בוקר יום שלישי חול המועד פעמיים כי טוב

הדסהש1

New member
בוקר יום שלישי חול המועד פעמיים כי טוב

היה לי חג איום.הרגשתי רע מכל מיני סיבות.
שכבתי במיטה עם לחץ דם גבוע.עד הבוקר זה ישנו.למרות הכדורים.\הם התבייתו אצלי וזה מפחיד מאוד.לפנות בוקר התעוררתי לקחת את הכדורים שאני לוקחת כל 12 שעות.לא צריכה שעון מעורר.הכאבים מעוררים אותי וכאב לי הראש מאוד.מדדתי לחץ דם וכמעט קראתי למד"א
היה לי 187/80/70.ישר לקחתי את הכדור שיש לי ללחץ דם שכבתי עד שנרגעתי.נראה במשך היום.הרופאה שלנו בחופשה והמחליף שהביאו לנו היה נורא ואיום.יש לי תור בשבוע הבא שתחזור אם לא אתפנה חבית החולים.אני נמנעת מזה.יש לי סיוטים מבתי חולים.לא מרגידה שום אוירת חג.בלילה ביתי הגדולה טסה לחודש להודו עם חברה.וזה הוספה לדאגות.מה לעשות שאני חרדתית...מקווה שלא תעשה משהו אתגרי שהיא מאוד' אוהבת.עברתי איתה במלחמת המפרץ הראשונה שהיתה כמעט שנה בדרום אמריקה ואז הקשר היה רק באגרות ומכתבים.שבועות כמעט שלא שמענו ממנה כי נכנסה ליערות .ועעשתה
דברים שאני רק חשבתי על זה התפלצתי.הקשר היה רופף כי היא ובת הזוג שלה שנסעו יחד לא התפקדו בשגרירות כמו שנהוג .מאחלת לכולם חול המועד שמח ומי שיושב בתור אושפיזין שיהנה .הבוקר הצלחתי לשלם דרך האינטרנט את חש" החשמל.אני לא אוהבת לעשות זאת אך רציתי להתפטר כבר מזה..כי השבוע כולם עובדים חצאי יום...והתורים יהיו ארוכים בבנקים ובנק הדואר.

מועדים לשמחה

אני מתנצלת על זה שרק עכשיו נכנסתי לפה והשארתי אותך הדסה, לבד,
על הבוקר, לפני ארוחת הבוקר, כבר יצאתי לקניות בפרימדונה, כי גיליתי
שנגמרו לי הירקות המאודים והייתי צריכה לקנות חדשים, כדי לבשל להיום,
אז כבר עשיתי קניה גדולה לכמה ימים, חזרתי ומייד העמדתי לאדות בסיר
האידוי את מה שצריך ורק אז אכלתי ארוחת בוקר,(נשארתי בחיים),
הכנתי לאורי את ארוחת הצהריים והלכתי לאבנר לעשות צבע ותספורת,
כי זה כבר נדרש, אז רק עכשיו התפניתי להכנס למחשב,
הדסה, ממש כואב לי הלב על מה שעבר עליך בחג, אני מקווה שהיום
את מרגישה יותר טוב,
אני כולי מלאה שערות מהתספורת, אז אני הולכת להתקלח ולתפוס מנוחה,
בינתים עוד לא בא לי לאכול ארוחת צהריים, אני לא רעבה וזה לא מובן
מאליו, בעניין תיקון טעויות, מה שכתבתי בקשר לטעות של התיקון, זאת
טעות של האצבע שנוחתת במקום הלא נכון, בדרך כלל אני מתקנת
טעויות מיד, עושה הגהה ושוב מתקנת, אח"כ, כשכבר פרסמתי בפורום,
אני שוב בודקת ועושה עריכה, את זה אני עושה במחשב, אני לא נכנסתי
ל-
בסמרטפון, שם אני מבינה שקצת יותר קשה לתקן טעויות,
אז זהו לעכשיו

בן דודי

צביקה, עשה סדר באלבומים שלו ומצא את התמונה הזאת, בכל פעם שהיינו מגיעים מחיפה לתל אביב וזה היה לעיתים קרובות, היינו מצטלמים בככר דיזנגוף,
זאת לא בובה, זו אני ואני לא מזהה בת כמה הייתי

