בוקר יום ראשון קר לכולם

בוקר יום ראשון קר לכולם../images/Emo113.gif

8 ימים נותרו לנו!! היום הודעתי לטל שהוא הגיבור שלי. אמרתי לו שאני קונה לו מתנה גדולה לכבוד זה שהוא עומד בגבורה בכל התקופה הארוכה הזו. שאלתי אותו מה הוא רוצה והוא רוצה תוכנת הרפתקאות של איתמר בארץ המדע, למחשב. הוא ראה את זה אצל חבר. אמרתי לו שאקנה לו והוא זורח מאושר. הברך נראית במצב ממש בסדר הבוקר כך שלא אתקשר לבית החולים בשלב זה. מה שלום כל החולים ומקבלי המכות בראש? מקווה שכל התינוקות והגדולים מרגישים חם וטוב. בוקר מצוין לכולם, הנה עוגת שוקולד בשביל הקפה שכבר מגיע. יעל

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

איזה כיף לירושלמים. בתיכון למדתי בירושלים וזוכרת את התחושה הנפלאה של התעוררות ליום לבן. אצלנו סתם אפור, קר ומגעיל. תותוש מרגיש נהדר אבל אני קמתי חולה
ואיך שאני מתגעגעת לאביב. במיוחד להוריד להם את כל השכבות. כמה שזה כיף להם וכמה שזה כיף לנו שאפשר לזלול אותם בכל הגוף...

אש"ת, תרגישי טוב../images/Emo184.gif

מה זה המחלות האלה? יאללה, להבריא כבר. אתם מדביקים אחד את השני כל הזמן, נכון? לשתות המון תה. לקחת אכיניצאה וויטמין סי והכול יעבור. תרגישי טוב, יקירתי, יעל

יו הסיפורים שלך על טל...../images/Emo98.gif

מרגשים אותי כל פעם מחדש... אני מנסה להבין איך החמוד הזה מתנהג בדיוק כמו גדול ומבין דברים שאנחנו הגדולים לא תמיד מבינים. איזה כיף!!!!! עוד 8 ימים, מה זה כבר 8 ימים, כמו נרות חנוכה, אולי תתחילו להדליק ועד שייגמרו הנרות..... שבוע מצויין ויום נעים אורית

המשך עלילות טלטול והספירה לאחור

אם כן, היה לו לטלטול קצת זמן לחשוב, הוא כבר ממש רוצה לטוס במעבורת חלל וכמה שיותר מהר. אולי כדאי לתכנן משהו יותר רציני או יותר טוב, משהו לפורים? נחשוב על זה, ובינתיים לשולחן הסרטוטים, אין זמן רק שמונה ימים. (המשך יבוא...)

גווניבר

New member
השלג קצת איכזב...

קודם כל מיטב האיחולים לכולם!!! הבטיחו לנו הרבה שלג, אבל בקושי נשאר משהו. רק הקור המקפיא נשאר. שיהיה יום טוב לכולם!!

תראו איזה יופי- בר מקושט

מקסים, מרופד, נח, וכביס... מעניין אם גם מוצע למכירה? ממממממממ........

לא יודעת אם זה נמכר

בקובץ שכתבתי לך שתרגמתי ממליצים לשים כיסוי של ידית אופניים. אומרים שזה ריפוד טוב ונח שימנע מהילד לפגוע בעצמו (אושרי התחיל לאחרונה לאכול את הברגים), להגן על ההורים, (ממש גיליוטינה לפעמים), וגם על הרהיטים. את התמונה לקחתי מהפורום ב YAHOO ואני שואלת את מי ששם את התמונה אם הם מוכרים או שזה סתם האוסף הפרטי שלהם. נראה מה הם יענו. באמת מגניב

לגבי הכיסוי/ריפוד לבר

אז קיבלתי כמה תשובות. קודם כל הם לא למכירה. שתי הצעות להכין אותם: 1. יריעת בד באורך 9X17 אינץ (אין לידי סרגל), תפורה כגליל ובתוכה ריפוד שהוא בעצם חומר לבידוד צינורות. 2. ריפוד לתינוקות לחגורת בטיחות, נח מאוד. אפשר לרפד יותר עם תוספות בד ומעל לשים בד בצבע או דגם שרוצים. איזה יופי. מחר לפחות אני אשים לאושרי את הריפוד של רצועת הבטיחות שלא יאכל את הברגים. עידית

בלי שום בעיה!

הוא מרים את הרגליים, תופס ת'בר ומכוון לפה. בלי שום בעיה. גם את הברכים של הבר וגם את הברגים של הנעליים, מן גמישות שכזו.

למעלה