך זמן תנסי להסביר קצת על המסג', במטוטא, רק מה שקשור לק"פ... כל כך בא לי לפגוש את כולם. לילה טוב, שלכם עידית

../images/Emo51.gif גוון ועידית

עידית-בספר ההדרכה למדריכות הופתעתי לגלות איזכור של קלאב פוט. מסתבר שהתנועות האלו אמורות גם לעזור אם כי אני חייבת לציין שזה בהחלט לא במקום טיפול אורטופדי. צרי איתי קשר טלפונית ואנסה להסביר לך. חבל שאת לא גרה קרוב כי אז הייתי בשמחה מדגימה לך. ואולי זו סיבה למפגש?

למעלה