אדזה 900

New member
ציפי

במשך כל היום לא היתה לי הזדמנות לגשת למחשב,ביקורי רופאים,קניות,אורחים בקיצור עכשיו אני נחה מכל היום.הסתכלתי בתמונה ולא להאמין,זו את?באמת בובה.כמה נחמד היה להראות קצת מלאה,היום אנחנו נאבקות על המשקל שלנו ,פעם ההורים שלי בכל אופן עשו הכל שניראה טוב והיום אנחנו משלמים את המחיר ורצים אחרי הימנעויות למיניהם,מה לעשות גם צו האופנה ובעיקר צו הבריאות שאני לא כל כך בטוחה שזה באמת עוזר.

אדזה 900

New member
הדסה

מצטערת לשמוע מה את עוברת,מצאתי המון נקודות משותפות איתך,זאת כנראה התוצאה של הגיל הלא צעיר שלנו.גם אני די חרדתית וכל דבר חריג מקפיץ אותי וגם את הערכים הרפואיים שלי.התפעלתי ממך שאת יודעת לפעול עם האינטרנט,הסבירו לי כבר כמה פעמים וכל פעם אני שוגה ונשבעת שלא אחזור לזה.תוך כדי כתיבה קיבלתי מחברה מאמר על תמרים כמה שהם מועילים לבריאות וביניהם הצעה לצרוך 3 תמרים כל יום ,זה אמור להוריד את הערכים של לחץ הדם.מחר קונה ומנסה שיהיה ,לפחות אם לא יעיל הרי זה לא יזיק.חייבים לנסות הכל כדי להתמודד.

אדזה 900

New member
ציפי

יש לי אייפון,יש לי לפטופ ויש לי מחשב ישן ומקרטע ובכל זאת אני נהנית ממנו יותר מאשר בשאר המכשירים.הבן שלי רצה לזרוק אותו כבר מזמן וכל פעם מפתה אותי עם מכשירים חדשים,אני לא נכנעת ולא מרשה,כמה שזה יחזיק מעמד שיהיה,איתו אני מסתדרת הכי טוב,לא זורקים חדש מפני ישן.

היי לכולן , וחג שמח .

החג עבר בשלום , אשפזתי בסוכתי את בני ומשפחתו לערב החג . הם היו אמורים לבוא גם ביום שני כי רצינו לעשות על האש , אבל , כרגיל , נשאר המון אוכל , בשרים , תוספות וסלטים אז הוחלט שלא כדאי לעשות על האש אלא לנסות לחסל את השאריות . למחרת הם באו ואכלנו מהשאריות והתחלקנו במה שנשאר .את העוף במרינדה , שהינו אמורים לעשות בגריל החזרנו לפריזר . אולי נוציא אותו ביום שני הבא .
הדסה , באשר ללחץ דם גבוה , שגם אני סובלת ממנו , אני יודעת שלחץ דם , משום מה עולה בלילה , וכשקמים בבוקר הוא גבוה , זאת עובדה . לכן ,אני, לעצמי, מצאתי שאת הכדור של הערב כדאי לקחת לא בדיוק אחרי 12 שעות , אלא יותר מאוחר כך שכשאני לוקחת את כדור הבוקר , זה לא 12 שעות אלא 10 או 9 שעות ולחץ הדם לא מספיק לעלות . כמובן שאינני ממליצה לך לעשות כמוני , אבל אולי כדאי לך להתיעץ עם הרופא שלך
. אצלי זה עובד כמו שעון שוויצרי . כולי תקווה שלא פתחתי פה ל......
הרבה בריאות לכולנו ושארית החג , שמח .

חג שמח לכולם, הדסה לא כדאי לך להתאשפז בבית חולים

אני הגעתי לתל השומר עם לחץ דם גבוה יותר, חיכיתי שעות עד שבאו ובדקו אותי, אין להם סדינים כריות שמיכות פיג'מות, בעלי נסע להביא לי הכל מהבית ואת הטיפול שעושים שם אפשר לעשות בבית בתנאים הרבה יותר טובים.

למעלה