בוקר יום שלישי
פעמיים כי טוב

Jen74

New member
בוקר יום שלישי../images/Emo42.gifפעמיים כי טוב../images/Emo13.gif

כבר אמצע שבוע, איך הימים חולפים טסים להם. בשבת הקרובה אבא שלי טס לאירלנד, שולחים אותו מטעם העבודה ללמוד על מכונה חדשה או משהו כזה. אז אמא שלי די בלחץ מזה. אחותי לעומת זאת מחייכת מאוזן לאוזן, הרכב יהיה ברשותה בימים שהוא שם, כדי שלא יישאר דומם מתחת לבית, אז היא תוכל לנסוע איתו
אני צריכה להתארגן ולזוז לעבודה. שיהיה לכולם יום נעים

בוקר../images/Emo42.gifאור

עוד מעט תהיה לנו הפסקת חשמל יזומה (עד 17:00) איזה בעסה. איזה כיף לאבא'לה. יום טוב לכולם!

בוקר - טוב

עוברת עלי תקופה לא פשוטה,נתחיל מזה שאנ עצמי לא במצב בריאותי כרגע מי יודע מה! חוץ מזה הקטנה שלי (מריאור בת שנה וחמישה )חולה כבר יותר מ-3 חודשים. זה התחיל מהקאה פה הקאה שם, אחר - כך באו קצת שילשולים, אחר כך זה השתכלל, ההקאות והשילשולים נעלמו, ובמקום- היא העלתה לי חום כל ערב ל-38 מעלות, בשאר היום היא הייתה חלשה יותר אבל בלי חום... אחרי כ- חודש שכזה, החלטתי מיוזמתי- אחרי שבקופ"ח נעשו לה מלא בדיקות, הכל יצא תקין ואמרו לי שאין לה כלום...(כן, בטח דמיינתי) לקחת אותה לבי"ח, וכך קרא שהתאשפזו ל-6 ימים. מלא בדיקות, ולא מצאו לה כלום... שכחתי לומר שההחלטה לאשפוז היתה אחרי שהילדה הפסיקה לאכול ולשתות במשך 4 ימים ועוד 3 בבי"ח עד שהתחילה שוב לטעום קצת אוכל... חזרנו הביתה אחרי האשפוז, הילדה חזרה לאכול, לחייך ולשון טוב בלילה... אבל- לא לקח זמן רב- ואחרי שבוע היא שוב העלתה 40 חום, לקחתי אותה שוב לרופא בקופ"ח ששוב לא מצא לה כלום, אבל בכל זאת- נתן אנטיביוטיקה. היום אנחנו 10 ימים אחרי סיום האנטיביוטיקה, ושוב הילדה העלתה אתמול שוב חום מעל 40... אני כבר לא יוןדעת מה לעשות... מה- לאשפז אותה שוב ולדרוש שיעשו לה עוד בדיקות...בטוח הרי שיש לה משהו שלא עולים עליו... אולי משהי נתקלה בספור דומה ו/או למשהיא יש רעיונות ועיצות? אני פשוט חסרת אונים!

נעללה

New member
אולי זה...

פסיכוסומטי. הרי יש לה אחות קטנה, אז אולי ככה היא מבינה שיש לה תשומת לב יותר גדולה! אולי צריך להיות אתה יותר, לתת לה המון תשומת לב ואהבה. יש לי חברה עם 7 ילדים ברוך השם, יש לה טונות של נסיון וגישה מדהימה לילדים, תצרי אתי קשר באימייל ואתן לך את האימייל שלה, בתנאי שאת אמיתית כמובן, לא כמו הסיפור ההוא בפורום של הריון ולידה! [email protected]

נעללה

New member
גם בעלי באירלנד, איזה קטע!

ממה היא מפחדת? מה אוכלים שם אנשים ברחובות?? זה מקום מה זה נחמד, שקט ורגוע. ואני עוד לבד עם שני ילדים ובכל זאת הזמן עובר נפלא, וברוך השם כולם בריאים. ושכך ימשיך. תגידי לאמא שלך שלא תלחץ ותתן לו להינות ולשתות בהרבה פאבים איריים! :)

Jen74

New member
היא לא מפחדת מהשהות שלו שם../images/Emo3.gif

קודם כל, זה העניין הזה שהיא לא תראה אותו כל הזמן הזה. העבודה שלו היא כזאת שהוא עובד בקרים אז הוא יוצא בחמש בבוקר וחוזר בשמונה בערב. כשהוא עובד משמרת לילה, הוא יוצא בחמש בערב וחוזר בשמונה בבוקר. ככה זה יומיים בוקר ויומיים לילה ואז 4 ימים הוא בבית. אז היא התרגלה לזה שיש ימים שהיא כמעט לא רואה אותו ואז 4 ימים היא יכולה "לבלבל לו את המוח"
עכשיו במשך איזה 10 ימים הוא לא יהיה בבית וכל הקשר שלהם יהיה טלפוני. אז זה הפחד שלה מהלבד, כי אחרי הכל, גם אנחנו הילדים שלה, עם העיסוקים שלנו. זה החשש שחלילה לא יקרה כלום והטיסות הלוך וחזור יעבור בשלום. עוד דבר, מדובר באדם שהוא אחרי אירוע לב (לפני כשלוש וחצי שנים) עם ניתוח מעקפים והוא לא צעיר כמו פעם והיא חוששת למצבו הבריאותי בטיסה וכל זמן השהות שלו שם. למרות כל החששות האלה, זה כיף לראות אותו עם המפות, מתכנן את הנסיעה.
מקווה שזה ישפר את המשכורת שלו בעבודה, עצם ההשתלמות הזאת. לגבי לשתות בפאבים, לא נראה לי
הוא לא בדיוק הטיפוס.

נעללה

New member
קודם כל שיהיה לו לבריאות!

אני עכשיו אהיה חודשיים וחצי בלי הבעלול, עם הפסקה של שבוע באמצע. כבר עברו שבועיים וחצי, ופתיחת ראש אחת של הבן. תפרו אתמול. אז אני מקווה להיות קשוחה בסוף התהליך. והוא נהנה שם ביותר, עובד כמו שלא עבד בשנה וחצי האחרונות, ומתקדם, והעיקר שיהיה בריא. בלי בריאות הכל חרטה ברטה!!

למעלה