בוקר יום ראשון

ענתי44

New member
בוקר יום ראשון

יש שיר של פוליקר "בוקר יום ראשון".... " שש וחצי שבע שמונה בוקר יום ראשון, לא רוצה לשמוע רדיו לא לקרוא עיתון...." השיר מדבר על מלחמה ורעב באפריקה ומסתיים במילים " לו יכולתי עכשיו לא להיות"או "לא לראות" ככה חששתי שארגיש אחרי סוף השבוע המתיש.... במיוחד שמשום מה חלומות רעים הציקו לי. החלום שלי כילדה על איך אבא שלי שהיה בחיל הים טובע עם ספינתו.ואחר כך חלמתי על הלוויה שלו וביכיתי אותו שוב. וכשהשעון העיר אותי בשש הייתי בטוחה שיש לי שוב סיוט עם אמא. אבל היא קידמה את פניי בחיוך, ויבשה ומשתפת פעולה. מאחר וכל תהליך ההלבשה וההאכלתה היה חלק היה לי זמן לצחוק איתה ולחבק.ולקבל חיבוק.כשביצענו את ריקוד אמא וענתי שלנו, ולס להגנת הצומח, הושבתה על כסא הגלגלים, ברגע שישבה במקום, שאלתי אותה אם להפסיק לזייף לה אז היא ענתה לי " לכל אחד יש את הניגון שלו" וענתה לי שהיא אוהבת שאני שרה לה. וכשהגיעה ההסעה שלה ואני דיברתי עם המטפלת על שאני מתלבטת מה להלביש לה. ארוך או קצר אמא מיוזמתה התערבה בשיחה ואמרה " בבוקר קצת קר אבל אחר כך נהיה חם" וואו התחילו לי דמעות מהתרגשות.... ואם היא לא במצב מנטלי לקחת אקסלון כדי לשמר את זה לעוד כמה חודשים אז רק הפקיד-רופא שאומר נייט! מתאים... שבוע טוב

למעלה