בוקר יומולדת לבתי הבכורה-האור שלי

yaeli4

New member
בוקר יומולדת לבתי הבכורה-האור שלי

היום היא בת 11. מקסימתי שנולדה לפני 11 שנה ובמהלך ההיריון איתה, כבר הודעתי לאבא שלה שלא נשרוד יותר משנה, שנתיים במחיצתו וכל מה שאני רוצה זה לחכות שהיא תגדל מעט ואז ניפרד. וכך היה. התגרשנו כשהייתה בת שנתיים וחודשיים. תלתלי זהב ועיני תכלת. חכמה וממזרתה - ילדה מהסרטים. והיום, כל כך קשה לה והיא כל כך קשה. מסובכת ומסתבכת עם כל הפיתול המשפחתי. הכריזה (לא בגלוי) חרם על בעלי הנוכחי שמגדל אותה כבר שבע-שמונה שנים. בשנה האחרונה היא מנסה לזעזע כל כך את המערכת. מתחצפת, נאבקת, מאיימת, בוכה, תוקפנית, אלימה וכל עזרה מקצועית והורית לא עוזרת. ואני אוהבת אותה בלי גבול. ובוכה בלילות על הילדה הנפלאה שלי שהלכה לי לאיבוד ואני רוצה להחזיר אותה אליי. לערסל בזרועותיי, לשיר לה את השיר ששרתי לה כשהייתה קטנה, השיר של קורין אלאל : דברי עכשיו,ילדה, אני שומעת, כל העולם, מקשיב למלמולך, דברי, מלאך שלי, אני יודעת, שלא תמיד, יקשיבו לקולך, דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך, חבקי, את כל פחדיי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אבנה לך, כבר במבט כחול, את מגלה, כמה חשוב לראות תמיד חצי ירח, קורץ צהוב צהוב, מתוך האפילה. תהיי קטנה, מאומה לא יפגע בך, סיכת פרפר קשורה בשערך, תהיי קטנה מאומה לא יברח לך, אני אהיה גדולה גם בשבילך, דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך, חבקי, את כל פחדיי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך, כבר במבט כחול, את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח, קורץ צהוב צהוב, מתוך האפילה. יומולדת שמח לאור שלי.

עלמה 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח לאור ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח - תגובה לדברייך תבוא בהמשך ולעכשיו - מזל טוב וכל מה שאת מבקשת עבורה - יתגשם אמן אמן אמן עלמה

רק אישה

New member
../images/Emo49.gif לילדת יום הולדת ../images/Emo65.gif

ו
ענקי לאימא שלה המון אושר

rolan

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לאור../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח והרבה שנים מאושרות עם אמא נפלאה כזאת
ולך יעלי... גרמת לי לבכות שתחזיקי מעמד שתמשיכי לתמוך, לחזק, להכיל מוכר כל כך... עוד יבשילו פירות טובים ועסיסיים

yaeli4

New member
ושוב תודה, ועוד משהו קטן....

הבוקר הערתי אותה בנשיקה ובחיבוק ארוך כל כך. היא התכרבלה והייתה חמימה כל כך ונעימה כל כך. הכנתי לה עוגה מדהימה שהיא לקחה לבית הספר ואני מקווה שיהיה לה יום נפלא עם המון אהבה. תודה לכולכם על תשומת הלב והברכות.

*יערית

New member
מזל טוב../images/Emo65.gifלאורצ'וק ../images/Emo24.gif

תצ'מעי......למה דמעות על הבוקר? כ"כ התרגשתי לקרוא אותך,את התיסכול שניבע מברכת היום הולדת שלך, הצעה....כשאת מברכת אותה בפנים עמוק עמוק עם דמעות של אמא...ההוא שם למעלה מקשיב ויענה לתפילותייך, כל שתבקשי לו יהי
הרבה הרבה אושר יחד לכולכם.....תני לה יד..אולי היא טיפסה גבוה על העץ וקשה לה לרדת ממנו...תעזרו לה

ליעלי ואור../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

יעלי יקרה חברתי הטובה
הדמעות מגיעות לי עד הרגלים כמה מרגש כמה מצמרר הוצאת לי את הנשמה ואת הקישקה. אני מאחלת לך יעלי
שתמשיכי לגדל את אור במסירות האופיינית לך
שתמשיכי לפזר סבלנות ואהבה אין קץ לאור המתוקה
מי כמוני יודעת איזה ילדה מקסימה יפה חכמה ומוכשרת יש לך
שתזכי לנחת והרבה שנים של אושר
אוהבת אותך באמת
לאור של יעלי
לך מתוקה אני מאחלת מכל הלב
תמשיכי להצליח בכל דרך
יודעת אני כמה נפלאה את ואיזה ילדה מקסימה את
אחות אוהבת ומסורה
בת כל כך אהובה
תלמידה מצטיינת
ספורטאית מוכשרת
רקדנית כמו פרימה בלרינה...
שכל חלומותיך יתגשמו
שחייך תמיד יהיו מוצלחים וקלים
פתחי ליבך לאהבה וקבלי מכולנו צרור של ברכות
מזל טוב לך נסיכה אמיתית והרבה הרבה אושר
ממני ומפיצי הקטנה שמצטרפת לכל מילה ומוסרת לך גם ד"ש
יום הולדת שמח

