בוקר יום שישי מצטערת שלא נכנסתי

הדסהש1

New member
בוקר יום שישי מצטערת שלא נכנסתי

אתמול .היה לי תור לטיפול החודשי שלי פדיקור ועוד..דרך אחת הלכתי ברגל כברת דרך.קניתי בחנות במדרחוב 2 ציפיות לכריות נוי שיש לי לסלון.
שאני מכבסת שיהיה לי רזרבה לכריות.בתוכנית יפעת רוצה להחליף לנו את הסלון הוא עשה את שלו...המשקפיים עדיין לא הגיעו.
נאמר לי שיגיעו השבוע..לדקל היה אתמול בחינת בגרות אחרונה שלא היתה טובה .הוא מקבל בלקאוט ..זה קרה לו גם בבחינה אחרת והבוחן
שלח אותו להרגע בחוץ.זאת היתה בחינה בע"פ והוא המשיך לאחר שנרגע ועבר אותה טוב.אתמול ש\זה קרה פעם נוספת.למזלו במתכונת היה לו ציון גבוה .זה יהיה לטובתו.המורה שלו הרגיעה אותו
ואמרה לו שהוא יהיה בסדר.ואפשרות נוספת שבשנה הבאה יוכל לעשות במועד חורף אם תהייה אפשרות...הוא ישר מספר לנו מה עובר עליו.דיברנו איתו והרגענו אותו שהכל יהיה בסדר תמיד אפשר לשפר.זה משפחתי אצלינו חרדות לבחינות.בגלל זה לא עשיתי בגרות..לפני כל בחינה הייתי חולה.חום הקאות ושלשולים.ובנותי הלכו בעקבותי אך עשו בגרות מלאה ועדי היחידה שלמדה באוניברסיטה חינוך מיוחד.והשאר למדו קורסים .עינת למדה גרםיקה ממוחשבת והיא אחראית מחלקה..יפעת למדה תיכנות..ועוד כל מיני קורסים שהיא היום מתעסקת בהם.צילום.עיצוב פנים..ואפילו יש לה רשיון לסקיפר.גם לארץ וגם לחו"ל.ושהם נוסעים לחו"ל הם שוכרים קבוצת חברים יכטה ומפליגים בעזרתה..לרפי יש רק לארץ..וליאת למדה בתיכון מגמה
חינוך לגיל הרך.בתיכון הרמת השרון.היא לא המשיכה הלאה להיות גננת בסמינר.היום היא סייעת בגן.לפחות לה יש הכשרה.תצחקו אבל גם בצבא ניצלו את זה והיא עבדה בגן של ילדי הקצינים בבסיס של חיל האויר במצפה רמון..כך שכולן מסודרות.תמעד הסברתי להם שחייב יהיה מקצוע ביד.מספיק טחנתי לכם את השכל.היום אני אצל הספר -חודשיים לא הייתי אצלו...אתמול התחיל את טיפול בבריכה...שיהיה סופ"ש טוב לכולם..ויעלי אני שמחה שמצאו לך את הסוללרי..וציפי תחזיקי מעמד...

בוקר טוב

אני מאחלת סוף שבוע נעים לכולכם, לי אין חשק לשום דבר, אפילו עדיין לא הפעלתי את המזגן, אורי כבר היה אצל הספר, המטפל לקח אותו לשם עם כסא גלגלים,
עוד מעט אצא לקניות סוף שבוע בפרימדונה וזהו,
אני לא אוהבת כל כך לעשות את זה, אבל בכל זאת, אני מעבירה לכם תמונה
של היצורה החמודה, שנכדתי האהובה מגדלת, שהיא ממש קופי שלה, עלמה שמחליטה על עצמה.

מתוקונת אמיתית הקטנטנה שלכם ציפי,

מאחלת לך ולהדסה שבת רגועה ונעימה ושיהיו רק בשורות טובות אמן.

ציפי , הקטנה מהממת !

רק להסניף אותה וכל הנחס עובר .
אתמול לקחתי את עצמי בידיים ונסעתי לבריכת השחיה . אם להגיד את האמת , לא הייתי בטוחה שאצליח לשחות , משום שכ9 חודשים לא נכנסתי למים והשרירים שלי כבר לא בני 18 .אבל ניסיתי , קרוב למעקה , והיה בסדר גמור . אז חציתי את הבריכה לאורך כמה פעמים , והיה כיף . הבוקר קמתי עם כאב גב תחתון , הכי חזק שהיה לי בחיים . לקחתי רוקסט+ שעזר חלקית ואחרי שעה וחצי הוספתי אקמול , וכעת אני כמו שאני "משומשת במצב..............". ביום שני אלך שוב לבריכה , הפעם עם הנכד , לפי בקשתו .
שיהיה לכולנו שבת שלום וכל טוב , תמר .

למעלה