blonda3

New member
../images/Emo49.gifיעלי ואור......./images/Emo23.gif

קראתי באיחור.... גם על מה שקרה אחרי.... מקווה שהכל יסתדר שיפתח דף חדש שתבואנה שנים טובות יותר וקלות, שהכעס יהפוך לשמחה...ולאהבה
יעלי-כל שתבקשי-לו יהי

yaeli4

New member
תודה, בלונדה, גם אני מקווה שהכול

יסתדר. אין ספק, אני אשנה ניק. אין ברירה. תנו לי יום-יומיים ואני אשנה. אני צריכה לחשוב על זה.

yaeli4

New member
יונה אהובה, כתבת כל כך מהלב

והקטנה כל כך התרגשה מהברכה הזו, עם כל הבלונים. שאני אוהבת אותך כבר אמרתי לך? נשיקות רבות לך ולפיצי המתוקה,

רפסודה

New member
אחות לבי ../images/Emo20.gif

את לי אחות אהובה, יקרה בשמחת אחיות מאירה לי נתיבים שעמדו לפני עוד טרם ראיתי - עיוורת את לי אחות, בימים שלא הייתי בנמצא, מציבה מול פני מראות, בלתי נלאית. כשזרקתי אבנים לנפץ, את, אישה של תעצומות, כובשת עולמות, אחזת בידי לקחת ממני אבן אחר אבן. במקומן שמת בידי מטליות-מטליות-מטליות דורשת. תובעת ממני לנגב אבק ארור ולהסתכל. ולא הנחת לא הנחת עד שהיה בפי להודות על כל היופי הזה. כשזה סיים את תפקידו הרפלקטיבי והתגלה התעתוע פתאום הבנתי שלא צריך לנפץ. היופי הזה שנשקף אלי מאחור (עברי) הוא יופי שהותר לו להיות איך פתאום התגלה שבלי אבנים ובלי מטליות רק מבט ישר אחד קדימה בטלה המראה ואינה את לי אחות אני חודרת מראות עוברת דרכן, לפני מתגלה היופי, משתרע לרגלי עולם להיות אחות לבי אני לך אחות באה אליך בידי פטישים סלעים מוט מלובן מטליות של קוסמים שיוצאות מהפה אחת ועוד אחת ועוד אחת אני לך אחות לבוא אליך בדמעותי ובשמחתי כי רבה לאמר לך אין כמו שירת נשים אוהבות כמו שירת הלב של אם לבתה האחות לי היא אם נכונה ולאם נכונה צומחת בת נכונה כך שירה לי אליכן אם ובת אהובות ללבי

oehhe

New member
זאת רפסודה?

זאת ממש רפסודיה = Rhapsody Rhapsody - A single movement work, usually instrumental, which can be based on folk melodies, popular tunes and or a national anthem. Two renowned examples are "Rhapsody on a Theme of Paganini" by Sergei Rachmaninov and "Rhapsody in Blue" by George Gershwin. oehhe

רפסודה

New member
ולילדונת הזאת

הנפלאה
יומולדת שמח אהובה, אהובה
את גוזלית שצמחה לה פתאום מזל טוב עם המון אהבה, קסם, וכל ברכות הטוב שממני

yaeli4

New member
אוי, רפסודה אהובה, ואני חייבת הסבר

לחברי הפורום היקר והתומך הזה. רפסודה חברתי הטובה כל כך, גם היא נוטשת קן בימים אלה ועוברת חווית "מורכבות" משל עצמה. היא בוודאי תהייה גם בת-בית פה בקרוב. אישה מדהימה וכל מה שאמרה עליי בשיר הנפלא שכתבה לי "אחות ליבי", כאילו נכתב עליה. אישה עם תעצומת נפש, כוחות-על וים של אהבה ונתינה לזולת, בצד מחשבה בהירה ואנליטית. רפסודה שלי, שאי מפרשך אל הרוח והפליגי למחוזות שלווים כשרק קצף ילחך את רגלייך. תודה גדולה על הברכות שלך גם לי וגם לאור חיי המקסימה שגדלה בעוד שנה. שלך ולגוזל הפרטי שלך יהיה רק אושר בדרך החדשה שאתם מפליגים אליה. אהבה גדולה ממני אלייך ובטח גם יונה לבנה מצטרפת לברכה, שהלוא היא מכירה אותך כבר כמעט כמוני. ולשאר החברים, סליחה על ההשתפכות, אבל רפסודה היא באמת אישה מיוחדת.

כל מילה אמת בסלע

רפסודה יקרה אפשרי גם להיות לך לאחות? השיר שלך ליעלי מדהים בחומו בואי שבי איתנו פזרי את אהבתך לכולנו נשיקות וגעגועים

rolan

New member
גמאני

מברכת אותך על הצטרפותך שבי איתנו נשוט יחד על גלי הרשת

למעלה